EnglishRomanian

Tip articole

Blog

In cultura amerindiana, cristalele erau considerate obiecte sacre si erau utilizate in ceremonii religioase si in practicile medicale. Se credea ca acestea aveau puterea de a imbunatati sanatatea, de a aduce noroc si de a proteja impotriva fortelor rele. Cele mai populare cristale prezente la inceputurile culturii amerindiene erau:
Cristalele sunt pietre naturale, considerate a avea proprietati terapeutice si energizante. Ele sunt folosite in practicile spirituale de mii de ani, din diferite motive, printre care se numara vindecarea, imbunatatirea starii de spirit si conectarea cu universul. Pentru cei care isi doresc sa inceapa o practica spirituala, alegerea cristalelor poate fi un aspect important, dar adesea costisitor. De aceea, ne vom concentra pe importanta...
Din ce în ce mai mulți oameni caută diverse alternative pentru a-și îmbunătăți sănătatea și a reduce durerea. Folosirea cristalelor pentru vindecare este una dintre oportunitățile care a câștigat reputație în ultimii ani. Se consideră că cristalele sunt energii care pot ajuta la echilibrarea și armonizarea corpului și a gândurilor8, astfel încât să ne simțim mai bine și să putem trata mai bine afecțiunile de sănătate.
Le recunoști imediat după forma nedefinită și coloritul specific, în nuanțe de ambră. Este vorba despre lămpile din sare de Himalaya, pe care cu siguranță le-ai mai văzut și înainte. Atunci când sunt aprinse, acestea emană o lumină caldă, galbenă, cu nuanțe de oranj, roșu sau roz. Totuși, care sunt beneficiile pe care ți le poate oferi o astfel de lampă și de ce ar trebui să deții și tu una?
Terapia cu cristale pentru chakre este o metodă neconvențională de terapie care utilizează cristale pentru a purifica și armoniza sistemul energetic al corpului uman. Chakrele, care sunt centri energetici localizați în corp, au o influență directă asupra stărilor fizice, mentale și emoționale ale unui individ. Fiecare chakră este asociată cu o anumită culoare, semnificație și conexiune cu diferite aspecte ale vieții noastre. Utilizarea...
Exista multe obiceiuri nesanatoase care ne pot afecta energia si starea de bine, cum ar fi lipsa somnului, alimentatia neechilibrata, sedentarismul, stresul si consumul excesiv de tutun, alcool sau cafeina. Pentru a creste energia si a ne simti mai bine, este important sa identificam aceste obiceiuri si sa le inlocuim cu obiceiuri mai sanatoase.
Bolurile tibetane sunt instrumente muzicale vechi de peste 2500 de ani, originare din regiunea Tibetului si utilizate pentru diverse scopuri, precum meditatie, vindecare si ceremonii religioase. Aceste boluri sunt confectionate din aliaj de metale, de obicei din bronz, cupru, staniu, nichel si alte metale, si sunt considerate un simbol al culturii tibetane si al spiritualitatii.
Copacii decorativi din cristal au devenit o colecție populară de ornamente pentru multe decoruri, inclusiv case, spații de lucru și locații pentru evenimente. Acești copaci sunt creați din cristale autentice, inclusiv cuarț, ametist, citrin, agat și obsidian și sunt proiectați să semene cu aspectul unei crengi de copac, complet cu frunze.
Dacă uneori te simți inconfortabil în preajma unor persoane, iar energia din jur ți se pare apăsătoare, este posibil să fii victima unui atac energetic. Acestea sunt destul de comune și nu reprezintă un pericol major, dar, este bine să înveți să le recunoști și să le combați, pentru bunăstarea ta spirituală și psihică.
Sindromul premenstrual (PMS) este o afectiune comuna care afecteaza multi oameni cu cateva zile sau saptamani inainte de menstruatie. Simptomele PMS pot varia de la usoare la severe si pot include schimbari de dispozitie, balonare, oboseala, sensibilitate la san, dureri de cap si crampe abdominale. Aromaterapia poate fi un remediu natural eficient pentru ameliorarea simptomelor PMS, deoarece uleiurile esentiale pot avea multiple beneficii...
Relaxare si echilibru: Peisajele naturale, cum ar fi muntii, padurile, plajele sau cascadele, pot aduce o senzatie de liniste, pace si echilibru intr-un spatiu. Aceste imagini pot ajuta la reducerea stresului si la crearea unei atmosfere de relaxare si armonie. Ele pot induce o stare de bine si pot promova o energie pozitiva in spatiul respectiv.
În întreaga lume și timp de secole, cristalele au avut o importanță imensă în activitățile spirituale și de vindecare. Se crede că aceste pietre prețioase posedă o energie unică, capabilă să afecteze corpul uman, mintea și spiritul în moduri puternice. Mai jos sunt câteva aspecte cheie care demonstrează rolul crucial pe care îl joacă cristalele în aceste practici: