Filtreaza produsele

Feng Shui 2021 Produse gasite: 98

Remedii Feng Shui 2021

Graficul Feng Shui al stelelor zburătoare din 2021

Anul chinez al boului începe din 12 februarie 2021, până pe 31 ianuarie 2022. Putem începe să vedem tranziția în jurul lunii decembrie 2020 și ianuarie 2021.

Există 9 stele zburătoare care merg în secțiuni diferite în fiecare an. Fiecare dintre cele 9 stele are propriile sale semnificații. Stelele interacționează, de asemenea, cu diferite direcții (sau sectoare) și creează o energie nouă.

Teoria celor cinci elemente joacă un rol important în norocul fiecărei zone. Vedeți graficul cu cinci elemente de mai jos pentru stelele aferente, ciclurile de generare și ciclurile de control. Dacă acest lucru este prea complicat, puteți sări peste partea teoretică și să mergeți direct la tratamentul și remediul Feng Shui recomandat.

Mai jos este graficul anual Feng Shui al stelelor zburatoare pentru anul 2021 al Boiului. În general, zonele umbrite roșii sunt de bun augur și norocoase, iar zonele umbrite albastre sunt nepotrivite și au nevoie de remedii

     Remedii Feng Shui 2021 Graficul Feng Shui al stelelor zburătoare din 2021

Diagrama relației cu cinci elemente

Remedii Feng Shui 2021 Graficul Feng Shui al stelelor zburătoare din 2021

Graficul Feng Shui din 2021 secțiune cu secțiune

Mai jos sunt semnificația stelei din fiecare dintre cele 9 secțiuni și remediul recomandat Feng Shui sau sugestia bazată pe teoria celor cinci elemente.

Începem din centru și mergem în sensul acelor de ceasornic.

Centru

Numărul 6 poate fi o stea a bogăției. Putem activa norocul pentru bani în centru prin înființarea unui altar de bani, cufăr de comori sau alte simboluri ale abundenței, cum ar fi broasca de bani, Qi Lin, Pi Xiu și cristale.

Steaua albă numărul 6 este legată de tipul fizic de carieră, cum ar fi poliția, sportivul, construcția, pompierul și așa mai departe. Deoarece această stea se află în centrul graficului, aceste tipuri de cariere vor fi evidențiate în 2021.

Vest

Vestul este, de asemenea, o zonă propice. Putem crește elementele Pământului pentru a spori puterea stelei de succes numărul 8. Adăugați mai multe elemente Pământ, cum ar fi culoarea galben, maro, bej sau pământ, cum ar fi solul sau ceramica / ceramica.

Nord Vest

Steaua roșie numărul 7 merge în nord-vest în 2021. Steaua numărul 7 poate aduce certuri, lupte, bârfe și procese. Putem modifica energia prin reducerea elementului Metal sau creșterea elementului Apă.

Reduceți culoarea mobilierului alb, argintiu, auriu sau metalic din nord-vest.

Măriți elementele de apă, cum ar fi culorile albastru, negru sau apa reală, cum ar fi un rezervor de pește sau o fântână de apă.

Nord

Numărul 2 este o stea a bolii. Putem adăuga mai mult Metal pentru a reduce steaua numărul 2 (Pământ).

Adăugați aici culoarea albului, argintului, aurului sau a oricărui material metalic.

Evitați construcția în nord în 2021.

Nord-Est

Steaua Purple numărul 9 merge spre nord-est în 2021. Aceasta este o stea de bun augur legată de evenimente festive, relații și prosperitate.

Putem activa norocul bogăției aici la fel ca în zona centrală (steaua 6). Configurați borcanul de bani, cristalul sau alte simboluri ale bogăției și prosperității (broasca de bani, zeul banilor, Qi Lin, dragonul ...).

Est

Steaua numărul 4 merge spre est în 2021. Aceasta este o stea a inteligenței, talentului și a norocului în relație.

East este un loc bun pentru amenajarea biroului de acasă, a dormitorului pentru copii sau a biroului pentru studiu în 2021.

Putem spori norocul inteligenței afișând pensula chinezească sau pagoda Wen Chang.

Pentru că atât estul cât și steaua numărul 4 sunt elementul lemn. Putem adăuga un element de foc pentru a reduce excesul de lemn. Adăugați culoarea roșu, violet, portocaliu sau orice altceva care dă lumină și căldură, cum ar fi o lampă, o lumânare sau un dispozitiv electronic.

Sud Est

   Steaua galbenă a nenorocirii 5 zboară spre sud-est în 2021. Putem crește elementul Metal pentru a reduce steaua numărul 5. Afișați obiecte metalice, cum ar fi un clopot de bronz sau o sonerie metalică de vânt.

   De asemenea, putem afișa elemente de foc, cum ar fi culoarea roșu / portocaliu, lumina lumânărilor sau lampa cu sare. Elementul Foc poate echilibra energia stelei 5 (Pământ) și sud-est (Lemn).

  Evitați orice construcție aici în timpul anului Ox.

Sud Est

  Steaua galbenă a nenorocirii 5 zboară spre sud-est în 2021. Putem crește elementul Metal pentru a reduce steaua numărul 5. Afișați obiecte metalice, cum ar fi un clopot de bronz sau o sonerie metalică de vânt.

  De asemenea, putem afișa elemente de foc, cum ar fi culoarea roșu / portocaliu, lumina lumânărilor sau lampa cu sare. Elementul Foc poate echilibra energia stelei 5 (Pământ) și sud-est (Lemn).

  Evitați orice construcție aici în timpul anului .

Sud

  Steaua albă numărul 1 pleacă spre sud în 2021. Aceasta este o stea foarte propice pentru succesul în carieră, faima și bogăția. Este, de asemenea, o stea în timp util în perioada 8.

  Sudul aparține elementului Foc și este în conflict cu elementul Apă al stelei numărul 1. Așadar, putem fie să reducem elementul Apă (mai puțină culoare albastră / neagră și să evităm rezervorul de pește aici), fie să creștem elementul Lemn (adăugăm mai multe plante sau culoare verde) pentru a echilibra apa și focul.

Sud-Vest

  Steaua Jade numărul 3 merge în sud-vest. Această stea poate aduce conflicte, ceartă, bârfe și probleme legale în perioada 8.

Putem echilibra steaua numărul 3 (Lemn) și Sud-Vest (Pământ) prin adăugarea unui element Foc.

Adăugați mai mult roșu / portocaliu / violet sau lumânare, lampă de sare, cristal (ametist) în sud-vest.

  Ca regulă generală, instalați camere importante, cum ar fi un living sau un dormitor matrimonial, în zonele de bun augur. Petrece mai mult timp în aceste zone poate ajuta și la activarea norocului.

  Pentru zonele nepotrivite, utilizați culorile sugerate sau produsele legate de 5 elemente pentru a regla energia.

  Fiecare cameră poate fi, de asemenea, un mic univers care să aibă suprapunerea graficului în partea de sus. Găsiți colțurile norocoase din cameră și montați acolo mobilier important.

  Sau configurați-vă mobilierul astfel încât să puteți face față direcțiilor norocoase atunci când vă așezați sau vă așezați (capul arătând spre direcția norocoasă).

-20%
Breloc Feng Shui Amuleta Anuala 2021 Breloc Feng Shui Amuleta Anuala 2021
78.00 Lei
98.00 Lei
1 2