Program Fidelizare Clienti

Program fidelizare - StoneMania Bijou

Comanzi constant? Te recompensam cu reduceri si beneficii neasteptate!

Faceti achizitii din magazinul nostru constant? Am creat pentru voi un program de recompense!

Dorim ca experienta voastra de cumparatori sa se imbunatateasca pe zi ce trece, vrem sa stiti ca va apreciem si depunem eforturi in mod continuu pentru a va oferi cele mai bune servicii.

Vrem sa va recompensam pe toti cei care sunteti constant alaturi de noi si, de aceea, am lansat Programul de Fidelizare StoneMania Bijou.
 

  • Ce este Programul de Fidelizare StoneMania Bijou?

Va rasplatim prin Cardul de Reducere pe care il oferim in functie de valoarea comenzilor plasate pe site-ul nostru. Acest program este flexibil, cu fiecare comanda plasata, in functie de valoarea ei, poti atinge pragul de crestere a reducerii acordate.

Reducerea se aplica pentru toate comenzile plasate ulterior atingerii pragului si creste de fiecare data cand atingeti un nou nivel.

Pe langa cardul de reduceri permanente, va oferim si multiple beneficii periodice:

  • preturi preferentiate pentru unele produse din oferta StoneMania Bijou.
  • produse secrete, afisate exclusiv pentru clientii Silver, Gold, Platinum sau VIP.
  • aflati primii despre produsele din noua oferta.


Pentru a avea acces la aceste facilitati este necesar doar sa va logati pe site cu contul de client. Dupa autentificare, tot procesul este automatizat, produsele vor fi afisate cu pretul redus, in functie de nivelul atins (Silver, Gold, Platinum sau VIP).

Nivelul la care puteti ajunge, in functie de valoarea comenzilor cumulate este prezentat mai jos:

Program Fidelizare StoneMania Bijou Bronze

Client Bronze

Peste 1.00 Lei

Inscris in Programul de fidelizare

Primesti acest statut daca ai un cont de client si ai plasat cel putin o comanda pe site, indiferent de valoare.

Program Fidelizare StoneMania Bijou Silver

Client Silver -5%

Peste 500.00 Lei

Ai 5% Reducere permanenta

Primesti acest statut cand valoarea totala acumulata a cumparaturilor tale in magazinul nostru depaseste 500 Lei.

Program Fidelizare StoneMania Bijou Gold

Client Gold -10%

Peste 1,000.00 Lei

Ai 10% Reducere permanenta

Primesti acest statut cand valoarea totala acumulata a cumparaturilor tale in magazinul nostru depaseste 1000 Lei.

Program Fidelizare StoneMania Bijou Platinum

Client Platinum -15%

Peste 2,000.00 Lei

Ai 15% Reducere permanenta

Primesti acest statut cand valoarea totala acumulata a cumparaturilor tale in magazinul nostru depaseste 2000 Lei.

Program Fidelizare StoneMania Bijou VIP

Client VIP -20%

Peste 4,000.00 Lei

Ai 20% Reducere permanenta

Primesti acest statut cand valoarea totala acumulata a cumparaturilor tale in magazinul nostru depaseste 4000 Lei.

  • Conditii generale si detalii

- clientii care participa la acest program trebuie sa detina cont de client inregistrat pe site-ul nostru, cu o adresa de email valida.

- cardul de reducere se emite automat, in momentul atingerii pragurilor precizate mai sus. Nu trebuie sa faceti nicio cerere in acest sens. Imediat ce contul a fost upgradat, primiti instiintare prin email.

- beneficiile de client Silver / Gold / Platinum / VIP nu sunt transmisibile.


Plafoanele precizate mai sus nu includ si costurile de transport.

Discounturile si beneficiile oferite de StoneMania Bijou prin acordarea statutului de client fidel nu fac obiectul unei negocieri.

Reducerile acordate in functie de statut sunt fixe si nu include nicio obligatie din partea clientului in afara de atingerea pragului prezentat mai sus.

Datorita discounturilor deja oferite clientilor Silver / Gold / Platinum / VIP, in timpul reducerilor oferite tuturor utilizatorilor (Summer Sale, Black Friday, etc), acestora li se aplica doar reducerea cea mai avantajoasa. (Exemplu: Daca esti client Gold si beneficiezi de reducere permanenta in valoare de 10%, si noi demaram o campanie de reduceri in valoare de 20% la orice produs, primesti doar reducerea cu valoarea mai mare daca plasezi o comanda in perioada campaniei = 20%).

StoneMania Bijou SRL isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de fidelizare al clientilor, perioada de desfasurare a programului cat si pragurile care trebuiesc atinse, fara o avertizare prealabila. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza dreptul de participare in programul de fidelizare a oricui nu este considerat ca fiind indreptatit, fara necesitatea unor explicatii in acest sens.


Prin participarea la aceast Program, participantii confirma ca au luat la cunostiinta si sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament.

Pentru detalii suplimentare privind Programul de Fidelizare StoneMania Bijou, ne puteti contacta la adresa contact@stonemania.roStatutul tau de client

Creeaza cont gratuit si plaseaza prima comanda pentru trece la urmatorul nivel.

Primesti reducere permanenta in functie de valoarea comenzilor acumulate!

 

StoneMania Exclusive - Reducere 20% pe viata

Vrei sa fii primul care afla despre Black Friday 2021? Credem ca da!
Fii primul care afla cand va fi Black Friday 2021. Iti trimitem lista produselor cu cele mai mari reduceri din an imediat ce o pregatim!

Atunci cand va inscrieri la un anumit buletin informativ, noi (STONEMANIA BIJOU) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista de corespondenta corespunzatoare. Va putem contacta prin email cu privire la subiectul pentru care v-ati abonat.

Puteti sa eliminati oricand adresa de email din listele noastra de discutii. Exista mai multe posibilitati:

  • Odata ce contul dumneavoastra este inregistrat, trebuie doar sa va conectati si sa va dezabonati de la buletinele noastre de stiri, din setarile profilului.
  • Utilizati link-ul “Dezabonare” pe care il gasiti la sfarsitul email-urilor trimise catre dumneavoastra.
  • Trimiteti in email la adresa contact@stonemania.ro.

Folosim un serviciu de email externalizat (conectoo) pentru a trimite buletine de stiri. Unii membri ai personalului nostru pot avea acces la liste cu discutii. In felul acesta ei vor putesa sterge adresa dumneavoastra de email in cazul in care ne solicitati acest lucru. Retineti ca listele de discutii sunt independente una de cealalta. Daca decideti sa nu primiti buletine de stiri, va trebui sa va dezabonati de la toate listele de discutii.

Chiar daca va dezabonati de la listele de discutii, ve-ti primi in continuare email-uri legate de cont (notificari privind starea comenzilor, email-uri de resetare a parolei). Este esential in operarea unui magazin online si in administrarea contului dumneavoastra.

Daca decideti ca nu mai doriti sa utilizati magazinul nostru online si doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale din baza noastra de date sau daca doriti sa obtineti toate datele personale asociate contului dumneavoastra pe care le avem, va rugam trimiteti email la contact@stonemania.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Prin furnizarea adresei mele de e-mail, sunt de acord în mod expres să fiu contactat prin e-mail cu comunicări de marketing (inclusiv actualizări exclusive de produse, produse noi și oferte) despre ofertele oferite în magazin. Înțeleg că pot renunța, gratuit, în orice moment. Pentru informații suplimentare puteti să vizitați Politica de confidențialitate .