Feng Shui 2024 Produse gasite: 138

Feng Shui 2024

 

Brelocurile, amuletele și statuetele sunt adesea folosite în Feng Shui pentru a atrage energii pozitive, pentru a proteja împotriva energiilor negative și pentru a armoniza spațiul în care trăim sau lucrăm. În anul 2024, aceste obiecte pot fi folosite în diverse moduri pentru a maximiza beneficiile energetice.

Este important să ții cont de orientarea specifică a stelelor în harta casei tale și să ajustezi poziționarea și alegerea obiectelor Feng Shui în consecință. Aceste elemente nu numai că adaugă estetică și frumusețe în spațiul tău, dar și contribuie la crearea unui mediu care sprijină bunăstarea și armonia.

În filosofia chineză a Feng Shui, stelele zburătoare reprezintă energiile pozitive sau negative care influențează diferite aspecte ale vieții noastre. O parte esențială a practicii Feng Shui constă în înțelegerea și gestionarea corectă a acestor stele pentru a atrage prosperitate, noroc și armonie în casele noastre. În anul 2024, schimbările energetice aduse de stelele Feng Shui vor juca un rol crucial în modelarea experiențelor noastre. Așadar, să explorăm ce ne rezervă acest an și cum putem aproveca înțelepciunea milenară a Feng Shui-ului pentru a ne îmbunătăți viața.

Stelele Feng Shui pentru Anul 2024

Steaua1  - cunoscută și sub numele de Steaua Norocoasă sau Apa Yang, reprezintă noroc, semne pozitive și o bună reputație. Activarea acestei stele în sectorul de Est este crucială pentru îmbunătățirea poziției tale sociale, pentru a câștiga recunoaștere în domeniul tău și pentru a atrage prosperitatea și bogăția în 2024, Anul Dragonului.

Steaua 2 - cunoscută drept Steaua Bolii, este asociată cu boli și diverse forme de disconfort fizic și psihologic. Este esențial să fii precaut cu aceasta, mai ales persoanele însărcinate, membri în vârstă ai familiei sau cei cu boli cronice în gospodărie. În 2024, această stea provocatoare este poziționată în sectorul de sud-est.

Steaua 3 - denumită adesea Steaua Certurilor, este asociată cu conflicte, dispute, neînțelegeri, opoziție și probleme juridice. Poate duce la probleme în carieră, deteriorarea reputației și, în cel mai rău caz, dificultăți financiare sau separare. În special, în 2024, Steaua Certurilor ocupă centrul scenei, deoarece își are reședința în sectorul Central.

Steaua 4 - cunoscută și sub numele de Steaua Iubirii și a Studiilor, este extrem de favorabilă pentru activitățile academice, dobândirea de noi cunoștințe și relațiile romantice. În 2024, această stea îmbracă sectorul de Nord-Vest. Este deosebit de benefic pentru familiile cu copii care sunt studenți, deoarece sprijină realizările academice bune. În plus, Star of Love and Studies este asociată cu dragostea și fericirea conjugală, ceea ce o face o alegere ideală pentru cuplurile tinere care doresc să-și întărească legăturile romantice.

Steaua 5 - În 2024, Steaua ghinionului este plasată în Vest. În 2024, energiile negative ale sectorului de Vest trebuie să fie slăbite folosind un remediu Feng hui precum Pagoda cu 5 Elemente sau Umbrela Albă Metal. Într-un an precum 2024, marcat de schimbări semnificative de energie datorită tranziției dintre perioadele Feng Shui, invocarea binecuvântărilor Zeiței Umbrelă Albă poate fi o practică semnificativă și benefică din punct de vedere spiritual.

Steaua 6 - adesea denumită Steaua Cerească, este asociată cu succesul în carieră, puterea și recompensele persistenței, sprijinului ceresc și binecuvântărilor. Această stea este deosebit de favorabilă pentru recunoașterea profesională, promovarea socială și avansarea generală în carieră. În 2024, Steaua Celestă locuiește în sectorul de Nord-Est.

Steaua 7- În 2024, prezența Stelei Zburătoare #7 în Sud, combinată cu influența Stelei Dezastrelor Naturale din cei 24 de Munți, creează o dinamică energetică provocatoare în acest sector. În plus, sectorul de Sud capătă o importanță suplimentară în 2024, deoarece devine noua locație pentru Spiritul Direct al Perioadei 9.

Steaua 8 - cunoscută drept Steaua Prosperității, reprezintă câștig material, succes financiar și recompense ale muncii grele. Această stea este considerată extrem de benefică și poate aduce noroc, creștere financiară și o îmbunătățire a reputației cuiva. În 2024, Steaua Prosperității este poziționată în sectorul Nord.

Steaua 9 -  denumită Steaua Multiplicativă, reprezintă multiplicarea evenimentelor pozitive și poate aduce atât câștiguri materiale, cât și spirituale. Această vedetă este asociată cu posibilități precum promovările profesionale, extinderea familiei odată cu nașterea unui copil, precum și popularitatea, faima și frumusețea sporită.

 

Amuleta pentru Sănătate și Abundență cu Wu Lou: Această amuletă, având forma unei ghinde sau a unui vas cu gâtul subțire, este cunoscută ca Wu Lou sau Calabash. În anul 2024, aceasta poate fi purtată sau plasată în zona care reprezintă sănătatea în casa ta pentru a atrage energii de vindecare și pentru a aduce abundență în viața ta. Wu Lou este simbolul longevității și al protecției împotriva bolilor.

Placa Albastră cu Cei 9 Dragoni: Placa albastră cu cei 9 Dragoni reprezintă norocul și prosperitatea. Această amuletă este asociată cu energia puternică a dragonilor, simboluri ale forței și a succesului. Plasează această placă în zona de sud-est a casei tale pentru a atrage bogăția și abundența în anul 2024.

Oglinda cu Cei Trei Gardieni Cerești: Oglinda cu cei trei gardieni cerești este o amuletă puternică pentru protecție. Cei trei gardieni - Fuxing, Shou, și Luxing - reprezintă longevitatea, prosperitatea și succesul. Această amuletă poate fi plasată într-un loc vizibil în casă pentru a aduce protecție și pentru a îndepărta energiile negative.

Amuleta pentru Flux de Bani cu Camila: Camila este asociată cu norocul și prosperitatea în Feng Shui. Amuleta cu camila poate fi folosită pentru a atrage fluxuri constante de bani și pentru a spori abundența în viața ta. Plasează această amuletă în zona de nord-vest a casei tale pentru a beneficia de influența pozitivă a stelei 9 în anul 2024.

Amuleta Lacatul Averii cu Pisica Maneki: Pisica Maneki este un simbol japonez al norocului și prosperității. Amuleta lacatul averii cu Pisica Maneki poate fi agățată la ușă sau în zona unde adesea gestionezi finanțele pentru a atrage bogăția și pentru a spori succesul financiar.

Statueta cu Macawul (Papagalul) Abundenței: Papagalul este asociat cu bogăția și prosperitatea. O statuetă cu un macaw colorat poate fi plasată în zona de sud-est a casei tale pentru a activa energiile pozitive ale acestei regiuni și pentru a atrage abundența.

Pereche de Rate Mandarine: Ratele mandarine sunt simboluri ale iubirii și fidelității în Feng Shui. O pereche de rate mandarine poate fi plasată în zona de sud-vest a casei tale pentru a aduce armonie în relații și pentru a spori energia iubirii.

Amuleta pentru Forța Vitală cu Mana lui Hamsa: Mana lui Hamsa este un simbol de protecție și noroc în multe culturi. Amuleta cu Mana lui Hamsa poate fi purtată pentru a atrage forța vitală, protecție împotriva energiilor negative și pentru a promova starea de bine.

Amuleta cu Elefant și Rinocer Albastru: Elefantul și rinocerul sunt simboluri puternice în Feng Shui și aduc protecție și stabilitate. Amuleta cu elefant și rinocer albastru poate fi plasată în zona de sud sau în zona unde simți că ai nevoie de protecție și susținere.

Statueta cu Lupul Cerești: Lupul cerești este un simbol al puterii, ferocității și protecției. O statuetă cu lupul cerești poate fi plasată în zona de nord a casei pentru a aduce aceste energii și pentru a oferi protecție împotriva energiilor negative.

Amuleta cu Cei Trei Gardieni Cerești: Această amuletă reprezintă cei trei gardieni cerești, Fuxing (Longevitate), Shou (Prosperitate) și Luxing (Succes). Plasată în zona potrivită, această amuletă poate aduce protecție și susținere în toate aspectele vieții tale.

Amuleta Lacatul Armoniei și al Păcii: Amuleta Lacatul Armoniei și al Păcii simbolizează echilibrul și liniștea în viața ta. În anul 2024, plasează această amuletă în zona de vest sau într-un loc special în camera de zi pentru a atrage energii benefice care promovează armonia și pacea în relații și în mediul înconjurător.

Amuleta cu Esența Spirituală și Vitală: Această amuletă se concentrează pe dezvoltarea spirituală și menținerea vitalității. Poate fi purtată sau plasată în zona care reprezintă sănătatea în casa ta pentru a aduce energii de vindecare și pentru a spori starea de bine în ansamblu.

Amuleta cu Unicornul Cerești: Unicornul Cerești este asociat cu norocul, puritatea și eleganța. În anul 2024, amuleta cu unicornul poate fi folosită pentru a aduce energii pozitive în zona de sud a casei tale și pentru a atrage noroc și armonie în viața ta.

Statueta Dragon Verde cu Perla: Dragonul verde cu perla simbolizează puterea, prosperitatea și înțelepciunea. Plasează această statuetă în zona de est a casei pentru a activa energiile benefice ale acestei regiuni și pentru a spori succesul și bunăstarea.

Buddha Medicinei Albastru cu Floare de Lotus: Buddha Medicinei, în special în nuanțe de albastru, este asociat cu vindecarea și echilibrul. Această amuletă poate fi plasată în zona de vest sau în camera de odihnă pentru a atrage energii de vindecare și pentru a promova starea de relaxare și liniște.

Talismanul Școlar sau Amuleta Învățăturii: Dacă ești student sau îți dorești să îți dezvolți cunoștințele, talismanul școlar poate fi purtat pentru a aduce energii pozitive și pentru a spori concentrarea și succesul în învățare.

Steagul Prosperității cu Dragon: Steagul Prosperității cu Dragon aduce energia puternică și activă a dragonului în casa ta. Plasează acest steag în zona de sud-est a casei pentru a atrage abundența și pentru a stimula succesul în carieră și afaceri.

Vaza Dublă Fericirii cu Crini: Vaza Dublă Fericirii este un simbol clasic al armoniei și fericirii în cuplu. Cu crinii adăugați, acest simbol poate fi plasat în camera de cuplu sau în zona de sud-vest pentru a spori relația și pentru a aduce fericire și dragoste.

Amuleta cu Nobilul Gui Ren: Gui Ren este cunoscut ca Nobilul care aduce oameni binevoitori în viața ta. Această amuletă poate fi purtată sau plasată în zona de nord-vest a casei pentru a atrage susținere, conexiuni benefice și relații de calitate.

Amuleta Lacatul Dragostei: Lacatul Dragostei simbolizează legăturile puternice și durabile ale dragostei. Poate fi plasat în zona de sud-vest a casei pentru a stimula energia romantică și pentru a consolida relațiile existente.

Statueta Calul de Vânt: Calul de Vânt este un simbol al succesului și al vitezei. Plasează statueta în zona de nord sau în biroul tău pentru a aduce energii pozitive care stimulează succesul în carieră și afaceri.

Amuleta pentru Bogăție cu Cărți Câștigătoare: Această amuletă este asociată cu norocul în afaceri și câștigurile financiare. Plasează-o în zona de sud-est a casei pentru a atrage prosperitate și pentru a spori suc

Portofel Roșu pentru Monede cu Cocoș: Un portofel roșu pentru monede cu simbolul Cocoșului poate fi folosit pentru a atrage bogăția și prosperitatea financiară. Alege să-l folosești în fiecare zi și asigură-te că este plasat într-un loc special pentru a activa energia sa benefică.

Amuleta Lotus Mandala cu 28 Hum: Lotusul Mandala cu 28 Hum este un simbol puternic al purității și iluminării în spiritualitatea orientală. În anul 2024, această amuletă poate fi utilizată pentru a promova claritatea mentală și pentru a atrage energii de înțelepciune și învățare. Plasează amuleta într-un loc special în casa ta sau poart-o ca bijuterie pentru a beneficia de influențele pozitive.

Amuleta Vultur Strălucitor: Vulturul strălucitor este adesea asociat cu claritatea viziunii și cu abilitățile de observare. În 2024, această amuletă poate fi utilizată pentru a atrage energii de perspicacitate și pentru a oferi protecție împotriva energiilor negative. Plasează amuleta în zona de nord sau într-un loc special pentru a beneficia de aceste influențe.

Amuleta Tai Kat Tai Ley pentru Noroc: Amuleta Tai Kat Tai Ley este cunoscută pentru aducerea norocului și prosperității. În 2024, poți folosi această amuletă pentru a atrage abundența și pentru a spori șansele tale de succes în diverse domenii ale vieții. Plasează-o în zona de sud-est sau într-un loc important din casa ta pentru a activa energiile sale pozitive.

Amuleta Tradițională pentru Blocarea Bogăției: Această amuletă are scopul de a bloca sau de a împiedica pierderea sau risipa financiară. În anul 2024, aceasta poate fi folosită cu atenție pentru a gestiona și a controla cheltuielile. Plasează amuleta în zona de nord-vest sau în biroul tău pentru a acționa ca un simbol de gestionare financiară responsabilă.

Amuleta Talismanul Pecetei Cerului: Talismanul Pecetei Cerului este asociat cu protecție divină și cu conexiunea cu forțele superioare. În 2024, poți folosi această amuletă pentru a-ți spori spiritualitatea și pentru a crea o legătură mai profundă cu energiile înalte. Plasează amuleta în zona de nord-est sau într-un loc sacru din casa ta.

Amuleta Talismanul Pecetei Pământului: Similar cu Talismanul Pecetei Cerului, acest talisman este asociat cu energiile pământului și cu stabilitatea. În 2024, utilizează această amuletă pentru a-ți îmbunătăți fundamentul și pentru a atrage energii de siguranță și securitate. Plasează amuleta în zona de sud-vest sau într-un loc important pentru tine.

Statueta Cocoș cu Testoasă Dragon: Statueta Cocoș cu Testoasă Dragon aduce cu ea energii de protecție și longevitate. În anul 2024, această statuetă poate fi plasată în zona de est sau în locuri strategice pentru a aduce energii de susținere și pentru a proteja împotriva energiilor negative.

Placa Tai Sui: Placa Tai Sui este adesea utilizată pentru a apăra împotriva energiilor negative și pentru a atrage norocul. În 2024, plasați-o în direcția Tai Sui (direcția Grand Duke Jupiter) și tratați-o cu respect pentru a evita conflictele și pentru a obține susținere divină.

Galeata de Aur pentru Noroc: Galeata de Aur este un simbol al bogăției și al prosperității. În 2024, folosește această amuletă pentru a atrage energii de noroc financiar și pentru a spori abundența. Plasează galeata în zona de sud sau în locuri care reprezintă bogăția pentru tine.

Statueta Unicorn Cerești din Cer: Unicornul cerești este asociat cu puritatea și cu energiile pozitive. În anul 2024, această statuetă poate fi folosită pentru a atrage noroc și pentru a promova armonia. Plasează statueta în zona de sud-vest sau într-un loc special pentru a beneficia de influențele sale pozitive.

Statueta Leopardul Cerului: Leopardul cerului este simbolul curajului și al puterii. În 2024, folosește această statuetă pentru a-ți spori încrederea și pentru a depăși obstacolele. Plasează statueta în zona de nord sau în locuri care reprezintă forța și determinarea pentru tine.

Statueta Furnicarul Cerului: Furnicarul cerului este asociat cu perseverența și cu munca asiduă. În 2024, utilizează această statuetă pentru a-ți aminti de importanța efortului și a perseverenței în atingerea obiectivelor. Plasează statueta în zona de nord-est sau în biroul tău.

in stoc
4800 Lei
(TVA inclus)
+
Card Feng Shui din plastic Steagul Victoriei 2024
in stoc
1500 Lei
(TVA inclus)
+
Card Feng Shui din plastic Tai Sui pentru protectie 2024. Certificat de garantie si conformitate, conform autorizatiei ANPC.
in stoc
12800 Lei
(TVA inclus)
+
Amuleta Feng Shui Tai sui 2024. Certificat de garantie si conformitate, conform autorizatiei ANPC.
in stoc
1300 Lei
(TVA inclus)
+
Abtibild sticker Feng Shui cu valul de apa 2024 – mic. Certificat de garantie si conformitate.
in stoc
12800 Lei
(TVA inclus)
+
Amuleta Feng Shui de protectie cu silaba HUM, 2024. Certificat de garantie si conformitate, conform autorizatiei ANPC.
in stoc
1300 Lei
(TVA inclus)
+
Abtibild sticker Feng Shui amuleta invataturii 2024 – mic. Certificat de garantie si conformitate.
in stoc
4500 Lei
(TVA inclus)
1 buc (45.00 Lei / buc)
+
Breloc Feng Shui amuleta Dragon 2024, model 3
in stoc
1300 Lei
(TVA inclus)
+
Abtibild sticker Feng Shui cei trei gardieni celesti 2024 – mic. Certificat de garantie si conformitate.
in stoc
1300 Lei
(TVA inclus)
+
Abtibild sticker Feng Shui Elefant si Rinocer albastri 2024 – mic. Certificat de garantie si conformitate.
in stoc
1300 Lei
(TVA inclus)
+
Abtibild sticker Feng Shui esenta spirituala si vitala 2024 – mic. Certificat de garantie si conformitate.
Abtibild sticker Feng Shui pentru sanatate si abundenta cu Wu Lou 2024 – mic. Certificat de garantie si conformitate.
Abtibild sticker Feng Shui de protectie cu Silaba HUM 2024 – mic. Certificat de garantie si conformitate.
in stoc
12800 Lei
(TVA inclus)
+
Amuleta Feng Shui Talismanul pecetei cerului, 2024. Certificat de garantie si conformitate, conform autorizatiei ANPC.
in stoc
1,00000 Lei
(TVA inclus)
+
Statueta pentru sanatate si abundenta cu Wu Lou, 2024. Certificat de garantie si conformitate, conform autorizatiei ANPC.
Card Feng Shui din plastic Gardienii usilor cu toiagul Ksitigarbha 2024. Certificat de garantie si conformitate, conform autorizatiei ANPC.
in stoc
4500 Lei
(TVA inclus)
1 buc (45.00 Lei / buc)
+
Breloc Feng Shui amuleta Dragon 2024, model 2
in stoc
4800 Lei
(TVA inclus)
+
Card Feng Shui din plastic cei trei gardieni celesti 2024
Amuleta Feng Shui cei trei gardieni ceresti si amuleta anti-conflict, 2024. Certificat de garantie si conformitate, conform autorizatiei ANPC.
in stoc
1300 Lei
(TVA inclus)
+
Abtibild sticker Feng Shui Lacatul Armoniei si al Pacii 2024 – mic. Certificat de garantie si conformitate.
in stoc
12800 Lei
(TVA inclus)
+
Amuleta Feng Shui cei trei gardieni ceresti, 2024. Certificat de garantie si conformitate, conform autorizatiei ANPC.
in stoc
4800 Lei
(TVA inclus)
+
Card Feng Shui din plastic pentru flux de bani cu camila 2024
in stoc
12800 Lei
(TVA inclus)
+
Amuleta Feng Shui Vultur stralucitor al invataturii, 2024. Certificat de garantie si conformitate, conform autorizatiei ANPC.
Afiseaza inca 22 produse