Filtreaza produsele

Navigheaza in categorii

Scolecit Produse gasite: 2

SCOLECIT

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

In aceasta categorie sunt afisate toate produsele cu SCOLECIT disponibile in magazin.

Aspect: Cristal cu aspect de ace prismatice, de forma radiala si mase fibroase; adesea rulat.

Alte denumiri: -

Tarile de provenienta (unde se gaseste): INDIA, BRAZILIA, SCOTIA, STATELE UNITE ALE AMERICII, ISLANDA, AFRICA

Compozitia chimica: CaAl2Si3O10·3H2O

Duritate: 5 – 5,5 (din 10)

Culoare: transparent, roz, rosu, verde

Baze de cristalizare: monoclinic

Cuvinte cheie: pace interioara, relaxare, liniste, calatorii interdimensionale, trezirea inimii, expansiune

Chakre: al treilea ochi(6), chackra coroana(7)

Denumire:

Numele cristalului de Scolecit prvinde la cuvantul „sko-lecks” din limba greaca, cuvant care semnifica „rama” si se refera la tendinta acestui cristal de a se incolci in momentul in care se afla supus la caldura. Cristalul de Scolecit se afla sub dominatia Lunii.

Introducere:

Piatra de Scolecit este o piatra a pacii interioare si este un remediu perfect pentru oricine cauta sa se relaxeze dupa o zi lunga. Acest cristal activeaza chackrele superioare si de aceea este folosit frecvent in meditatie. Prin intarirea si deblocarea celui de-al treilea ochi permite visarea lucida. Pe langa faptul ca lucreaza cu vibratiile inalte ale chackrelor superioare, cristalul de Scolecit deblocheaza si chackra inimii. Incurajeaza la acest centru energetic orice lucru care poate cauza durere la nivelul inimii. Mai mult, acest cristal este un purificator complet al aurei. Piatra de Scolecit este foarte buna pentru lucrul cu visele si pentru imbunatatirea amintirilor din cadrul viselor. Este un cristal foarte util pentru a te ajuta sa intelegi imaginile din cadrul viselor si sa faci corelatiile pe care aceste vise il au in viata ta. Tot ce se regaseste in visele noastre au insemnatate in realitate, iar acest cristal ne ajuta sa descoperim acest lucru. Fiind capabil sa intelegi visele poti primi sprijin pentru a inainta in viata si pentru a invata unde vrei sa ajungi si cum sa faci sa ajungi exact acolo. In plan spiritual vorbim despre un cristal care contribuie la deschiderea taramurilor superioare.

Insemnatate:

Cristalul de Scolecit este o piatra cu puternice vibratii de reechilibrare, mai ales pentru acele persoane care petrec timp indelungat in medii cu energii ridicate. Acest cristal ajuta la un proces mai rapid de reincarcare energetica prin faptul ca te ajuta sa iti regasesti energia proprie si sa te calmezi astfel incat sa te concentrezi asupra activitatilor tale sociale. Scolecitul este foarte util si pentru pacea mentala, pentru echilibrul emotional si pentru cel spiritual prin faptul ca sustine dezvoltarea sentimentelor de conectare cu o putere superioara si o mai mare incredere in relatia cu aceasta putere superioara. Acest lucru ofera un sentiment extrem de confortabil pentru toata lumea.

Vibratiile energetice ale cristalului de Scolecit sunt la fel de confortabile precum sentimentele placute si calde de iubire pe care le-ai experimentat alaturi de oamenii la care ai tinut si cu care ai impartasit viata pentru un timp indelungat. Este un cristal care in acelasi timp linisteste si energizeaza, fiind un cristal extrem de util pentru a te inspira sa fii o versiune mai buna a ta in vreme ce iti ofera sentimente de confort la adresa propriului sine. Cristalul de Scolecit te pregateste pentru a face fata potentialelor probleme, dar fara a te concentra doar pe aceste probleme. In schimb iti permite sa te concentrezi mental pe aspectele pozitive ale vietii tale astfel incat sa gasesti intotdeauna aceste aspecte pozitive, indiferent de ce experimentezi la momentul respectiv.

In plus se recomanda utilizarea acestui cristal pentru persoanele care nu se simt in largul lor atunci cand sunt pe cont propriu, mai ales atunci cand apar ganduri negre si cand sunt pe marginea prapastiei din punct de vedere al propriei constiinte. Scolecitul este util sa iti eliberezi mintea de aceste ganduri negre si sa regasesti linistea mentala. Mai mult, vorbim despre o energie calmanta a acestui cristal care ajuta la combaterea anxietatii, insomniei si la facilitarea unui somn relaxant si odihnitor. De asemenea vei gasi sprijin pentru calmarea mintii si eliberarea acesteia de temeri si griji, mai ales cu privire la eventualele evenimente viitoare sau cu privire la greselile din trecut pe care acum nu le mai poti schimba. Odata ce ai eliberat aceste sentimente si temeri vei fi capabil(a) sa te bucuri de propria companie mult mai mult. Vei descoperi ca de fapt iti doresti sa fii tu insuti intr-o mai mare proportie comparativ cu perioada din trecut, iar acest lucru se datoreaza confortului pe care il regasesti fiind in propria piele. Acest confort reprezinta fundamentul pentru creativitate si pentru inspiratie, mai ales avand in vedere ca inspiratia si munca creativa se intampla adesea in solitudine.

Atunci cand intentionezi sa integrezi mai multa creativitate in viata ta, indiferent in ce domeniu, cristalul de Scolecit sustine aceasta directie in care creativitatea este pusa in slujba ta. Acest cristal este de asemenea recomandat pentru dezvoltarea sentimentelor de empatie si simpatie, avand in vedere ca foarte multi oameni se concentreaza doar pe ei insisi si ii neglijeaza pe cei de langa ei. In momentul in care este confortabil cu propria persoana si cu emotiile proprii, pentru fiecare dintre noi devine mult mai usor sa apreciem pe ceilalti, iar cristalul de Scolecit contribuie la oricare dintre aceste lucruri. Acest lucru se datoreaza faptului ca doar odata ce am inteles propriile sentimente putem dezvolta un sentiment de empatie mai puternic la adresa celorlalti.

Proprietati vindecatoare:

In planul corpului fizic piatra de Scolecit are de asemenea anumite proprietati vindecatoare. Printre acestea se numara contributia in tratamentul afectiunilor intestinale, ameliorarea problemelor sistemului digestiv sau pentru eliberarea organismului de paraziti. De asemenea, se recomanda utilizarea cristalului de Scolecit pentru faptul ca sustine nivelul optim de serotonina la nivelul creierului, dar si pentru tratarea ranilor, vanatailor sau pentru reglarea coagularii sangelui.

Pentru cine este recomandat cristalul de Scolecit?

Cristalul de Scolecit este recomandat pentru nativii din zodia Capricorn, iar din punct de vedere al influentei numerologice este un cristal recomandat pentru cei aflati sub influenta numarului 1.

  • Cristal natural
  • Cristal natural