Filtreaza produsele

Navigheaza in categorii

Shungit Produse gasite: 5

SHUNGIT

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

In aceasta categorie sunt afisate toate produsele cu SHUNGIT disponibile in magazin.

Aspect: Aspect necristalin, lucios. Adesea rulat.

Alte denumiri: -

Tarile de provenienta (unde se gaseste): RUSIA, AUSTRIA, INDIA, KAZAKSTAN, AFRICA CENTRALA

Compozitia chimica: SiO2(57%), TiO2(0,2%), Al2O3(4%), FeO(2,5%), MgO(1,2%), K2O(1,5%), S(1,2%)

Duritate: 3,54 (din 10)

Culoare: negru, gri, argintiu

Baze de cristalizare: amorf

Cuvinte cheie: neutralizare, detoxifiere, protectia campului electromagnetic, claritate, curatare

Chakre: toate chackrele

Denumire:

Explicatia pentru numele cristalului de Shungit provine de la locul unde a fost descoperit pentru prima data acest cristal, si anume in Rusia, in satul Sunga (Shunga) din regiunea Carelia. Piatra de Shungit reprezinta o piatra de culoare neagra, de cele mai multe ori formata in cea mai mare parte din carbune pur sau carbon, fiind acelasi mineral care duce la formarea grafitului sau diamantului. Datorita proprietatilor sale, cristalul de Shungit este considerat ca fiind „cel care armonizeaza campul electromagnetic”. Piatra de Shungit se afla sub dominatia planetei Saturn.

Introducere:

Chiar daca nu este in sine un cristal, Shungitul este unul dintre cele mai puternice minerale pentru vindecare datorita proprietatilor sale care incep de la puritate si pana la protectie. Piatra de Shungit ofera sprijin in curatarea, vindecarea si purificarea mintii, corpului fizic si sufletului. Astfel, ca urmare a structurii atomice similare cu cea a carbunelui vorbim despre o piatra care poate aduce beneficii foarte apropiate de cele ale carbunelui la adresa psihicului prin faptul ca ajuta la curatarea si purificarea impuritatilor. Shungitul este drept urmare un cristal foarte util pentru a indeparta oamenii negativi sau ghinionul din viata ta.

Aceasta piatra are o multime de puteri vindecatoare care poate ajuta pe oricine are nevoie de astfel de puteri. In mod natural cristalul de Shungit are proprietati de conducere a electricitatii care ajuta la limitarea radiatiilor electromagnetice. Campurile electromagnetice contin o anumita cantitate de radiatie si sunt produse de toate electronicele si electrocasnicele intalnite in locuinte. Prin pozitionarea la baza unor astfel de electronice in locuinta si pe spatele telefonului cristalul de Shungit contribuie la reducerea drastica a radiatiilor emise de aceste aparate fara insa a le afecta functionarea.

Utilizarea cristalului de Shungit are efecte multiple asupra corpului fizic, inclusiv activarea celor sapte chackre principale. Este folosit pentru detoxifierea corpului si pentru curatarea mentalului de negativitate. Este un cristal recomandat pentru toti aceia care au o dificultate in controlarea emotiilor, dar si pentru orice forma de anxietate sau depresie. Shungitul permite umplerea cu lumina a corpului si previne aparitia negativitatii. Exista o forma pura si care este foarte rara de Shungit, si anume Shungitul Nobil sau Shungitul Elite, acesta avand o tenta de argintiu pe suprafata cristalului. Faptul ca aceasta piatra pura este rar gasita o face destul de scumpa.

Insemnatate:

Insemnatatea cristalului de Shungit variaza de la purificarea si protectia spirituala pana la cea emotionala. Este asemenea unui scut energetic in privinta efectelor campurilor electromagnetice si a tehnologiei, dar si pentru detoxifierea emotionala de energia negativa. Energia cu care este incarcat acest cristal ofera energia de care ai nevoie pentru a sustine intentia ta.

Utilizarea cristalului de Shungit contribuie la limitarea campurilor electromagnetice si a radiatiilor create de laptopuri, telefoane mobile, computere sau tablete. Folosirea pietrei de Shungit asigura protejarea de undele acestor electronice fara a afecta functionarea lor optima, dar vor bloca radiatiile pe care le emit. Prin plasarea acestei pietre in apropierea acestor dispozitive electronice sau la nivelul corpului, vei beneficia de armonizarea acestor frecvente daunatoare prin protejarea spiritului de efectele acestora.

Dincolo de utilizarea cristalului de Shungit pentru protejarea impotriva radiatiilor campurilor electromagnetice, cristalul de Shungit este de asemenea un foarte puternic purificator energetic, emotional, mental si spiritual. Energia care ancoreaza si protejeaza a acestui cristal ajuta in neutralizarea negativitatii regasite la nivel mental, fizic si spiritual. Continutul ridicat de carbon si calitatea antioxidanta pe care o are acest cristal actioneaza asemenea unui detoxifiant pentru suflet si ajuta la indepartarea intregii energii toxice astfel incat sa te simti excelent. Este indicata utilizarea Shungitului de fiecare data cand simti nevoia sa eliberezi energia densa, stagnanta sau grea de la nivelul sistemului tau energetic.

Datorita menirii sale spirituale de a neutraliza, cristalul de Shungit ajuta la echilibrarea corpului fizic prin echilibrarea in mod egal a partilor stangi si drepte sau a energiilor Yin si Yang. Cu alte cuvinte avem in vedere o piatra a caror energii contribuie la echilibrarea energiilor masculine si feminine. Datorita faptului ca piatra de Shungit detine energii foarte intense care rezoneaza cu frecventele de vibratie joasa, cea mai buna modalitate de a lucra cu cristalul de Shungit este prin a te conecta la energiile sale intr-un mod lent, in caz contrar existand posibilitatea sa fie coplesitor la inceput.

Culoarea de un negru intens a Shungitul il face ideal pentru a te proteja de ghinion. De asemenea, datorita faptului ca actioneaza asemenea unui conductor de energie, cristalul de Shungit este recomandat pentru acele momente in care energia mentala se vrea focusata asupra unui scop anume pentru a obtine rezultatul dorit. Aceasta piatra are capacitatea de a ancora energia si de a te tine concentrat pe obiectivul tau astfel incat energia sa nu fie risipita. Mai mult, cristalul de Shungit este util pentru a te concentra asupra dorintelor tale, dar in acelasi timp te tine cu picioarele pe pamant pentru a urma actiunile in vederea continuarii drumului cu succes.

Proprietati vindecatoare:

Piatra de Shungit are si o serie de proprietati vindecatoare la adresa corpului fizic. Datorita proprietatilor sale de curatare a impuritatilor, piatra de Shungit este recomandata pentru tratarea inflamatiilor sau a acneei. De asemenea sustine o mentalitate de care corpul fizic are nevoie pentru a se intari si a se recupera in urma unei boli sau in urma unei rani. Mai mult, energiile cristalului de Shungit pot oferi o mai buna imunitatea in fata unor eventuale boli, desigur, atata vreme cat adoptam un stil de viata sanatos.

Pentru cine este recomandat cristalul de Shungit?

Proprietatile cristalului de Shungit il fac o alegere ideala pentru nativii din Scorpion, Capricorn si Rac, iar din punct de vedere al zilelor de nastere vorbim despre un cristal recomandat pentru cei nascuti intr-o zi de sambata. Influenta numerologica a acestui cristal este data de numerele 4 si 8.

  • Cristal natural
  • Cristal natural
  • Cristal natural
  • Cristal natural
  • Cristal natural
  • Nu este in stoc
Vrei sa fii primul care afla despre Black Friday 2021? Credem ca da!
Fii primul care afla cand va fi Black Friday 2021. Iti trimitem lista produselor cu cele mai mari reduceri din an imediat ce o pregatim!

Atunci cand va inscrieri la un anumit buletin informativ, noi (STONEMANIA BIJOU) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista de corespondenta corespunzatoare. Va putem contacta prin email cu privire la subiectul pentru care v-ati abonat.

Puteti sa eliminati oricand adresa de email din listele noastra de discutii. Exista mai multe posibilitati:

  • Odata ce contul dumneavoastra este inregistrat, trebuie doar sa va conectati si sa va dezabonati de la buletinele noastre de stiri, din setarile profilului.
  • Utilizati link-ul “Dezabonare” pe care il gasiti la sfarsitul email-urilor trimise catre dumneavoastra.
  • Trimiteti in email la adresa contact@stonemania.ro.

Folosim un serviciu de email externalizat (conectoo) pentru a trimite buletine de stiri. Unii membri ai personalului nostru pot avea acces la liste cu discutii. In felul acesta ei vor putesa sterge adresa dumneavoastra de email in cazul in care ne solicitati acest lucru. Retineti ca listele de discutii sunt independente una de cealalta. Daca decideti sa nu primiti buletine de stiri, va trebui sa va dezabonati de la toate listele de discutii.

Chiar daca va dezabonati de la listele de discutii, ve-ti primi in continuare email-uri legate de cont (notificari privind starea comenzilor, email-uri de resetare a parolei). Este esential in operarea unui magazin online si in administrarea contului dumneavoastra.

Daca decideti ca nu mai doriti sa utilizati magazinul nostru online si doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale din baza noastra de date sau daca doriti sa obtineti toate datele personale asociate contului dumneavoastra pe care le avem, va rugam trimiteti email la contact@stonemania.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Prin furnizarea adresei mele de e-mail, sunt de acord în mod expres să fiu contactat prin e-mail cu comunicări de marketing (inclusiv actualizări exclusive de produse, produse noi și oferte) despre ofertele oferite în magazin. Înțeleg că pot renunța, gratuit, în orice moment. Pentru informații suplimentare puteti să vizitați Politica de confidențialitate .