Spiritual Quiz 2.0 by STONEMANIA

Pregătește-te pentru o călătorie mistică!

Spiritual Quiz 2.0 STONEMANIA BIJOU

În inima Bucureștiului, campania "Spiritual Quiz 2.0" organizată de STONEMANIA te invită să participi la o experiență unică, unde cunoașterea și norocul se îmbina cu misterul. Ești gata să intri în joc?

Participare Fizică și Online:

  • Fizic, în București: Vei fi selectat poate chiar tu pentru a răspunde la întrebări despre cristale naturale sau spiritualitate, pe străzile orașului sau în magazinul nostru.
  • Online, de oriunde te afli: Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie și a participa online este să ne urmărești pe rețelele sociale și să scrii in comentarii ca vrei sa participi iar noi te putem alege chiar pe tine!

Nou în Spiritual Quiz 2.0:

  • Participare Online: Înscrie-te și poți fi selectat pentru a participa prin video call!
  • Întrebări Interactive Online și Live-uri: Participă la sesiuni live, răspunde la întrebări online și fii parte din acțiune, indiferent unde te afli. Live-urile se vor ține pe TikTok, Instagram și YouTube.
  • Colaborare cu Experți: Întrebările sunt formulate de experți în cristale și spiritualitate, aducând un plus de autenticitate și învățare.

Premii Garantate: Cel mai important lucru este că, dacă ne urmărești pe social media și ești selectat pentru participare, vei primi 100% un premiu. Dacă răspunsul tău este corect, premiul va fi de o valoare mai mare!

Întrebări de la Echipa STONEMANIA, Influencerii Tăi Preferați, și de la Tine: Întrebările vor fi adresate de echipa STONEMANIA sau, în cazul colaborărilor noastre, ai șansa să te întâlnești chiar cu influencerul tău preferat. În plus, vom adresa întrebări participanților chiar și din sugestiile tale lăsate în comentarii! Dacă vrei ca întrebarea ta să fie pusă unui participant, lasă-ne sugestiile tale în comentarii.

Răspunde corect și vei primi o pungă misterioasă plină cu produse spirituale de la STONEMANIA. Conținutul? O surpriză totală! Descoperirea comorilor ascunse depinde de cunoștințele tale și, desigur, de noroc.

Dacă răspunsul tău nu este corect, nu te îngrijora. Vei primi totuși o pungă cu produse spirituale de valoare mai mică, ca semn al participării tale.

Alătură-te călătoriei noastre pline de surprize, întrebări spirituale și premii pline de mister. "Spiritual Quiz 2.0" de la STONEMANIA se va imbunatati in permanenta, in functie de feedback-ul vostru. Fii pregătit - misterul, norocul și premiile extraordinare te așteaptă!

ORGANIZATOR ȘI DOMENIUL DE DESFĂȘURARE: Campania "Spiritual Quiz 2.0" este organizată și administrată de STONEMANIA BIJOU (SC STONEMANIA BIJOU SRL). Campania se desfășoară în București, cu posibilitatea de extindere la nivel național și participare online.

DURATA CAMPANIEI: Durata campaniei va fi anunțată pe rețelele de socializare ale STONEMANIA BIJOU și pe site-ul oficial.

MODALITATEA DE PARTICIPARE: Participanții trebuie să fie de acord să fie filmați răspunzând la o întrebare simplă despre cristale naturale sau spiritualitate, fie în mod fizic în București, fie online prin video call. Videoclipurile pot fi publicate pe rețelele de socializare ale STONEMANIA BIJOU și pe site.

SELECȚIA PARTICIPANȚILOR: Participanții vor fi selectați aleatoriu, fie că se află în magazinul fizic din București, fie că participă online. Selecția online se va face pe baza înscrierilor pe site și activității pe rețelele de socializare.

PREMII: Toți participanții selectați vor primi un premiu. Dacă răspunsul este corect, premiul va fi de o valoare mai mare. Premiile vor consta în produse spirituale STONEMANIA, inclusiv cristale naturale, produse pentru aromaterapie, decoratiuni Feng Shui, și cărți.

ELIGIBILITATE: Concursul este deschis oricărei persoane cu vârsta de peste 18 ani, cu excepția angajaților STONEMANIA și a membrilor familiilor acestora.

ACCEPTAREA TERMENILOR: Prin participarea la acest concurs, participanții confirmă că au citit și sunt de acord cu termenii și condițiile prezentate în acest regulament.

DECIZIA ORGANIZATORULUI: Decizia organizatorului, în acest caz STONEMANIA BIJOU (SC STONEMANIA BIJOU SRL), este finală și obligatorie pentru participanți în ceea ce privește toate aspectele concursului.