5
Recomand cu incredere!
5
Cel mai bun site...accesibile produse si la pret foarte avantajos...!!!
5
Vreau sa va multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ati expediat bratara comandata si , in acelasi timp, pentru surpriza placuta pe care mi-ati oferit-o ! Va doresc succes in activitate si , la cat mai multe colaborari !
5
Intr-adevar,aceasta firma este serioasa!Le multumesc din suflet pentru cadouri,iar cristalele pe care le-am comandat sunt superbe!Sunteti niste oameni seriosi,ati dat dovada de seriozitate.
5
Superbe!! Sunteți serioși, mulțumesc mult !! :D
5
Bună ziua, mulțumesc frumos, da, produsele au ajuns la mine, sunt mulțumita de ele și de calitatea serviciilor oferite de dumneavoastră. Voi reveni pe viitor cu o alta comanda.
5
Absolut superbe pietricelele, respectiv cadoul! Cu siguranta voi mai comanda produsele StoneMania! :)
5
Am comandat mai multe produse si au venit intocmai ca si in descriere si foarte frumos si bine impachetate. Au fost promti! se vede ca e firma serioasa! Am comandat, comand si voi comanda in continuare de la acest magazin!
5
MULTUMESC!!!!!!SUPERBE!!!!!!Revin la cumparaturii!!!!!
5
Am comandat de pe StoneMania Bijou un cristal ce este destul de rar intalnit si pot spune ca sunt foarte multumita de produsul primit. Nu numai ca am primit o reducere neasteptata ci am primit si un mic cristal cadou, o atentie ce denota faptul ca persoanele din spatele acestui...
1 2 3 4 5 6 7 8
2 - 9
Postare noua