Testimoniale

Postari reale ale clientilor despre StoneMania Bijou

Puteti citi review-uri despre produsele si serviciile noastre si pe retelele sociale

Pareri clienti StoneMania Bijou pe Facebook Recenzii clienti StoneMania Bijou googleReview-uri clienti

4.9 din 5
Evaluarea medie bazata pe 1824 Review-uri
Sorteaza dupa:

5 din 5
Oameni dragi sunteti absolut minunati!
Virginia Iti multumesc cu toata inima mea pentru ca te-ai ingrijit de comanda mea. Tot ce am comandat m-a bucurat maxim, iar cadoul din partea voastra merge de minune cu salvia si o baie cu sare.
Bravo voua!

5 din 5
Foarte mulțumită, produse de calitate, voi reveni pentru a mai comanda, recomand cu încredere.

5 din 5
Este a5a comandă pe site. Foarte prompți și produse de super calitate! Am întâmpinat o problemă cu ultima comandă (câteva produse deteriorate,probabil din cauza firmei de curierat)dar cei de la magazin au zis ca se rezolva. Felicitări echipei stone mania!

5 din 5
Produse de calitate care au ajuns relativ repede. Deși unul din produse s-a deteriorat la transport a fost înlocuit cu multă promptitudine și în timp foarte scurt. Persoanele de contact au răspuns prompt și cu multă amabilitate. Vom apela cu încredere și altă dată. Mulțumim.

4 din 5
Am solicitat o comanda la dvoastra luna trecuta si voiam doar sa va spun ca am comandat 3 seturi de cite 10monede chinezesti,in loc de 30bucati au ajuns 29...Nu este nici o problema,dar voiam sa va fac atenti atunci cind le numarati sa fiti atenti inainte de inchiderea comenzii!!
Buna ziua, Va multumim pentru ca ne-ati comunicat aceasta eroare, si ne cerem scuze pentru aceasta. Vom fi mai atenti la detaliile care ne pot scapa. O zi cat mai buna!

5 din 5
Produsele au ajuns cu bine. Sunt multumita atat de calitatea produselor, cat si de modul cum au sosit ambalate. Am sunat pentru urgentarea comenzii si am gasit intelegere si amabilitate. Recomnd cu drag. Multumesc pentru cadou!

5 din 5
Superbe

5 din 5
Produsele au ajuns cu bine, foarte multumita de ele. Recomand si cu siguranta voi mai comanda.

5 din 5
Produsele d-voastra sunt minunate,sunt foarte incantata de ele,mi-a placut si surpriza din partea d-voastra. Sigur voi mai comanda.Va multumesc!

4 din 5
Calitate maxima ,produsele foarte atent ambalate,recomand,multumim!!!!!
1 2 3 4 5 6
2 - 16
Scrie un review