Procesul de cocreaţie la apogeul lui - Wayne W. Dyer, Esther şi Jerry Hicks, carte

1800 Lei
(TVA inclus)
in stoc
30 zile
DIV94-CRT261853

Cartile nu sunt incluse in promotie!

 • Beneficii
 • Livrare
 • Metode de plata
 • Magazin in Bucuresti
  • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
  • — Transport gratuit peste 199 lei
  • — Certificat garantie si conformitate
  • — Plata in rate
  • — Program de fidelizare
  • — Deschidere colet la livrare
  • — Notificari prin SMS
  • — Firma autorizata ANPC
  • — Oriunde in Romania prin curier rapid
  • — Cost transport: 9,99 lei Easybox, 15 lei DPD si Sameday / 18 lei Fan Courier
  • — Peste 199 lei transport gratuit
  • — Livrare in 1-3 zile
  • — Ramburs la curier
  • — Online cu card bancar
  • — Plata cu cardul la easybox
  • — Plata cu cardul la FANbox
  • — Plata in magazin
 •  0766613696

  Harta magazin StoneMania Bijou Bucuresti

 Procesul de cocreaţie la apogeul lui
O conversaţie între maeştri

În această carte copleşitoare, bazată pe un eveniment live petrecut în Anaheim, California, dr. Wayne W. Dyer stă faţă în faţă cu Esther Hicks şi cu Conştiinţa Colectivă plină de înţelepciune cunoscută sub numele de Abraham. Wayne le pune lui Abraham toate întrebările pe care le-a acumulat în cei peste 40 de ani de predare, iar Abraham îi răspund

Descriere

Ce se întâmplă atunci când aduci faţă în faţă unul dintre cei mai reputaţi învăţători inspiraţionali şi spirituali ai epocii noastre şi Maeştrii Înţelepţi ai Universului? Are loc o întâlnire magică, profundă şi revigorantă pe care nu o vei uita niciodată!

În această carte copleşitoare, bazată pe un eveniment live petrecut în Anaheim, California, dr. Wayne W. Dyer stă faţă în faţă cu Esther Hicks şi cu Conştiinţa Colectivă plină de înţelepciune cunoscută sub numele de Abraham. Wayne le pune lui Abraham toate întrebările pe care le-a acumulat în cei peste 40 de ani de predare, iar Abraham îi răspund. Printre subiectele discutate se numără:

• Creşterea copiilor şi continuum-ul vieţii
• Putem ajunge la o stare de „iubire fără opus”?
• Dharma, destinul şi calea personală
• Cum gestionăm veştile proaste?
• Există maeştri înălţaţi la cer şi ghizi spirituali?
• Monsanto şi alimentele modificate genetic
… şi multe altele!

 
Deşi Wayne şi Esther au fost prieteni de ani de zile, aceasta este prima discuţie publică a primului cu Abraham, în care sunt comentate numeroasele lecţii de viaţă şi întrebările fără răspuns ale lui Wayne. Citeşte această carte şi savurează această întâlnire extraordinară între două minţi ieşite din comun!

Caracteristici

 • Numărul de pagini: 156
 • Formatul în cm. (l x L): 13 x 20 x 0,9
 • I.S.B.N.: 978-606-8420-79-0
 • Traducerea din limba engleză: Cristian HANU
 • Titlul original: Co-creating at Its Best: A Conversation Between Master Teachers

 • A apărut în: 2015-01
Autor
 • Esther şi Jerry Hicks ,
 • Wayne W. Dyer
Colectia
 • Inspiraţie divină
Editura
 • Adevar Divin

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie

Introducere de dr. Wayne W. Dyer ... ix
Introducere de Esther Hicks ... xiii

Ideea lui Reid ... 1
Cine este Abraham? ... 4
Ce este inspiraţia? ... 8
Impulsul de dimineaţă ... 10
Ce putem spune despre afirmaţii? ... 15
Alegeri înainte de a veni în această lume ... 17
Interacţiunea cu cei „decedaţi” ... 22
Şi-a iertat tatăl ... 26
Contrastul şi punctul tău de atracţie ... 33
Există atât de multă violenţă ... 39
Poate o mână de oameni să aibă un impact asupra altor milioane? ... 42
Programarea de dinainte de culcare ... 46
Dinamica părinţi-copii ... 50
Poate vedea clar acum ... 57
Suntem blestemaţi să facem alegeri? ... 62
A fi pe calea ta ... 66
Este depăşirea obstacolelor necesară? ... 70
Inundaţi de veşti proaste ... 75
Îţi pasă cum te simţi? ... 77
Interpretarea Bhagavad Gitei ... 86
Cheltuirea monedei gândurilor ... 92
Există maeştri înălţaţi la cer? ... 95
Există un iad? ... 97
Despre regretele referitoare la trecut ... 99
Poţi împărtăşi un suflet? ... 102
Ai încredere în tine însuţi? ... 108
Schimbul de gânduri şi repararea greşelilor ... 112
O experienţă vindecătoare beatifică ... 114
Despre alimentele modificate genetic şi altele ... 122
Perspectiva lui Abraham despre arena politică ... 131
Încheierea discuţiei dintre Dyer şi Abraham ... 136

Despre autori ... 137


A apărut în: 2015-01

Ideea lui Reid

Reid Tracy: Bună seara şi bun venit la acest eveniment minunat. Numele meu este Reid Tracy şi sunt preşedintele executiv al editurii Hay House. Transmitem în direct acest eveniment pe Internet, astfel încât să puteţi participa la el de acasă. Există mii de oameni din întreaga lume care vor participa în această seară alături de noi.

Lucrez la Hay House de 25 de ani, dar acesta este unul din cele mai captivante programe pe care le-am organizat vreodată, şi de-abia aştept să asist la el. Am sunat-o într-o zi pe Esther şi i-am spus: „Am o idee cam trăsnită. Ce-ai zice dacă l-ai lăsa pe Wayne Dyer să discute cu Abraham, doar voi doi pe o scenă?”

Esther mi-a răspuns: „Mi se pare o idee excelentă.”

I-am spus: „Perfect! Îl sun imediat pe Wayne.”

O să fie un eveniment cu adevărat savuros, aşa că nu doresc să mai prelungesc aşteptarea şi îi invit pe această scenă pe Wayne Dyer şi pe Esther Hicks.

K

Esther Hicks: Mulţumesc. Bună seara. Se pare că toată lumea este pregătită! [Esther către Reid]: În ce ne-ai băgat?

Wayne Dyer: Dumnezeule! Sunt atât de fericit să mă aflu aici ca să vorbesc cu o fantomă. Aştept de ani de zile acest lucru.

O membră din audienţă: Te iubesc, Wayne.

Wayne: O, Doamne, şi eu te iubesc. Vă iubesc pe toţi. Mă bucur atât de mult că sunt aici.

Esther: Ei bine, cineva m-a întrebat despre ce vom discuta în această seară. I-am răspuns: „Nu am nicio idee şi nici nu doresc să aflu.” Cum s-ar spune, nu doream să plec de la nicio idee preconcepută. Mă bucur însă enorm că un om de geniu precum dr. Dyer va discuta cu Abraham. Ce poate fi mai frumos decât asta? Practic, avem de-a face cu un proces de cocreaţie la apogeu, nu-i aşa?

Wayne: Chiar aşa este. Prin 1987 sau 1988, cineva mi-a trimis o mare colecţie cu casete audio ale lui Abraham, şi am început să le ascult. Mai târziu, cred că acum vreo 12 ani, am intrat în contact personal cu Esther şi cu Jerry, şi în tot acest timp am fost unul dintre cei mai mari fani ai lui Abraham. După părerea mea, învăţăturile lor se numără printre cele mai profunde şi mai înţelepte învăţături care există pe planeta noastră la ora actuală. Chiar cred acest lucru.

Esther: Wayne a vândut mai multe cărţi de-ale noastre decât noi înşine.

Wayne: Asta pentru că sunt un adept sincer. Este imposibil să nu-ţi dai seama când cineva îţi spune adevărul sau când îţi simţi adevărul din inima ta. Îţi dai seama pe loc că cel care îţi vorbeşte spune adevărul.

Esther: Da. Rezonanţa.

Wayne: Da. Învăţătura lui Abraham rezonează pur şi simplu cu mine. Acest lucru s-a întâmplat de la bun început. V-am ascultat de sute, poate de mii de ori, şi nu m-aţi dezamăgit niciodată.

Esther: O să îl contactez acum pe Abraham. Este în regulă?

Wayne: Ai nevoie de GPS sau de ceva de genul acesta…?

Esther: Nu am nevoie decât de un minut ca să îmi limpezesc mintea, iar apoi ei vă vor spune bună seara, bine? [Esther către Wayne, pe un ton vesel]: Tu pe cine aduci? Am senzaţia că o să îl aduci tot pe Abraham. Sinceră să fiu, cred că faci asta de ceva vreme.

Wayne: Păi, ca să fiu la fel de sincer, mi se întâmplă şi mie de multe ori să simt acelaşi lucru.

Esther: Bine, începem.

Cine este Abraham?

Mai întâi de toate, doresc să ne spuneţi, mie şi celor din această sală, precum şi celor care ne privesc pe Internet, cine sunteţi voi? Cine este Abraham? Pentru cei care nu ştiu, inclusiv pentru mine. Doriţi să începeţi cu acest răspuns?

Cel mai important lucru pe care dorim să îl explicăm este că suntem o Conştiinţă Colectivă, o vibraţie nu foarte diferită de cea pe care o aveţi voi în totalitatea voastră. Datorită faptului că s-a concentrat ani la rând asupra noastră, Esther a reuşit să îşi creeze un canal de frecvenţă, ca să spunem aşa, ce îi permite să se pună la unison cu noi, auzindu-ne foarte clar.

Orice om focalizat, inclusiv voi, cei de faţă, reprezintă o extensie a Energiei Sursei. Noi suntem exact această Energie a Sursei, ale căror extensii sunteţi voi. Pe măsură ce evoluaţi de-a lungul zilei, voi cădeţi pe tot felul de frecvenţe de vibraţie (fără să vă propuneţi neapărat acest lucru) care vă împiedică să deveniţi plenar conştienţi de cei care sunteţi în realitate. Ei bine, noi suntem plenar conştienţi de acest lucru.

Unii ne-au cerut să ne definim într-o manieră fizică, dar nu putem face acest lucru. Noi nu îi şoptim pur şi simplu cuvinte lui Esther, pe care ea le reproduce mot‑à‑mot. Noi îi oferim calupuri întregi de gânduri, iar Esther găseşte cuvintele fizice prin care interpretează cel mai bine aceste calupuri mentale. Orice om este capabil să facă acest lucru, să primească astfel de inspiraţii. Depinde însă şi de sursa cu care vă conectaţi. Este posibil să primeşti inspiraţie chiar şi atunci când eşti într-o stare foarte proastă, dar dacă nu eşti conectat cu Energia Sursei, inspiraţia primită nu provine de la aceasta, ci din alte surse mentale.

Aşadar, contează inclusiv acordarea pe o frecvenţă înaltă de vibraţie, precum şi repetarea suficient de frecventă a acestui lucru, astfel încât să primeşti mesaje consistente. Acesta este cel mai simplu mod de a explica acest proces. Iar cel mai important lucru pe care dorim să vi-l spunem este că toţi faceţi acest lucru într-o măsură mai mare sau mai mică, dar nu sunteţi consistenţi. Nici măcar Esther nu este întotdeauna într-o stare de spirit care îi permite receptarea lui Abraham. Pe de altă parte, într-un forum ca acesta, ei îi vine foarte uşor să ne recepteze, datorită aşteptărilor uriaşe ale audienţei. Noi venim ca urmare a dorinţei create de voi toţi, iar Esther nu face decât să ne traducă vibraţiile sau cunoaşterea în cuvinte pe care să le puteţi înţelege.

Deci, sunteţi practic o colecţie de vibraţii de înaltă frecvenţă. Am putea spune că sunteţi echivalentul lui Dumnezeu?

Oamenilor le vine greu să ne definească, la fel cum le vine greu să îl definească pe Dumnezeu, sau chiar pe cei care s-au aflat cândva într-un corp fizic şi care au ajuns înapoi în planul nefizic.

În calitate de oameni (o, cât de mult vă iubim), voi aveţi o perspectivă extrem de limitată asupra acestui continuum al vieţii. Marea majoritate a oamenilor cred că vin de undeva în acest corp şi trăiesc mai bine sau mai rău această viaţă, după care părăsesc acest plan. În realitate, voi sunteţi eterni, nu veniţi de nicăieri şi nu plecaţi nicăieri.

Chiar dacă nu veţi mai fi focalizaţi asupra corpului fizic, veţi continua să fiţi o conştiinţă pură şi vă veţi putea focaliza asupra lucrurilor care se petrec pe Pământ. Există o Conştiinţă Colectivă extrem de interesată de voi. Această Energie a Sursei este numită de oameni Dumnezeu. Cu toţii aveţi acces la ea.

Am spus adeseori că noi nu ne aflăm aici ca fiinţe umane care trăiesc o experienţă spirituală, ci invers. Noi suntem fiinţe spirituale infinite care trăiesc o experienţă umană temporară.

Atunci când vă integraţi în momentul prezent şi cultivaţi o vibraţie înaltă în care nu vă simţiţi supăraţi, morocănoşi sau îngrijoraţi de ceva, inspiraţia poate curge liber prin voi. Voi sunteţi infinit mai mult decât v-aţi obişnuit să credeţi. Într-o astfel de stare, voi deveniţi o extensie a Energiei Sursei. Ceea ce simţiţi este o stare de claritate şi de pasiune. Totul se sincronizează perfect în viaţa voastră, viaţa vi se pare încântătoare şi vă simţiţi la apogeu.

Voi vă creaţi propria realitate prin gândurile voastre, care vă fac să emanaţi o anumită frecvenţă de vibraţie la care Legea Atracţiei reacţionează inevitabil. În acest fel, în fiecare moment în care sunteţi treji, voi vă creaţi un punct de atracţie şi tot ceea ce experimentaţi vine la voi datorită acestei vibraţii pe care o emanaţi, la care Legea Atracţiei răspunde. Este ca şi cum aţi sta pe un disc vibraţional rotitor şi numai lucrurile care au aceeaşi vibraţie vi se pot alătura pe acel disc. Discul îşi schimbă însă vibraţia în funcţie de gândurile pe care le emiteţi şi de emoţiile pe care le simţiţi.

Voi alegeţi discul în funcţie de lucrurile asupra cărora vă focalizaţi atenţia. Puteţi alege lucruri care vă fac să vă simţiţi plini de iubire, de libertate sau de bucurie, ori lucruri care vă fac să simţiţi durere sau disperare. Este foarte uşor să vă daţi seama ce fel de vibraţie emiteţi în funcţie de oamenii cu care vă întâlniţi. Dacă sunteţi înconjuraţi de oameni morocănoşi, înseamnă că vă aflaţi pe discul care emite această vibraţie. Lucrurile sunt foarte simple. Aceşti oameni apar în viaţa voastră pentru că emiteţi aceeaşi vibraţie ca şi ei, devenindu-le astfel parteneri perfecţi în plan energetic.

Dacă veţi învăţa să vă creaţi în mod conştient vibraţiile pe care doriţi să le atrageţi, veţi înţelege fără echivoc de ce vi se întâmplă tot ce vi se întâmplă, vouă şi celorlalţi oameni.

Ce este inspiraţia?

Cu ani în urmă am scris o carte intitulată Inspiraţia şi am vorbit despre cele două cuvinte care stau la baza acesteia: in-spire şi in-spirito – „inspir” şi „în spirit”. Cu circa două mii de ani în urmă, pe această planetă a trăit un mare maestru pe nume Patanjali, care a spus că atunci când te simţi inspirat de un scop măreţ sau de un proiect extraordinar, toate gândurile tale îşi ies din matcă. Mintea ta îşi transcende limitele, conştiinţa ta se dilată în toate direcţiile şi te trezeşti într-o lume nouă, miraculoasă.

Apoi a adăugat – şi despre asta doresc să vă întreb – că atunci când te simţi inspirat, în tine se trezesc anumite forţe şi facultăţi adormite, iar tu descoperi că eşti o fiinţă mult mai mare decât tot ce ţi-ai imaginat până acum. Este aproape ca şi cum ai descoperi că eşti Dumnezeu, Sursa, Tao, Mintea Divină, sau orice alt nume am da Energiei Sursei despre care vorbiţi voi şi cu care sunteţi una.

Am explicat recent într-un alt context că atunci când vă treziţi dimineaţa, voi aveţi potenţialul de a vă afla în acea frecvenţă supremă, căci atunci când dormiţi punctul de atracţie pe care v-aţi aflat până atunci dispare.

Cu alte cuvinte, atunci când vă treziţi, înainte de a începe să vă gândiţi la tot ce nu a mers bine ieri şi la ceea ce aveţi de făcut astăzi, voi aveţi potenţialul de a vă alinia perfect cu această Energie Pură şi Pozitivă.

Dacă vă puteţi focaliza asupra ei şi vă lăsaţi duşi de acest val, voi vă puneţi practic la unison cu această conştiinţă a Energiei Sursei, care ştie întotdeauna ce faceţi. Procesul nu se întâmplă însă de la sine, ci trebuie cultivat în mod conştient. Nu putem descrie altfel acest mecanism.

Cu alte cuvinte, Sursa este întotdeauna prezentă în viaţa tuturor oamenilor. Noi vă însoţim în permanenţă. Atunci când deveniţi conştienţi de prezenţa Sursei şi nu emiteţi o vibraţie care vă împiedică să vă aliniaţi cu ea, voi puteţi trăi un moment sublim. De altfel, puteţi face acest lucru tot timpul. Există oameni care au ajuns la această realizare şi pe care ceilalţi îi numesc maeştri. Realitatea este însă că toţi puteţi ajunge la ea. Aceasta este măiestria focalizării. Aceasta este realitatea.

Pag. 1 – 9


A apărut în: 2015-01