CRISTALE PENTRU CREATIVITATE ȘI INSPIRATIE

CRISTALE PENTRU CREATIVITATE ȘI INSPIRATIE

   Creativitatea și inspirația sunt ambele alimentate de chakrele noastre sacrale și ale gâtului. Atunci când aceste două centre energetice sunt în echilibru și lucrează împreună, ele pot face cu adevărat să functioneze energiile tale creative.

   Chakra Sacrală, situată chiar sub buric, guvernează creativitatea în toată lumea. Este centrul energetic care este, de asemenea, legat de plăcere și pasiune și, fizic, de organele sexuale și reproductive. Nu este o surpriză atunci că creativitatea - actul de a transforma ideile noi și imaginative în realitate - este alungată din centru pentru plăcere și pasiune. Eliberează puterea personală și energia interioară.

   Chakra gâtului, situată în zona gurii, gâtului și pasajelor nazale este centrul comunicării și al autoexprimării. Această chakră reprezintă modul în care te exprimi și relaționezi cu ceilalți. Ajută la eliminarea diferitelor blocaje. Când este deschis, este posibil să vă fie foarte ușor să vă exprimați gândurile și sentimentele și să fiți sinceri cu privire la voi înșivă.

Iată o listă cu câteva cristale vindecătoare pe care ne place să le recomandăm pentru a vă ajuta să vă sporiți creativitatea și inspirația:
 

CRISTALE PENTRU CREATIVITATE ȘI INSPIRATIE-citrin  CITRIN

  Citrinul este un magnet pentru manifestare, creativitate, imaginație și voință personală. Purtând puterea Soarelui, este cald și reconfortant, energizant și dătător de viață. Este o piatră a vieții și fericirii, atrăgând bogăția și prosperitatea, succesul și toate lucrurile bune. Citrinul încurajează, de asemenea, generozitatea și împărtășirea norocului. Un farmec de noroc pentru a-ți găsi puterea, în timp ce îți folosești abilitățile pentru a-ți debloca potențialul sufletesc.

 

 

CRISTALE PENTRU CREATIVITATE ȘI INSPIRATIE-aragonit  ARAGONIT

  Aragonitul oferă vindecare emoțională și echilibru câmpului energetic. Oferă forță și sprijin, ajutând la combaterea furiei, a oboselii emoționale și a stresului. Poate deschide experiențe vizionare ale vieților trecute și amintiri uitate în această viață, care ar putea fi dureroase la început, dar acest răspuns inițial este necesar pentru vindecare și eliberare. Este un vindecător de pământ și o piatră de împământare de încredere. Aragonitul crește energia, crește încrederea în sine și sentimentele de auto-valoare pe măsură ce înveți să-ți pui încrederea în tine. Aragonitul aduce răbdare atunci când este nevoie cel mai mult. Se spune că stimulează sentimentele de vitalitate.
 

 

CRISTALE PENTRU CREATIVITATE ȘI INSPIRATIE-carneol  CARNEOL

  Carneolul este un cristal de încredere, împuternicire și pasiune. O piatră stabilizatoare care redă vitalitatea și motivația și stimulează creativitatea. Oferă curaj, promovează alegeri de viață pozitive, și motivează succesul. Cunoscută ca o piatră de rezistență, conducere și curaj, Carneolul a protejat și a inspirat de-a lungul istoriei. Este util pentru depășirea abuzurilor de orice fel. Ajută la încrederea în tine și în percepțiile tale. Un cristal norocos de adus la interviuri.
 

CRISTALE PENTRU CREATIVITATE ȘI INSPIRATIE-ochi de tigru  OCHIUL TIGRULUI

  O piatră de protecție, Ochiul de tigru poate aduce, de asemenea, noroc purtătorului. Are puterea de a concentra mintea, promovând claritatea mentală, ajutându-ne să rezolvăm problemele în mod obiectiv și neclodat de emoții, în timp ce risipim frica și anxietatea. Utilizarea Ochiului de Tigru la Chakra Sacrală va facilita manifestarea dorințelor cele mai profunde. De asemenea, va susține energia creativă a cuiva. Are o energie puternică și dinamică, cu o calitate vigilentă. Culorile sale distinctive, de la galben auriu la roșu intens, exprimă energii de întărire și împământare.

 

 

CRISTALE PENTRU CREATIVITATE ȘI INSPIRATIE-amazonit  AMAZONIT

  Amazonitul oferă putere, facilitează respectul de sine, îngrijirea de sine, descoperirea de sine, conștiința de sine și capacitatea de a îmbrățișa propria integritate și adevăruri. Această piatră liniștitoare calmează creierul și sistemul nervos și ajută la direcționarea furiei și iritabilității plutitoare libere în acțiune pozitivă împotriva tratamentului nedrept sau a nedreptății. Echilibrează energiile masculine și feminine. Amazonitul vă ajută să vedeți ambele părți ale unei probleme sau diferite puncte de vedere. Calmează trauma emoțională, ameliorând îngrijorarea și frica.
 

 

 

CRISTALE PENTRU CREATIVITATE ȘI INSPIRATIE-sodalit  SODALIT

  Perspective pentru rezolvarea problemelor, anxietate, empatie. Energia calmantă a Sodalitului vă va ajuta să vă concentrați și să păstrați informații noi, făcându-l un cristal util pentru studenți, profesori, scriitori, terapeuți și cercetători. Încurajează gândirea rațională, obiectivitatea, adevărul și intuiția, împreună cu verbalizarea sentimentelor. Sodalitul aduce echilibru emoțional și calmează atacurile de panică. Îmbunătățește stima de sine, acceptarea de sine și încrederea în sine.
 

 

 

CRISTALE PENTRU CREATIVITATE ȘI INSPIRATIE-kianit  KYANIT

  Kianitul este unul dintre puținele minerale de pe planetă care nu acumulează și nici nu reține energie negativă și, prin urmare, nu are nevoie niciodată de curățare. Kianitul albastru este un cristal cu vibrații ridicate care ajută la rostirea adevărului cu claritate, făcându-l o piatră excelentă pentru vorbitorii publici și artiștii interpreți. Kyanitul încurajează să spună adevărul cuiva, eliminând temerile și blocajele. Este o piatră a compasiunii, iertării și dreptății, promovează schimbarea tiparelor blocate și rezolvarea conflictelor. Kianitul are un efect calmant asupra întregii ființe, aducând liniște. Încurajează abilitățile psihice și comunicarea la toate nivelurile.

Comentarii

Review-uri clienti

Do you like the article?
Share your impressions with other readers
Scrie un review

Nici o postare gasita. Fii primul care scrie

Scrie un review
Vrei sa fii primul care afla despre Black Friday 2021? Credem ca da!
Fii primul care afla cand va fi Black Friday 2021. Iti trimitem lista produselor cu cele mai mari reduceri din an imediat ce o pregatim!

Atunci cand va inscrieri la un anumit buletin informativ, noi (STONEMANIA BIJOU) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista de corespondenta corespunzatoare. Va putem contacta prin email cu privire la subiectul pentru care v-ati abonat.

Puteti sa eliminati oricand adresa de email din listele noastra de discutii. Exista mai multe posibilitati:

  • Odata ce contul dumneavoastra este inregistrat, trebuie doar sa va conectati si sa va dezabonati de la buletinele noastre de stiri, din setarile profilului.
  • Utilizati link-ul “Dezabonare” pe care il gasiti la sfarsitul email-urilor trimise catre dumneavoastra.
  • Trimiteti in email la adresa contact@stonemania.ro.

Folosim un serviciu de email externalizat (conectoo) pentru a trimite buletine de stiri. Unii membri ai personalului nostru pot avea acces la liste cu discutii. In felul acesta ei vor putesa sterge adresa dumneavoastra de email in cazul in care ne solicitati acest lucru. Retineti ca listele de discutii sunt independente una de cealalta. Daca decideti sa nu primiti buletine de stiri, va trebui sa va dezabonati de la toate listele de discutii.

Chiar daca va dezabonati de la listele de discutii, ve-ti primi in continuare email-uri legate de cont (notificari privind starea comenzilor, email-uri de resetare a parolei). Este esential in operarea unui magazin online si in administrarea contului dumneavoastra.

Daca decideti ca nu mai doriti sa utilizati magazinul nostru online si doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale din baza noastra de date sau daca doriti sa obtineti toate datele personale asociate contului dumneavoastra pe care le avem, va rugam trimiteti email la contact@stonemania.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Prin furnizarea adresei mele de e-mail, sunt de acord în mod expres să fiu contactat prin e-mail cu comunicări de marketing (inclusiv actualizări exclusive de produse, produse noi și oferte) despre ofertele oferite în magazin. Înțeleg că pot renunța, gratuit, în orice moment. Pentru informații suplimentare puteti să vizitați Politica de confidențialitate .