Uneori veți întâlni un copac mai multe tipuri de cristale, care afișează o varietate de cristale strălucitoare; acesta poate fi un remediu excelent feng shui pentru zona dvs. Bagua pentru copii și creativitate.  Cei mai buni copaci bijuterii feng shui sunt realizați din cristale de rocă naturale / netratate, deoarece aduc o calitate mai puternică a energiei.
Tămâia și aromoterapia merg mână în mână. Cu tămâia parfumată corect, puteți folosi efectiv puterile sale de vindecare pentru a reduce și a calma anxietatea, stresul și frica, pentru a atenua insomnia, a accelera vindecarea. De asemenea, puteți ajuta la stimularea și reînnoirea energiei, curățarea atmosferei și pregătirea pentru meditație și rugăciune.
Există reguli despre cum să primiți în mod corespunzător un plic. În mod tradițional, copiii îngenuncheau pentru a-și primi hóngbāo de la membrii mai în vârstă ai familiei, iar acest lucru se practică încă în unele zone din China. Plicurile roșii sunt, de asemenea, întotdeauna date și primite cu ambele mâini și nu trebuie deschise niciodată în prezența celui care le dăruiește. Merită să vă amintiți dacă primiți vreodată un plic roșu!
Aspectele profunde ale apei sunt legate de înțelepciune, perspicacitate și intuiție, în timp ce partea mai curgătoare a apei reprezintă conexiunile noastre sociale și modul în care interacționăm cu lumea din jurul nostru. Din această cauză, poate doriți să adăugați mai multă apă în spațiul dvs. dacă doriți să invitați înțelepciune și profunzime sau dacă doriți să vă extindeți rețeaua socială.
Pe baza numeroaselor nume ale simbolului Hamsa, este evident că este un simbol sacru pentru multe culturi și religii. În ciuda diverselor doctrine, semnificația subiacentă a Hamsa este înțeleasă universal, în ciuda diferențelor culturale sau religioase. În mare parte, acesta este motivul pentru care simbolul Hamsa este atât de larg recunoscut și prețuit ca simbol al protecției. Simbolul Hamsa reprezintă, de asemenea, mâna lui Dumnezeu,...
Se spune despre pietrele Dzi ca își protejează purtătorul de energii negative sau accidente, atrag bogăția sau înțelepciunea, în timp ce altele vă pot aduce dragoste și fericire. Un lucru de reținut cu privire la aceste pietre mici curioase este că o piatră Dzi poate respinge lucrurile, dar le poate stoca. Când un negativism vine asupra ta, piatra ta o poate bloca sau absorbi.
Aceste metale prețioase au fost apoi împodobite cu pietre originare din regiune, predominant turcoaz și coral - pietre care purtau un simbolism profund pentru poporul tibetan. Pietrele semiprețioase au fost, de asemenea, folosite, inclusiv chihlimbar, jad, granat, lapis lazuli, ametist și altele, fiecare cu propriile sale proprietăți de vindecare, care erau foarte râvnite. S-a folosit și osul de iac, un animal pe care tibetanii îl consideră...
Dacă doriti sa aflati mai multe despre spiritualitate, munca energetică și feng shui, sunt mari șanse să fi dat peste cristale. Au fost foarte populare în ultima vreme, din motive întemeiate. Pietrele prețioase naturale, adesea numite cristale, au fost folosite timp de secole pentru proprietățile lor de vindecare și energie. Ele vin în multe culori și forme frumoase, fiecare cristal având calități și asociații distincte.
Ce este o mudra? O mudra este un cuvânt sanscrit care înseamnă semn. Este posibil să fi folosit o mudra la cursul dvs. de yoga. Sau dacă te uiți la imagini ale lui Buddha, el ține întotdeauna o mudra. La nivel superficial, o mudra este adesea indicată ca un gest de mână. Cu toate acestea, mudrele au o semnificație spirituală mai profundă. Ai putea spune chiar că viața ta sau casa ta poate fi o mudra. Poate fi un simbol de mare semnificație.
Una dintre cele mai frecvente utilizări pentru acest cristal în feng shui este protecția energetică. Turmalina ajută la crearea unui scut în jurul unei persoane sau camere pentru a preveni pătrunderea energiilor negative sau nedorite. Este, de asemenea, de bază și util pentru echilibrarea tuturor chakrelor. Piatra poate chiar dizolva energie provocatoare și modele de gândire negative, transformându-le în energie și credințe mai benefice.
  Există câteva modalități de a vă menține sau îmbunătăți abilitățile cognitive. Dormitul suficient, evitatul bauturilor alcoolice, menținerea unei greutati sănătoase, încearcati să învatati ceva în fiecare zi pentru a va menține activ, joacati jocuri de cuvinte, sunt doar câteva obiceiuri care va pot menține memoria în condiții de vârf.
Reiki este o tehnică japoneză pentru reducerea stresului și relaxare care promovează și vindecarea. Este administrat prin „miscarea mainilor” și se bazează pe ideea că o „energia forței de viață” nevăzută curge prin noi și este ceea ce ne determină să fim în viață. Dacă „energia forței vieții” cuiva este redusă, atunci suntem mai predispuși să ne îmbolnăvim sau să simțim stresul și, dacă este mare, suntem mai capabili să fim fericiți și...
2 3 4 5 6 7