EnglishRomanian

Tip articole

Blog

Hematitul este o piatră de ancorare, de împământare, fiind folosită cu precădere pentru protecție și stabilitate. Cuvântul „hematit” provine din greacă și înseamnă „sânge”. Din acest motiv este cunoscută ca fiind piatra sângelui. Hematitul este un tip de minereu de fier care este realizat din cristale de oxid de fier. Este un cristal care are un sistem trigonal de cristalizare ce poate fi găsit în roci sau în sol. Vorbim despre un cristal cu...
Selenitul este unul dintre cristalele cu cea mai blândă protecție și care are abilitatea de a transforma aura personală într-un scut de protecție cu o energie la frecvență ridicată. Vorbim aici despre un cristal care ne oferă îndrumare spirituală și care ne vindecă în permanență. Din acest motiv se consideră că Selenitul este un cristal care manifestă puterea luminii Divine și care ne conectează cu această putere.
Piatra de Obsidian este foarte utilă pentru catharsis, acel proces de epurare și de purificare a emoțiilor în special asociate cu teama și cu compătimirea. Acest cristal poate vindeca emoțiile negative care te țin pe loc, chiar și traumele care nu îți permit să trăiești viața pe care o visezi în toate aspectele sale.
Din punct de vedere emoțional este foarte important să avem echilibru și să ne reechilibrăm atunci când anumite emoții ne invadează. Foarte multe probleme și dezechilibre emoționale se datorează traumelor din trecut, traume pe care nici nu ni le amintim. Există mai multe moduri prin care poți regăsi echilibrul emoțional, iar printre aceste metode regăsim și folosirea diferitelor cristale. Unul dintre cristalele foarte eficiente pentru puterea...
   Eclipsele pot fi perioade dificile și intense de schimbare și transformare atât pentru noi și nevoile noastre, cât și pe plan global. Acestea pot marca sfârșitul unui ciclu, cât și începutul altuia nou, pot declanșa evenimente importante sau pot accentua tensiunile care deja există în viața noastră. Ele pot fi simțite la nivel emotional, mental sau spiritual și pot avea un impact intens în viețile noastre.
Pentru cei care vor sa aplice principiile feng shui cand vine vorba despre culorile pe care sa le poarte in anul 2023, atunci  aveti de ales intre albastru azur, o culoare care este legata de simbolul apei si care poate sa insemne pentru foarte multe persoane libertate si pace. Verde mar este o alta nuanta care este de analizat si de urmarit in 2023 prin faptul ca inspira creativitate iar legatura cu simbolul lemnului o poate face...
Terapia cu cristale este o practică ce sugerează că anumite cristale au proprietăți curative și pot fi utilizate pentru a trata diverse afecțiuni fizice și emoționale. Cei care practică terapia cu cristale în combinație cu plantele sunt de părere că cristalele au abilitatea de a concentra și de a transmite energie, ce poate fi utilizată pentru a echilibra chakrele (centre energetice) din organism.
Cristalele pentru vindecare și cristalele folosite ca bijuterii sunt unelte foarte puternice pentru vindecare, pentru manifestarea intențiilor și pentru recalibrarea energiilor. Însă în același timp este important de știut cum ar trebui păstrate cristalele sau cum ar trebui curățate acestea.
Există perioade în viața fiecăruia dintre noi în care se întâmplă o mulțime de lucruri atât în viața noastră, cât și în jurul nostru. În astfel de momente toate gândurile, sentimentele și emoțiile pe care le simți pot să escaladeze și în cele din urmă să simți că energia pe care o ai este una densă și care te apasă pe umeri. De-a lungul timpului aceste energii acumulate te vor împovăra tot mai mult, ajungând până în punctul în care să îți...
Palo Santo este un copac ce își are originile în America de Sud. Este considerat a fi un copac al cărui lemn este sacru și chiar spiritual prin prisma puterii sale de purificare și prin abilitățile sale de vindecare care aduc aminte de lemnul de cedru și de salvie. Palo Santo este un copac care face parte din familia citricelor si care are un miros dulce de amestec de pin, mentă și lămâie.
Cristalele sunt acele corpuri solide care au o formă geometrică regulată și care s-au format de-a lungul mileniilor de evoluție a planetei Pământ. Pe măsură ce planeta noastră a evoluat și s-a schimbat, cristalele s-au metamorfozat continuu. Se poate spune că vorbim despre cristale ca fiind ADN-ul Terrei sau amprenta chimică a modului în care această planetă a evoluat.
Informațiile care ne revin de la descoperirile antice și arheologice din India, Mesopotamia, Egipt sau Grecia Antică ne arată faptul că arta de vindecare prin intermediul cristalelor a existat în rândul oamenilor încă de la începuturi. Pentru câteva mii de ani arta de vindecare prin cristale a fost parte a medicinei naturale, fiind o tradiție care a continuat în Occident până în perioada Renașterii.