Bratari pietre semipretioase naturale

BRATARI PIETRE SEMIPRETIOASE


In aceasta categorie sunt expuse o gama variata de bratari cu pietre semipretioase naturale. Puteti alege din cele peste 1100 bratari disponibile in stoc.

Aveti posibilitatea de a alege sistemul de inchidere si lungimea. Puteti alege inchizatoare din metal rodiat sau argint, elastic rezistent sau nod culisant. Lungimea selectabila este intre 14 si 21 cm la majoritatea modelelor.

Bratarile confectionate de noi sunt apreciate si pot fi un cadou deosebit! Alege sa oferi o bratara; sunt cele mai purtate accesorii, atat de femei cat si de barbati.

Vrei sa sclipesti dar in acelasi timp sa fii discreta? Indreapta-ti atentia catre bratarile de 2-4mm cu pietre taiate manual sau slefuite industrial; sunt fine si elegante si in acelasi timp pretioase.

Daca esti o persoana impunatoare prin prezenta, o bratara cu pietre mai mari pe mana stanga te va pune si mai mult in valoare.

Bratarile sunt unisex, pot fi purtate atat de femei, cat si de barbati. Daca esti barbat poti alege o bratara confectionata cu pietre de onix, hematit, ochi de tigru, ochi de soim, lapis lazuli si de ce nu, ametist, acvamarin sau citrin. Daca le alegi pentru proprietatile lor terapeutice te sfatuim sa nu tii cont prea mult de culoare, alege ce ti se potriveste!

Cristalele naturale pot fi alese in functie de culoare, daca vrei sa le asortezi cu vestimentatia, sau in functie de proprietatile lor terapeutice. Ai posibilitatea sa achizitionezi o bratara pentru zodia ta, pentru chakre, protectie, prosperitate sau dragoste.

100% NATURAL
Bratara agat indian 4mm Bratara agat indian 4mm
15.00 Lei
100% NATURAL
Bratara sodalit A+ 4mm Bratara sodalit A+ 4mm
15.00 Lei
100% NATURAL
Bratara jasp aquatera 4mm Bratara jasp aquatera 4mm
15.00 Lei
-50%
100% NATURAL
Bratara pentru Chakre cu rudraksha si cristale Bratara pentru Chakre cu rudraksha si cristale Bratara pentru Chakre cu rudraksha si cristale Bratara pentru Chakre cu rudraksha si cristale
25.00 Lei
50.00 Lei
100% NATURAL
Bratara opal roz 4mm Bratara opal roz 4mm
35.00 Lei
100% NATURAL
Bratara sidef crem 4mm Bratara sidef crem 4mm
15.00 Lei
100% NATURAL
Bratara ametist 4mm Bratara ametist 4mm
15.00 Lei
1 2 3 4 5 6 7 8
2 - 16