Pandantive cu montura Produse gasite: 15

Medalion confectionat cu metal si pietre semipretioase, Pandantiv ochi de tigru cu montura 78x50x12mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Medalion confectionat cu metal si pietre semipretioase, Pandantiv sidef alb bombat cu montura 40x22x12mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Medalion confectionat cu metal si pietre semipretioase, Pandantiv sidef alb cu montura 72x40x10mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Medalion confectionat cu metal si pietre semipretioase, Pandantiv oval cu montura scoica abalone 75mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Medalion confectionat cu metal si pietre semipretioase, Pandantiv sidef alb cu montura 65x40x8mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Medalion confectionat cu metal si pietre semipretioase, Pandantiv scoica abalone cu montura 72x40x10mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Medalion confectionat cu metal si pietre semipretioase, Pandantiv opalit cu montura 78x50x12mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Medalion confectionat cu metal si pietre semipretioase, Pandantiv scoica abalone cu montura 78x50x12mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Medalion confectionat cu metal si pietre semipretioase, Pandantiv sidef gri cu montura 65x40x8mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Pandantiv cu Nefrit (Jad canadian) si cupru, lucrat manual - 45-50mm    
Pandantiv Agat roz cu montura aurie, 3-4cm
Pandantiv cu Labradorit si cupru, lucrat manual - 35-40mm    
Medalion confectionat cu metal si pietre semipretioase, Pandantiv scoica abalone cu montura 70x60x10mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Pandantiv cu Labradorit si cupru, lucrat manual - 45-50mm    
Medalion confectionat cu metal si pietre semipretioase, Pandantiv scoica abalone cu montura 75x45x10mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Disponibilitate
Pret

Lei  –  Lei

  • 25Lei
  • 120Lei
Pentru zodia
Rating minim
Tip piatra
Cristal natural
Culoare