Filtreaza produsele

Navigheaza in categorii

Menilit Produse gasite: 0

MENILIT

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

In aceasta categorie sunt afisate toate produsele cu MENILIT disponibile in magazin.

Aspect: Majoritatea pietrelor sunt cu aspect rotunjit, cu o suprafata uniforma si in mare parte neteda; in general fiecare piatra prezinta un aspect unic, cu toate ca majoritatea sunt similare.

Alte denumiri: Piatra Zanelor

Tarile de provenienta (unde se gaseste): MAROC, FRANTA, STATELE UNITE ALE AMERICII, JAPONIA, UNGARIA, POLONIA, SPANIA, GERMANIA, ALGERIA

Compozitia chimica: SiO2 x nH2O

Duritate: 9 (din 10)

Culoare: alb, gri-maroniu

Cuvinte cheie: conexiunea cu sufletul, energia Zeitei, energie feminina, depasirea fricii de moarte

Chakre: chackra radacina(1), chackra sacrala(2), chackra coroana(7)

Denumire:

Numele cristalului de Menalit provine de la locul unde a fost descoperit acest cristal, si anume in Menilmontant, Franta. Datorita aspectului sau si datorita proprietatilor sale cristalul de Menilit mai este numit si Piatra Zanelor sau Piatra Zeita.

Introducere:

Cristalul de Menilit este bogat in continutul de Calciu, fiind astfel adesea in nunate de alb sau alb-crem, dar in acelasi timp poate fi gasit si in nuante de maro sau bej, dar si in nuante de gri deschis. Se formeaza in aspecte rotunjite neobisnuite, cu forme netede care pot fi asemanate adesea cu animale sau cu sculpturi suprarealiste care sunt similare cu zeita. Frecventele pe care le transmite piatra de Menilit ajuta la conexiunea cu chackra radacina si cu chackra sacrala. Astfel putem resimti conexiunea cu Mama Natura si putem sa simtim cum energia fiecaruia este ancorata in a treia dimensiune.

Energia pe care o transmite piatra de Menilit este hranitoare, fiind importanta pentru a te conecta cu esenta feminina si cu energia Mamei Natura. Din acest punct de vedere este utila pentru a sprijini energiile care sunt necesare sufletului in calatoria pe care o face in aceasta viata. Fiind vorba despre o piatra cu energie delicata, piatra de Menilit ajuta la conexiunea cu sufletul si la intelegerea faptului ca sufletul este etern, iar calatoria sa in aceasta lume fizica este doar o etapa care va continua chiar si dupa moarte. Prin conexiunea cu chackra sacrala aceasta piatra ajuta la rezolvarea problemelor care au legatura cu ciclurile specific feminine. Aceasta adevarata Piatra a Zanelor are o energie jucausa si plina de bucurie care permite naturii feminine a fiecaruia sa iasa in evidenta.

Insemnatate:

Piatra de Menilit are o energie care relationeaza cu centrul energetic al inimii, fiind in acelasi timp o piatra excelenta pentru ancorarea energiei la chackra Pamantului. Prin urmare vorbim despre o energie care ajuta in cazul problemelor persoanelor de sex feminin, fiind recomandata pentru femeile care sunt in perioada de pubertate, in perioada nasterii sau la menopauza. In planul spiritualului piatra de Menilit contribuie la calatoriile astrale si in cazul calatoriilor shamanice, dar si pentru realizarea conexiunii cu sufletul. Astfel vorbim despre o piatra care ne ajuta la conectarea cu taramurile superioare si cu indrumatori spirituali. Este de asemenea un cristal recomandat pentru meditatie.

Referitor la planul emotional piatra de Menilit contribuie la reducerea sau chiar eliminarea temerilor legate de moarte. Tot in plan emotional cristalul de Menilit contribuie la calmarea emotiilor si la regasirea starii de bine din punct de vedere emotional. Energia acestui cristal reduce sentimentele de frica si vei simti o stare de calm inclusiv atunci cand te simti speriat. Mai mult, vei beneficia de calm si de pace inclusiv in acele situatii care par a fi provocatoare la nivelul relatiei tale cu partenerul. Din punct de vedere al prosperitatii si norocului acest cristal contribuie la atragerea acestora prin faptul ca ofera energii asimilate cu abundenta si norocul, mai ales atunci cand lucrezi intens sau atunci cand esti cazut la pamant. De asemenea vei beneficia de sentimente de siguranta si vei beneficia de un flux mare de energii creative si productive.

Proprietati vindecatoare:

Din perspectiva efectelor tamaduitoare vorbim despre un cristal care ajuta la ameliorarea ciclurilor hormonale feminine si in ameliorarea efectelor menopauzei. Cristalul de Menilit poate fi utilizat pentru a reduce febra si pentru a elibera simptomele de depresie si atacurile de panica. De asemene poate fi utilizat cu foarte mare succes pentru a sustine tratarea durerilor cauzate de artrita. Tot in planul afectiunilor fizice piatra de Menilit sustine cresterea celulelor si asimilarea carbohidratilor la nivelul organismului. In plus efectele benefice ale acestui cristal sunt resimtite si atunci cand vine vorba despre pacientii care sunt supusi la radioterapie si chimioterapie. Datorita continutului ridicat de Calciu cristalul de Menilit ajuta inclusiv la echilibrarea nivelului de Calciu din organism. Nu in ultimul rand merita a fi amintite beneficiile acestui cristal pentru reducerea oricarui tip de inflamatie.

Pentru cine este recomandat cristalul de Menilit?

Piatra de Menilit se afla sub influenta numerologica a lui 6, iar din punct de vedere al semnelor zodiacului este un cristal recomandat pentru nativii din Rac.

Nu exista produse in aceasta sectiune

Vrei sa fii primul care afla despre Black Friday 2021? Credem ca da!
Fii primul care afla cand va fi Black Friday 2021. Iti trimitem lista produselor cu cele mai mari reduceri din an imediat ce o pregatim!

Atunci cand va inscrieri la un anumit buletin informativ, noi (STONEMANIA BIJOU) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista de corespondenta corespunzatoare. Va putem contacta prin email cu privire la subiectul pentru care v-ati abonat.

Puteti sa eliminati oricand adresa de email din listele noastra de discutii. Exista mai multe posibilitati:

  • Odata ce contul dumneavoastra este inregistrat, trebuie doar sa va conectati si sa va dezabonati de la buletinele noastre de stiri, din setarile profilului.
  • Utilizati link-ul “Dezabonare” pe care il gasiti la sfarsitul email-urilor trimise catre dumneavoastra.
  • Trimiteti in email la adresa contact@stonemania.ro.

Folosim un serviciu de email externalizat (conectoo) pentru a trimite buletine de stiri. Unii membri ai personalului nostru pot avea acces la liste cu discutii. In felul acesta ei vor putesa sterge adresa dumneavoastra de email in cazul in care ne solicitati acest lucru. Retineti ca listele de discutii sunt independente una de cealalta. Daca decideti sa nu primiti buletine de stiri, va trebui sa va dezabonati de la toate listele de discutii.

Chiar daca va dezabonati de la listele de discutii, ve-ti primi in continuare email-uri legate de cont (notificari privind starea comenzilor, email-uri de resetare a parolei). Este esential in operarea unui magazin online si in administrarea contului dumneavoastra.

Daca decideti ca nu mai doriti sa utilizati magazinul nostru online si doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale din baza noastra de date sau daca doriti sa obtineti toate datele personale asociate contului dumneavoastra pe care le avem, va rugam trimiteti email la contact@stonemania.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Prin furnizarea adresei mele de e-mail, sunt de acord în mod expres să fiu contactat prin e-mail cu comunicări de marketing (inclusiv actualizări exclusive de produse, produse noi și oferte) despre ofertele oferite în magazin. Înțeleg că pot renunța, gratuit, în orice moment. Pentru informații suplimentare puteti să vizitați Politica de confidențialitate .