Filtreaza produsele

Navigheaza in categorii

Shatukit Produse gasite: 1

SHATUKIT

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

In aceasta categorie sunt afisate toate produsele cu SHATUKIT disponibile in magazin.

Aspect: Cristal cu aspect pestrit, adesea de mici dimensiuni si rulat.

Tarile de provenienta (unde se gaseste): STATELE UNITE ALE AMERICII, NAMIBIA, AFRICA DE SUD, ARGENTINA, GRECIA, GERMANIA, MAREA BRITANIE

Compozitia chimica: Cu5(SiO3)4(OH)2

Duritate: 3,5 – 4 (din 10)

Culoare: albastru inchis, albastru deschis, turcoaz

Baze de cristalizare: ortorombic

Cuvinte cheie: intuitie, comunicare, channeling, communicare cu spiritele, lucrul cu oracolele

Chakre: inima(4), gat(5), al treilea ochi(6)

Denumire:

Numele cristalului de Shatukit provine de la localitatea unde a fost gasit pentru prima data, si anume in Mina Shattuck din Bisbee, Arizona, Statele Unite ale Americii. Acest cristal este un silicat cu un continut ridicat de cupru. Cristalul de Shatukit se afla sub guvernarea planetei Venus.

Introducere:

Cristalul de Shatukit face parte din categoria pietrelor puternic spirituale si care sustine o vibratie inalta. Contribuie la stimularea chackrei gatului si celui de-al treilea ochi, ajuta la armonizarea acestora si implicit la alinierea lor. In plan psihic sustine o viziune clara si contribuie la intelegerea exacta a mesajelor vazute. Este recomandata utilizarea cristalului de Shatukit inclusiv pentru indepartarea si alungarea blestemelor din vietile anterioare. Sustine de asemenea dezvoltarea capacitatilor psihice si a telepatiei. Cristalul de Shatukit readuce vitalitatea si sustine ambitia personala. Este folosita pentru a urma drumul pana la atingerea obiectivelor. In plus este recomandata utilizarea acestui cristal pentru organizarea gandirii si astfel nu vor mai fi lucruri lasate terminate doar pe jumatate.

Insemnatate:

Menirea cristalului de Shatukit este acea de a ajuta in procesarea informatiilor spirituale, imbunatatirea starii generale si de a lucra la forta interioara. Fiind vorba despre un cristal extrem de spiritual, Shatukitul este strans legat de informatia transcendentala si de claritate, fiind de asemenea o piatra cu puteri mari de protectie care pot actiona asemenea unui gardian impotriva raului fizic sau psihic. Datorita faptului ca este o piatra puternica in comunicarea psihica, aceasta poate sa creeze o legatura puternica dintre tine si ghizii spirituali, dar si cu persoanele dragi care au plecat din aceasta lume in urma decesului. Contribuie de asemenea la cresterea curajului si a puterii interioare atunci cand ai de-a face cu o situatie stresanta. De asemenea poate fi extrem de utila folosirea energiilor acestui cristal pentru acele momente cand iti doresti sa iti amintesti sau sa aduni la un loc a multime de informatie intr-un timp foarte scurt. In plus cristalul de Shatukit poate sa iti dezvolte intens intuitia si poate sa impulsioneze concentrarea.

Mai mult, vei primi o mai clara intelegere a lucrurilor si sprijin pentru ca abilitatile mentale si intuitive sa conlucreze intr-un mod extrem de armonios. Beneficiile pe care le ofera cristalul de Shatukit se resfrang si asupra echilibrului dintre cariera si viata de familia in cazul persoanelor de sex feminin. Acest cristal ajuta la concentrarea asupra acelor lucruri de care ai nevoie pentru indeplinirea sarcinilor in timp ce ramai plin(a) de energie si productiv in acelasi timp. In consecinta vorbim despre un cristal care iti permite sa valorici eficient timpul la locul de munca astfel incat sa ajungi la timp la familia ce te asteapta acasa si sa petreci timp de calitate cu membrii familiei.

Cristalul de Shatukit este recunoscut drept un cristal excelent pentru a elimina toate barierele si blocajele din trecut. Daca este ceva care nu este aliniat in viata ta, atunci poti apela cu incredere la Shatukit pentru a curata orice lucru ce cauzeaza acest dezechilibru sau lipsa de armonie. Piatra de Shatukit este recunoscuta si pentru contributia in manifestarea abundentei si pentru deschiderea de noi oportunitati. Energia pe care o poti regasi in cristalul de Shatukit atrage norocul, iar daca treci prin provocari de ordin financiar vei invata cu ajutorul acestui cristal cum sa iei deciziile corecte astfel incat incet si sigur sa iti regasesti bunastarea financiara.

In privinta relatiilor cristalul de Shatukit ajuta la reconciliere. Ajuta la restabilirea relatiilor astfel incat sa fie pace, iubire si armonie. Cu ajutorul acestui cristal vei invata cum sa vorbesti din inima si sa iti exprimi sentimentele pentru ca oricum acestea vor fi regasite in cuvinte, ganduri si actiuni. Cristalul de Shatukit este foarte eficient in vindecarea relatiilor unde au fost spuse cuvinte dureroase si care au ranit, cuvinte care au generat furie si durere. Poate ajuta la repararea lucrurilor rupte in relatie si la regasirea prieteniei.

De asemenea vei invata sa iti asumi responsabilitatea pentru actiunile din trecut si sa intelegi ca doar asa poti sa atingi constientizarea de sine. Desi nu putem schimba trecutul, putem oricand sa constientizam prezentul astfel incat acesta sa nu mai afecteze viitorul. Energiile cristalului de Shatukit sunt extrem de utile pentru asumarea consecintelor actiunilor cu demnitate si gratie.

Pentru persoanele care se simt confuze, singure sau pierdute, acest cristal poate aduce sentimente de iubire, caldura si apartenenta. Indiferent de locul unde pozitionezi acest cristal, va crea un mediu incarcat de pace si iubire, aducand echilibru si armonie in viata ta. De asemenea va influenta intr-un mod pozitiv pe oricine va veni in spatiul respectiv. Piatra de Shatukit este o piatra a adevarului, comunicarii si intelepciunii. Astfel orice relatie va beneficia de aceasta piatra prin faptul ca va sustine onestitatea si deschiderea, iar aceste lucruri sunt esentiale pentru ca o relatie sa dureze. Vei fi incurajat(a) sa asculti de inima pentru ca doar acest centru energetic este in armonie atat cu mintea, cat si cu spiritul. Vei primi inspiratie pentru a trai viata in acord cu ceea ce simti ca este bine si corect in inima ta. Drept urmare vei trai o viata plina de fericire si satisfactie.

Proprietati vindecatoare:

Cristalul de Shatukit este benefic pentru vindecarea afectiunilor minore la nivelul corpului fizic si ajuta la restabilirea echilibrului pentru intreg corpul intr-un mod delicat. Contribuie la vindecarea amigdalitei si ajuta la cresterea vitezei de coagulare a sangelui. De asemenea este utilizat pentru a distruge blocajele in cazul structurilor intracelulare. Cristalul de Shatukit se recomanda inclusiv pentru rezolvarea problemelor medicale in cazul splinei, dar si pentru regasirea echilibrului bilei sau a nivelului de acid din organism.

Pentru cine este recomandat cristalul de Shatukit?

Prin prisma energiilor si frecventelor cristalului de Shatukit, acesta este recomandat pentru nativii din zodiile Sagetator si Varsator. Din punct de vedere al influentei numerologice vorbim despre un cristal recomandat pentru cei aflati sub influenta numarului 2. Este un cristal recomandat pentru terapeuti si ghicitori, dar si pentru profesori, lideri, consultanti sau consilieri.

  • Cristal natural
  • Nu este in stoc
Vrei sa fii primul care afla despre Black Friday 2021? Credem ca da!
Fii primul care afla cand va fi Black Friday 2021. Iti trimitem lista produselor cu cele mai mari reduceri din an imediat ce o pregatim!

Atunci cand va inscrieri la un anumit buletin informativ, noi (STONEMANIA BIJOU) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista de corespondenta corespunzatoare. Va putem contacta prin email cu privire la subiectul pentru care v-ati abonat.

Puteti sa eliminati oricand adresa de email din listele noastra de discutii. Exista mai multe posibilitati:

  • Odata ce contul dumneavoastra este inregistrat, trebuie doar sa va conectati si sa va dezabonati de la buletinele noastre de stiri, din setarile profilului.
  • Utilizati link-ul “Dezabonare” pe care il gasiti la sfarsitul email-urilor trimise catre dumneavoastra.
  • Trimiteti in email la adresa contact@stonemania.ro.

Folosim un serviciu de email externalizat (conectoo) pentru a trimite buletine de stiri. Unii membri ai personalului nostru pot avea acces la liste cu discutii. In felul acesta ei vor putesa sterge adresa dumneavoastra de email in cazul in care ne solicitati acest lucru. Retineti ca listele de discutii sunt independente una de cealalta. Daca decideti sa nu primiti buletine de stiri, va trebui sa va dezabonati de la toate listele de discutii.

Chiar daca va dezabonati de la listele de discutii, ve-ti primi in continuare email-uri legate de cont (notificari privind starea comenzilor, email-uri de resetare a parolei). Este esential in operarea unui magazin online si in administrarea contului dumneavoastra.

Daca decideti ca nu mai doriti sa utilizati magazinul nostru online si doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale din baza noastra de date sau daca doriti sa obtineti toate datele personale asociate contului dumneavoastra pe care le avem, va rugam trimiteti email la contact@stonemania.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Prin furnizarea adresei mele de e-mail, sunt de acord în mod expres să fiu contactat prin e-mail cu comunicări de marketing (inclusiv actualizări exclusive de produse, produse noi și oferte) despre ofertele oferite în magazin. Înțeleg că pot renunța, gratuit, în orice moment. Pentru informații suplimentare puteti să vizitați Politica de confidențialitate .