Sagetator Produse gasite: 10

Zodia Sagetator - Cristale naturale si Pietre semipretioase

ZODIA SAGETATOR

Cristalele naturale corespunzătoare zodiei Sagetator

Zodia Săgetător, guvernată de planeta Jupiter, acoperă persoanele născute între 22 noiembrie și 21 decembrie. Săgetătorii sunt cunoscuți pentru optimismul lor neînfricat, spiritul aventuros și setea lor de cunoaștere. Ei caută înțelesul vieții și sunt înclinați către filozofie, religie și spiritualitate. Cristalele naturale pot sprijini și îmbunătăți aceste calități specifice Săgetătorului, oferind echilibru și protecție energetică.
Cuartul fumuriu: Această piatră are un efect calmant și stabilizator asupra Săgetătorilor. Cuartul fumuriu îi ajută să se elibereze de stres și anxietate, sporind concentrarea și oferind claritate mentală.
Lapis lazuli: Lapis lazuli este cunoscut pentru capacitatea sa de a stimula intuiția și creativitatea, având un efect pozitiv asupra comunicării și a exprimării personale. Această piatră semiprețioasă ajută Săgetătorii să-și descopere adevărata lor voce și să comunice cu încredere.
Acvamarin: Acvamarinul este o piatră care încurajează curajul, calmul și comunicarea clară, facilitând depășirea temerilor și încurajându-i pe Săgetători să exploreze noi orizonturi. De asemenea, acest cristal consolidează inteligența emoțională și capacitatea de adaptare.
Sodalit: Sodalitul susține nevoia Săgetătorului de cunoaștere și înțelegere, încurajând reflecția interioară și dezvoltarea spirituală. Acest cristal ajută la eliminarea blocajelor mentale și la consolidarea încrederii în propria intuiție.
Ametist: Ametistul este un cristal puternic de protecție și purificare, care aduce echilibru emoțional și spiritual. Acesta sporește intuiția și claritatea mentală, facilitând meditația și conexiunea cu dimensiunile spirituale.


Alte cristale potrivite pentru Săgetător:
* Turcoaz: Această piatră stimulează comunicarea și vindecarea emoțională, protejând și purificând energia.
* Azurit: Azuritul ajută la stimularea intelectului și a intuiției, încurajând dezvoltarea abilităților psihice.
* Charoit: Charoitul conferă o energie calmantă și echilibrantă, contribuind la eliberarea de temeri și la încurajarea schimbărilor pozitive.
* Topaz: Topazul aduce prosperitate și abundență, oferind încredere în propria valoare și susținând realizarea obiectivelor.
* Rubin: Rubinul stimulează pasiunea și entuziasmul, oferind curaj și vitalitate Săgetătorilor în căutarea propriilor lor aspirații.
* Granat: Granatul este un cristal care încurajează succesul, vitalitatea și perseverența, ajutându-i pe Săgetători să rămână motivați și dedicați în îndeplinirea obiectivelor lor.
* Lepidolit: Acest cristal are un efect calmant asupra emoțiilor și gândurilor, reducând stresul și anxietatea, favorizând echilibrul mental și emoțional.
* Malachit: Malachitul este cunoscut pentru proprietățile sale de protecție și detoxifiere, ajutând la eliminarea energiilor negative și la atragerea succesului.
* Cristal de stâncă: Acest cristal versatil amplifică energia și intențiile, ajutând Săgetătorii să își manifeste dorințele și să își îmbunătățească abilitățile spirituale.


În concluzie, cristalele naturale pot oferi sprijin și echilibru energetic pentru Săgetători, ajutându-i să își dezvolte calitățile și să navigheze mai ușor prin provocările vieții. Fiecare dintre aceste cristale are proprietăți unice care pot fi folosite pentru a îmbunătăți și potența aspectele pozitive ale personalității Săgetătorului, facilitând în același timp transformarea și creșterea personală.

Bratara pentru zodia Sagetator confectionata cu seminte de rudraksha autentice si pietre semipretioase naturale. Primesti Certificat de garantie!
Disponibil acum in ShowroomDa - Bucuresti
Bratara reglabila cu snur rosu pentru zodia Sagetator lucrata cu 5 cristale naturale corespunzatoare zodiei.
Disponibil acum in ShowroomDa - Bucuresti
Bratara reglabila nod culisant cu pietrele corespunzatoare zodiei Sagetator si bumbi argint 925.
Disponibil acum in ShowroomDa - Bucuresti
Bratara confectionata pe elastic cu pietre semipretioase de 6mm corespunzatoare zodiei Sagetator.
Disponibil acum in ShowroomDa - Bucuresti
Pandantiv confectionat cu pietre semipretioase naturale corespunzatoare zodiei Sagetator. Produs cu Certificat de garantie!
Disponibil acum in ShowroomDa - Bucuresti
in stoc
5000 Lei
(TVA inclus)
+
Pandantiv cu pietrele corespunzatoare zodiei Sagetator si bumbi argint 925.
Disponibil acum in ShowroomDa - Bucuresti
Bratara confectionata pe elastic cu pietre semipretioase de 10mm corespunzatoare zodiei Sagetator.
Disponibil acum in ShowroomDa - Bucuresti
Bratara confectionata cu pietre semipretioase de 4mm corespunzatoare zodiei Sagetator. Certificat de garantie!
Disponibil acum in ShowroomDa - Bucuresti
Colier confectionat cu pietre semipretioase de 4mm corespunzatoare zodiei Sagetator. Certificat de garantie!
Disponibil acum in ShowroomDa - Bucuresti
Bratara Zodia Sagetator, cristale 4mm si argint 925 .
Disponibilitate
Pret

Lei  –  Lei

  • 10Lei
  • 65Lei
Disponibil acum in Showroom
Pentru zodia
Rating minim
Tip piatra
Cristal natural
Culoare