Filtreaza produsele

Navigheaza in categorii

Berile Produse gasite: 2

BERILE

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

In aceasta categorie sunt afisate toate produsele cu BERILE disponibile in magazin.

Aspect: Pietrele de Beril au aspectul unor cristale prismatice, fiind gasite sub toate dimensiunile. Uneori sunt transparente si piramidale.

Alte denumiri: -

Tarile de provenienta (unde se gaseste): BRAZILIA, COLUMBIA, MADAGASCAR, NAMIBIA, AUSTRIA, PAKISTAN, RUSIA.

Compozitia chimica: Be3Al2(SiO3)6

Duritate: 7,5 – 8 (din 10)

Culoare: o mare varietate de culori; in stare pura poate fi incolor, verde, albastru, alb, rosu, roz sau auriu

Baze de cristalizare: hexagonal

Cuvinte cheie: curaj, afirmarea potentialului, eliberare emotionala

Chakre: in functie de varietatea de culori ale cristalului; predminant pentru chackra coroana (7) si chackra plexului solar (3).

Denumire:

Denumirea acestui cristal provine din cuvantul grecesc „beryllos”, ceea ce face referire la „o piatra pretioasa avand culori albastru-verde in nuantele apei de mare”. Conform legendei Berilul de culoare alba a fost considerata o piatra magica de catre evrei si care avea un rol important in consolidarea credintei in Dumnezeu. Un fapt interesant este dat de faptul ca primii ochelari de vedere care au fost realizati in Italia in secolul al XIII-lea au avut lentile fabricate din Beril. Berilele au o polaritate Yin si sunt cristale guvernate de catre Luna.

Introducere:

Piatra de Beril este prin definitie o piatra care te poate ajuta pentru a face doar ceea ce este necesar si pentru a te indruma in organizarea unui stil de viata stresant prin eliminarea acelor lucruri inutile din viata de zi cu zi. Cristalele de Beril sunt utile pentru imbunatatirea creativitatii. Printre proprietatile acestei pietre se regaseste si contributia in transmiterea gandurilor si a emotiilor in ceea ce lucrezi. Datorita energiei sale, piatra de Beril poate contribui la realizarea unei adevarate piese de arta, fiind un cristal recomandat in special artistilor si scriitorilor. Dar poate sa reprezinte un punct de sprijin pentru toate tipurile de activitati creative.

Insemnatate:

Berilul are menirea de a imbunatati considerabil concentrarea, fiind una dintre pietrele care si in vechime erau utilizate pentru imbunatatirea intelepciunii. Are menirea de a reduce la tacere toate gandurile care par a nu se mai termina, dar si de a organiza mintea. Contribuie la imbunatatirea productivitatii si la aprofundarea cunoasterii. Pentru piatra de Beril este asociata si proprietatea de a putea prezice viitorul, cu precadere in ceea ce priveste alegerii drumului corect, prevenirea pericolelor sau gasirea unui viitor profesional. Din perspectiva emotionala pietrele de Beril contribuie la reimprospatarea sentimentelor si la cresterea motivatiei. Tot in plan emotional acest cristal poate contribui la eliberarea de intristare si de anxietate. Este extrem de utila pentru noile inceputuri si pentru a progresa in urma acestor noi inceputuri in viata. Berilele au de asemenea menirea de a transforma visele in realitate, fiind recunoscute pentru proprietatile sale de a indruma oamenii catre succes intr-un timp foarte scurt. Visele sunt transformate mai usor in realitate prin faptul ca piatra de Beril te poate ajuta sa iti dai seama exact de ceea ce iti doresti, facand astfel mult mai simplu procesul de implinire a viselor.

Proprietati vindecatoare:

Printre proprietatile vindecatoare ale cristalelor de Beril se regasesc detoxifierea organismului, rezolvarea problemelor cauzate de constipatie sau de diaree in calatorie, dar si pentru probleme precum angina pectorala, bronsita sau probleme ale ochilor. Berilul este o piatra care imbunatateste starea de sanatate in ansamblu. Se numara si printre cristalele care sporeste rezistenta organismului in fata agentilor poluanti sau toxici. Este folosita cu rezultate si in tratarea ficatului, a inimii, a stomacului si a coloanei vertebrale. De asemenea are un rol benefic in regasirea calmului general. Poate fi pozitionat acolo unde este nevoie pentru tratarea diferitelor afectiuni sau probleme de ordin medical.

Sugestii intretinere:

Pentru intretinerea eficienta a pietrelor de Beril este recomandat a se curata sub jet de apa calduta la anumite intervale de timp. Ulterior se incarca la razele Soarelui.

Pentru cine este recomandat Berilul?

Berilele sunt recomandate spre a fi utilizate de catre zodiile Gemeni si Scorpion, dar si de catre cei care s-au nascut in lunile octombrie si mai. Numerologia plaseaza pietrele de Beril pentru nativii care sunt sub influenta numerelor 1 si 6. Desi Berilul este recomandat in special persoanelor care au nevoie de creativitate pentru profesiile in care activeaza, precum scriitori sau artisti, trebuie spus ca toate profesiile pot apela cu incredere la proprietatile acestor pietre.

Varietati de Berile si caracteristici specifice

Berilul auriu sustine in special prezicerea viitorului si din acest punct de vedere este utilizata in diferitele ritualuri de magie. De asemenea contribuie la promovarea initiativei personale si la independenta, dar in acelasi timp vine sa creasca capacitatea de a transforma potentialul personal in realitate. Aceasta varietate de Beril este utila pentru a deschide chackra coroana si chackra plexului solar.

Berilul roz (Morganitul) este o varietate a Berilelor care este utila pentru cei care isi doresc sa atraga dragostea si sa o intretina. In acest context Berilul roz are menirea de a sustine gandurile si actiunile tandre. In acelasi timp aceasta varietate de Beril este un puternic sustinator al celor care isi doresc sa se bucure de viata. Fiind o piatra roz, aceasta este centrata pe chackra inimii, fiind astfel utila pentru sistemul nervos si pentru eliminarea stresului. De asemenea sustine nevoile neglijate ale sufletului, dar si exprimarea sentimentelor refulate si neexprimate. Este o piatra care te plaseaza intr-o alta postura fata de postura de victima, dar in acelasi timp contribuie la stabilitatea corpului emotional.

Berilul rosu (Bixbitul) este indicat pentru deschiderea si energizarea chackrei radacina.

Berilul auriu (Crisoberilul) este considerata a fi piatra noilor inceputuri. Este util pentru alinierea dintre chackra coroana si chackra plexului solar, integrand astfel mintea in cautarea si dezvoltarea spirituala. Este o piatra utila pentru autovindecare, dar si pentru echilibrarea nivelului de colesterol si de adrenalina din organism.

  • Cristal natural
  • Cristal natural
  • Nu este in stoc
Vrei sa fii primul care afla despre Black Friday 2021? Credem ca da!
Fii primul care afla cand va fi Black Friday 2021. Iti trimitem lista produselor cu cele mai mari reduceri din an imediat ce o pregatim!

Atunci cand va inscrieri la un anumit buletin informativ, noi (STONEMANIA BIJOU) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista de corespondenta corespunzatoare. Va putem contacta prin email cu privire la subiectul pentru care v-ati abonat.

Puteti sa eliminati oricand adresa de email din listele noastra de discutii. Exista mai multe posibilitati:

  • Odata ce contul dumneavoastra este inregistrat, trebuie doar sa va conectati si sa va dezabonati de la buletinele noastre de stiri, din setarile profilului.
  • Utilizati link-ul “Dezabonare” pe care il gasiti la sfarsitul email-urilor trimise catre dumneavoastra.
  • Trimiteti in email la adresa contact@stonemania.ro.

Folosim un serviciu de email externalizat (conectoo) pentru a trimite buletine de stiri. Unii membri ai personalului nostru pot avea acces la liste cu discutii. In felul acesta ei vor putesa sterge adresa dumneavoastra de email in cazul in care ne solicitati acest lucru. Retineti ca listele de discutii sunt independente una de cealalta. Daca decideti sa nu primiti buletine de stiri, va trebui sa va dezabonati de la toate listele de discutii.

Chiar daca va dezabonati de la listele de discutii, ve-ti primi in continuare email-uri legate de cont (notificari privind starea comenzilor, email-uri de resetare a parolei). Este esential in operarea unui magazin online si in administrarea contului dumneavoastra.

Daca decideti ca nu mai doriti sa utilizati magazinul nostru online si doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale din baza noastra de date sau daca doriti sa obtineti toate datele personale asociate contului dumneavoastra pe care le avem, va rugam trimiteti email la contact@stonemania.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Prin furnizarea adresei mele de e-mail, sunt de acord în mod expres să fiu contactat prin e-mail cu comunicări de marketing (inclusiv actualizări exclusive de produse, produse noi și oferte) despre ofertele oferite în magazin. Înțeleg că pot renunța, gratuit, în orice moment. Pentru informații suplimentare puteti să vizitați Politica de confidențialitate .