În feng shui, există o mulțime de moduri în care puteți obtine mai mulți bani și prosperitate. Îți poți coltul pentru bani al feng shui-ului, poți folosi culorile pentru a atrage bogăția, ușa din față și chiar portofelul! Toate aceste lucruri vă vor ajuta să aduceți mai mulți bani, noroc și prosperitate în viața. Dar există un alt lucru de care mulți oameni trec cu vederea sau nu au auzit, și acesta este bolul prosperitatii.
În ceea ce privește energia, turmalina este o piatră foarte puternică, care acumulează energia luminii și a căldurii și o dă țesuturilor umane. Activitatea mineralului poate fi îmbunătățită cu o inserție magnetică. Prin urmare, o centură de turmalină pentru spate este o centură din țesătură elastică densă, în care sunt țesute fire încărcate cu acest mineral.
Bambusul ajută la aplicarea presiunii dorite, fără ca maseuza să se solicite, scutindu-le astfel de durerile pe spate, umăr, braț, încheietură și mâini pe termen scurt sau lung. Deoarece mâinile și încheieturile sunt deosebit de susceptibile la rănire, energia transmisă prin bambus va ajuta la menținerea rezistenței și a stării lor bune.
Tai Sui se referă la Marele Duce Jupiter. În antichitate, astronomii chinezi numărau anii în funcție de ciclul orbital de 12 ani al lui Jupiter. De exemplu, într-un an Zi, Tai Sui va fi în direcția Zi, în timp ce într-un an Chou, va fi într-o direcție Chou și așa mai departe. Cele douăsprezece ramuri pământești corespund între ele în spațiu și timp, ceea ce înseamnă că o ramură pământească se va referi la timpul când vine în cer și se...
Quan Yin este un simbol fluid de gen, deoarece este versiunea feminină a masculinului Avalokiteshvara (Chenezig în tibetană). Are multe încarnări diferite și este adesea portretizată așezată sau în picioare, ținând o floare de lotus sau o vază cu apă. Una dintre cele mai populare ființe din iconografia budistă, Quan Yin este o figură de milă și compasiune care îi ajută pe cei aflați în nevoie.
Dacă există o prezență puternică de obiecte din fier sau oțel aproape de dvs., cum ar fi în fereastra ușii principale, sau dacă purtați un ceas de metal, curea sau bijuterii, acest lucru poate distorsiona citirea busolei. Prin urmare, cel mai bine este să vă scoateți ceasul, centura și bijuteriile și să vă îndepărtați de ușa din față pentru a asigura rezultate mai precise.
Uneori veți întâlni un copac mai multe tipuri de cristale, care afișează o varietate de cristale strălucitoare; acesta poate fi un remediu excelent feng shui pentru zona dvs. Bagua pentru copii și creativitate.  Cei mai buni copaci bijuterii feng shui sunt realizați din cristale de rocă naturale / netratate, deoarece aduc o calitate mai puternică a energiei.
Tămâia și aromoterapia merg mână în mână. Cu tămâia parfumată corect, puteți folosi efectiv puterile sale de vindecare pentru a reduce și a calma anxietatea, stresul și frica, pentru a atenua insomnia, a accelera vindecarea. De asemenea, puteți ajuta la stimularea și reînnoirea energiei, curățarea atmosferei și pregătirea pentru meditație și rugăciune.
Există reguli despre cum să primiți în mod corespunzător un plic. În mod tradițional, copiii îngenuncheau pentru a-și primi hóngbāo de la membrii mai în vârstă ai familiei, iar acest lucru se practică încă în unele zone din China. Plicurile roșii sunt, de asemenea, întotdeauna date și primite cu ambele mâini și nu trebuie deschise niciodată în prezența celui care le dăruiește. Merită să vă amintiți dacă primiți vreodată un plic roșu!
Aspectele profunde ale apei sunt legate de înțelepciune, perspicacitate și intuiție, în timp ce partea mai curgătoare a apei reprezintă conexiunile noastre sociale și modul în care interacționăm cu lumea din jurul nostru. Din această cauză, poate doriți să adăugați mai multă apă în spațiul dvs. dacă doriți să invitați înțelepciune și profunzime sau dacă doriți să vă extindeți rețeaua socială.
Pe baza numeroaselor nume ale simbolului Hamsa, este evident că este un simbol sacru pentru multe culturi și religii. În ciuda diverselor doctrine, semnificația subiacentă a Hamsa este înțeleasă universal, în ciuda diferențelor culturale sau religioase. În mare parte, acesta este motivul pentru care simbolul Hamsa este atât de larg recunoscut și prețuit ca simbol al protecției. Simbolul Hamsa reprezintă, de asemenea, mâna...
Se spune despre pietrele Dzi ca își protejează purtătorul de energii negative sau accidente, atrag bogăția sau înțelepciunea, în timp ce altele vă pot aduce dragoste și fericire. Un lucru de reținut cu privire la aceste pietre mici curioase este că o piatră Dzi poate respinge lucrurile, dar le poate stoca. Când un negativism vine asupra ta, piatra ta o poate bloca sau absorbi.
1 2 3 4 5 6
2 - 9