Testimoniale

Postari reale ale clientilor despre StoneMania Bijou

Puteti citi review-uri despre produsele si serviciile noastre si pe retelele sociale

Pareri clienti StoneMania Bijou pe Facebook Recenzii clienti StoneMania Bijou googleSortati dupa:
5

Produsele au ajuns ok insa ar fi fost ok ca fiecare produs sa aiba o etichetă.
5

Foarte multumit! Raportul calitate-pret corect.
5

Apreciez promptitudinea,atentia,grija personalului d- voastra fata de clienti si marfurile comandate.Sunt super incantata de calitatea pietrelor! Voi reveni!
5

Produsele sunt superbe !!!! Va multumesc din suflet pentru sinceritate si promtitudine !!! Va multumesc
5

Toate produsele au ajuns foarte bine și destul de rapid. Orientarea către client este la un nivel ridicat iar calitatea produselor este conform așteptărilor. Aș avea rugămintea ca să denumiți pietrele pe care le faceți cadou. Mulțumesc!
5

Multumesc pentru produse! Foarte bine lucrate si conform pozelor. Livrarea a foarte rapida si am fost anuntata din timp ca unul din produse nu se mai afla pe stoc.
5

Mulțumesc pentru produsele minunate si pentru seriozitate si promptitudine.
5

Sunt foarte incantata de toate produsele comandate. Rola pentru masaj pare o bijuterie si o folosesc cu drag zi de zi. Va multumesc si cu siguranta voi reveni.
5

Multumesc pentru produse! Sunt foarte frumoase, in special cele cu scoica abalone, care m-au facut sa plasez o noua comanda. Astept cu nerabdare sa primesc cea de-a doua comanda.
5

Produsele au ajuns rapid și conform prezentării plus o mica atenție din partea firmei(mulțumesc pentru cadou). Am luat niște conuri parfumate cu backflow; miros și arata superb.
1 2 3 4 5 6
2 - 16
Scrie un review