EnglishRomanian

Cristale pentru creativitate si inspiratie

CRISTALE PENTRU CREATIVITATE ȘI INSPIRATIE

CRISTALE PENTRU CREATIVITATE ȘI INSPIRATIE

   Creativitatea și inspirația sunt ambele alimentate de chakrele noastre sacrale și ale gâtului. Atunci când aceste două centre energetice sunt în echilibru și lucrează împreună, ele pot face cu adevărat să functioneze energiile tale creative.

   Chakra Sacrală, situată chiar sub buric, guvernează creativitatea în toată lumea. Este centrul energetic care este, de asemenea, legat de plăcere și pasiune și, fizic, de organele sexuale și reproductive. Nu este o surpriză atunci că creativitatea - actul de a transforma ideile noi și imaginative în realitate - este alungată din centru pentru plăcere și pasiune. Eliberează puterea personală și energia interioară.

   Chakra gâtului, situată în zona gurii, gâtului și pasajelor nazale este centrul comunicării și al autoexprimării. Această chakră reprezintă modul în care te exprimi și relaționezi cu ceilalți. Ajută la eliminarea diferitelor blocaje. Când este deschis, este posibil să vă fie foarte ușor să vă exprimați gândurile și sentimentele și să fiți sinceri cu privire la voi înșivă.

Iată o listă cu câteva cristale vindecătoare pe care ne place să le recomandăm pentru a vă ajuta să vă sporiți creativitatea și inspirația:
 

CRISTALE PENTRU CREATIVITATE ȘI INSPIRATIE-citrin  CITRIN

  Citrinul este un magnet pentru manifestare, creativitate, imaginație și voință personală. Purtând puterea Soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Este o piatră a vieții și fericirii, atrăgând bogăția și prosperitatea, succesul și toate lucrurile bune. Citrinul încurajează, de asemenea, generozitatea și împărtășirea norocului. Un farmec de noroc pentru a-ți găsi puterea, în timp ce îți folosești abilitățile pentru a-ți debloca potențialul sufletesc.

 

 

CRISTALE PENTRU CREATIVITATE ȘI INSPIRATIE-aragonit  ARAGONIT

  Aragonitul oferă vindecare emoțională și echilibru câmpului energetic. Oferă forță și sprijin, ajutând la combaterea furiei, a oboselii emoționale și a stresului. Poate deschide experiențe vizionare ale vieților trecute și amintiri uitate în această viață, care ar putea fi dureroase la început, dar acest răspuns inițial este necesar pentru vindecare și eliberare. Este un vindecător de pământ și o piatră de împământare de încredere. Aragonitul crește energia, crește încrederea în sine și sentimentele de auto-valoare pe măsură ce înveți să-ți pui încrederea în tine. Aragonitul aduce răbdare atunci când este nevoie cel mai mult. Se spune că stimulează sentimentele de vitalitate.
 

 

CRISTALE PENTRU CREATIVITATE ȘI INSPIRATIE-carneol  CARNEOL

  Carneolul este un cristal de încredere, împuternicire și pasiune. O piatră stabilizatoare care redă vitalitatea și motivația și stimulează creativitatea. Oferă curaj, promovează alegeri de viață pozitive, și motivează succesul. Cunoscută ca o piatră de rezistență, conducere și curaj, Carneolul a protejat și a inspirat de-a lungul istoriei. Este util pentru depășirea abuzurilor de orice fel. Ajută la încrederea în tine și în percepțiile tale. Un cristal norocos de adus la interviuri.
 

CRISTALE PENTRU CREATIVITATE ȘI INSPIRATIE-ochi de tigru  OCHIUL TIGRULUI

  O piatră de protecție, Ochiul de tigru poate aduce, de asemenea, noroc purtătorului. Are puterea de a concentra mintea, promovând claritatea mentală, ajutându-ne să rezolvăm problemele în mod obiectiv și neclodat de emoții, în timp ce risipim frica și anxietatea. Utilizarea Ochiului de Tigru la Chakra Sacrală va facilita manifestarea dorințelor cele mai profunde. De asemenea, va susține energia creativă a cuiva. Are o energie puternică și dinamică, cu o calitate vigilentă. Culorile sale distinctive, de la galben auriu la roșu intens, exprimă energii de întărire și împământare.

 

 

CRISTALE PENTRU CREATIVITATE ȘI INSPIRATIE-amazonit  AMAZONIT

  Amazonitul oferă putere, facilitează respectul de sine, îngrijirea de sine, descoperirea de sine, conștiința de sine și capacitatea de a îmbrățișa propria integritate și adevăruri. Această piatră liniștitoare calmează creierul și sistemul nervos și ajută la direcționarea furiei și iritabilității plutitoare libere în acțiune pozitivă împotriva tratamentului nedrept sau a nedreptății. Echilibrează energiile masculine și feminine. Amazonitul vă ajută să vedeți ambele părți ale unei probleme sau diferite puncte de vedere. Calmează trauma emoțională, ameliorând îngrijorarea și frica.
 

 

 

CRISTALE PENTRU CREATIVITATE ȘI INSPIRATIE-sodalit  SODALIT

  Perspective pentru rezolvarea problemelor, anxietate, empatie. Energia calmantă a Sodalitului vă va ajuta să vă concentrați și să păstrați informații noi, făcându-l un cristal util pentru studenți, profesori, scriitori, terapeuți și cercetători. Încurajează gândirea rațională, obiectivitatea, adevărul și intuiția, împreună cu verbalizarea sentimentelor. Sodalitul aduce echilibru emoțional și calmează atacurile de panică. Îmbunătățește stima de sine, acceptarea de sine și încrederea în sine.
 

 

 

CRISTALE PENTRU CREATIVITATE ȘI INSPIRATIE-kianit  KYANIT

  Kianitul este unul dintre puținele minerale de pe planetă care nu acumulează și nici nu reține energie negativă și, prin urmare, nu are nevoie niciodată de curățare. Kianitul albastru este un cristal cu vibrații ridicate care ajută la rostirea adevărului cu claritate, făcându-l o piatră excelentă pentru vorbitorii publici și artiștii interpreți. Kyanitul încurajează să spună adevărul cuiva, eliminând temerile și blocajele. Este o piatră a compasiunii, iertării și dreptății, promovează schimbarea tiparelor blocate și rezolvarea conflictelor. Kianitul are un efect calmant asupra întregii ființe, aducând liniște. Încurajează abilitățile psihice și comunicarea la toate nivelurile.

Pagina principalaUrmatorul articol
Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie un review

Nici o postare gasita. Fii primul care scrie

Scrie un review