Cuarțul roz este conectat la inima, care este principalul organ responsabil pentru sistemul nostru circulator. Prin utilizarea pietrei prețioase în ritualurile de îngrijire a pielii, stimulezi chakra inimii, îmbunătățind astfel circulația și oferind mai mult oxigen pe piele. Indiferent dacă aplicați o masca de cuarț roz sau folosiți o rolă facială, experiența fluxului sanguin crescut pe suprafața pielii este pur revigorantă.
Gua sha pentru față este o tehnică de masaj a pielii folosind o piatră plană, cu o formă concepută pentru a se potrivi perfect contururilor feței, care oferă multe beneficii. Masajul gua sha pentru față are multe virtuți, indiferent de tipul tău de piele! O alternativă excelentă la tratament, gua sha oferă efecte vizibile asupra calității pielii încă de la prima utilizare, care se accentuează pe termen lung. Regularitatea este cheia...
   Rolele de jad sau cuart roz devin rapid cel mai nou instrument de înfrumusețare obligatoriu - și din motive întemeiate. Nu numai că cristalele au proprietăți și puteri unice, care sunt minunate pentru pielea noastră, ci ajută și la energizare, echilibrare și restabilire a minții și corpului.
Odată ce cristalul dvs. a fost curățat, va trebui să îl energizați din nou, astfel încât să poată continua să elibereze propriile vibrații și energii naturale. Există mai multe moduri de a energiza cristalele
   Atunci când obțineți cristale pentru prima dată sau le folosiți de ceva timp, sau chiar dacă au fost lăsate așezate undeva, vor absorbi o serie de energii diferite atat de la dumneavoastra, cat și de alții care ar fi putut să le manipuleze transerand diferite energii și emoții în ele. Prin urmare, este important să vă „curățați” cristalele imediat ce le obțineți și, în mod regulat (zilnic, săptămânal, bi-săptămânal sau lunar,...
   Dacă există ceva în natură care a fascinat omul de-a lungul timpului, fiind o constantă în acest sens, acest ceva trebuie să fie pietrele, iar diversitatea şi frumuseţea unora dintre ele le-au făcut centrul multor mituri. Chiar şi astăzi, există o întreagă industrie a pietrelor preţioase, de la explorare, exploatare la transformarea acestora în ornamentele pe care le cunoaştem din magazine. Astfel, pietrele preţioase si...
De-a lungul timpului, oamenii au continuat să descopere minunății ale lumii înconjurătoare și au profitat din plin de fiecare nouă descoperire. La fel s-a întâmplat și cu pietrele semiprețioase. Având culori unice și modele diverse au ajuns să fie utilizate pentru bijuterii și să fie iubite de toți cei care le poartă, pentru simplul fapt că înfrumusețează orice ținută și îi oferă un plus de valoare.
In anul 2021 va trebui sa va concentrati energia asupra prosperității pentru dumneavoastra și familia dumneavoastră. Ar trebui să dati mai multa atentie stabilitatii mentale și să vă consolidați relațiile emoționale. Familia este importantă; prin urmare, ar trebui să fiți mereu acolo pentru familie si prieteni.
Aceste cristale pot fi folosite pentru a stimula distractia si aventura. Ele asigura protectie pentru o calatorie in siguranta. Iata care sunt cele 7 cristale pe care trebuie sa le ai cu tine intr-o excursie:
Structura moleculara a cristalelor si pietrelor semipretioase rezoneaza la anumite frecvente, care pot corespunde cu propriile campuri energetice, ajutang la echilibrarea energiei si imbunatatirea bunastarii noastre. Deci, data viitoare cand urci in pat, incearca sa dormi cu aceste cristale langa tine pentru a-ti imbunatati somnul:
Daca iti doresti sa atragi iubire si energii potrivite in jurul tau, una dintre metodele pe care le poti folosi este cea a terapiei prin cristale. Cristalele reprezinta ceva aparte in cazul fiecarei fiinte si indiferent de modul in care sunt folosite, minunatele daruri pe care pamantul ni le ofera imprastie culori superbe si bucura privirea persoanei care le poarta.
De mii de ani, civilizaţiile antice au folosit cristale pentru a elibera blocajul mental, fizic şi spiritual. Deoarece cristalele provin de pe Pământ, când sunt aşezate pe corp, v ă ajută să v ă conectaţi la energia de vindecare a planetei, permiţându-v ă să v ă simţiţi mai relaxaţi şi mai echilibraţi. Fiecare cristal are proprietăţi şi energii unice pentru a vindeca diferite aspecte ale vieţii voastre.
1 2 3 4