EnglishRomanian

Cristale pentru sanatatea ta mintala

Cristale pentru sănătatea ta mintală

Cristale pentru sanatatea ta mintala

 

    Mulți oameni știu despre proprietățile de vindecare fizice, emoționale și spirituale ale cristalelor, dar știați că acestea vă pot îmbunătăți sănătatea mintală.

   În această lume modernă, toată lumea se luptă cu sănătatea mintală într-un fel sau altul. Este dificil să vă păstrați calmul în timp ce locuiți într-un oraș agitat și sunteți ocupat tot timpul.

   Cu toate acestea, cristalele pot deveni aliați pentru a vă ajuta să vă păstrați calmul, să reduceți anxietatea și depresia, să vă îmbunătățiți starea de spirit și să vă ajute în tratamentul tulburărilor mintale.

   Aici veți găsi câteva cristale care sunt renumite pentru proprietățile lor de vindecare mentală.

   Turmalina neagra

   Turmalina Neagră este o piatră protectoare care protejează împotriva EMF, atacului psihic și energiilor negative de orice fel. Lucrați cu ea pentru a vă proteja împotriva dorințelor rele ale altora.

   Este, de asemenea, o piatră de împământare care crește vitalitatea fizică prin împământarea chakrei de bază cu energiile pământului.

   Turmalina neagră promovează gânduri și sentimente clare și pozitive.

  Cristale pentru sănătatea ta mintalăChihilimbar

   Chihlimbarul stimulează mintea, ameliorează depresia și încurajează o mentalitate pozitivă și autoexprimare creativă. Promovează luarea deciziilor și echilibrul, precum și un ajutor de memorie util. Flexibilitatea sa dizolvă opoziția. Chihlimbarul promovează liniștea emoțională și construiește încredere.

   Piatra lunii

   Pietrele lunii au un aspect uimitor și o capacitate la fel de uimitoare de a ajuta la gestionarea sănătății mintale. Această piatră specială este benefică pentru îmbunătățirea concentrării, clarității și calmarea în situații stresante. Purtarea unei pietre de lună vă poate ajuta să fiți mai productiv, să vă gestionați timpul și să rămâneți pe pământ atunci când sunteți stresat.

   Ametist

   Această piatră ajută la luarea deciziilor prin încorporarea bunului simț și perspective spirituale, precum și prin punerea în acțiune a acestor decizii și perspective. Facilitează transmiterea semnalelor neuronale prin creier, precum și calmează mintea. 

Ametistul protejează împotriva coșmarurilor recurente și ajută la insomnia cauzată de o minte hiperactivă. Îmbunătățește memoria și motivația, permițându-vă să vă stabiliți obiective mai realizabile. Îmbunătățește amintirea viselor și înțelegerea acelor vise.

   Ametistul promovează centrarea emoțională prin echilibrarea înaltelor și scăzute. Calmează furia, frica și anxietatea. Ne ajută să facem față pierderilor, atenuând tristețea și durerea. Cristale pentru sănătatea ta mintală

   Opal

Opalele sunt bine cunoscute pentru capacitatea lor de a te ajuta să faci față emoțiilor negative. Sunt pietre prețioase de cristal care sunt renumite pentru „absorbția” emoțiilor negative din viața ta, făcând loc pentru emoțiile pozitive să apară în locul lor. Purtarea unei bijuterii opal este calea de urmat dacă ai de-a face cu sentimente de furie, depresie, stres sau alte sentimente negative.

   Fluorit

   Fluoritul dizolvă tiparele comportamentale și deschide ușor ușa către subconștient, aducând la suprafață emoțiile suprimate pentru rezolvare. Crește stima de sine și dexteritatea.

   Fluoritul îmbunătățește coordonarea fizică și mentală, contribuind și la prevenirea bolilor mintale.

   Ajută la trecerea dincolo de mintea îngustă la imaginea de ansamblu prin dizolvarea ideilor fixe. Această piatră este capabilă să risipească iluziile și să dezvăluie adevărul. Este util atunci când trebuie să acționați obiectiv și imparțial.

   Fluoritul este un instrument fantastic de învățare. Organizează și procesează informațiile, conectând ceea ce este deja cunoscut cu ceea ce se învață și stimulează concentrarea. Îți îmbunătățește capacitatea de a absorbi informații noi și promovează gândirea rapidă.

   Fluoritul are un efect de stabilizare emoțională. Vă ajută să înțelegeți impactul minții și al emoțiilor asupra corpului.

   Agat din dantela albastra

   Agatul de dantelă albastră are un aspect atrăgător și un beneficiu puternic pentru sănătatea mintală. Agatul de dantelă albastră este deosebit de eficient în atenuarea anxietății. Agatul de dantelă albastră poate îmbunătăți numeroasele forme diferite de anxietate. Indiferent dacă vă confruntați cu anxietate pe termen scurt în legătură cu o prezentare de lucru viitoare sau anxietate cronică pe termen lung, un agat de dantelă albastră vă poate ajuta.

   Malachit

   Malachitul este o piatră de transformare. Poți trăi viața mai intens sub influența acestei pietre îndrăznețe, care încurajează asumarea riscurilor și schimbarea. Ea dezvăluie fără milă ceea ce vă blochează creșterea spirituală.

   Malachitul provoacă sentimente profunde și cauze psihosomatice, dizolvă legăturile nedorite și tiparele înrădăcinate și învață cum să acceptăm responsabilitatea pentru acțiunile, gândurile și sentimentele cuiva.

   Eliberează inhibițiile și încurajează exprimarea emoțională. Această piatră încurajează empatia pentru ceilalți, demonstrând cum ar fi să fii în pielea lor. Ameliorează timiditatea și întărește prieteniile.

   Malachitul este benefic pentru problemele psiho-sexuale, în special cele provocate de experiențele sexuale traumatice din viața trecută.

   Malachitul îmbunătățește intuiția și înțelegerea, ajungând la rădăcina unei probleme. Ajută la tratarea tulburărilor mintale, cum ar fi bolile psihiatrice, precum și a dislexiei. Îți îmbunătățește capacitatea de a absorbi și procesa informații, te face mai conștient și ajută la înțelegerea ideilor complexe.

   Când este plasat pe plexul solar, Malachitul promovează vindecarea emoțională profundă. Curăță corpul de experiențe negative și traume vechi, aducând la suprafață emoțiile suprimate și restabilind capacitatea de a respira profund.

Cristale pentru sănătatea ta mintalăCuart roz

   Cuarțul trandafir este una dintre cele mai populare pietre prețioase de cristal din lume și pentru un motiv întemeiat: această frumoasă bijuterie de cuarț roz este legată de sentimente de dragoste, acceptare și căldură.

   Dacă vă este greu să vă acceptați sau sunteți afectat de sentimente de îndoială, de singurătate sau de un sentiment general de a nu fi iubit, cuarțul trandafir poate fi piatra prețioasă pentru dvs.

   Cuarțul trandafir vă poate ajuta să depășiți sentimentele de îndoială, încurajând totodată sentimentele de căldură și fericire.

   Sodalit

   Sodalitul este o piatră excelentă pentru minte, eliminând confuzia mentală și încurcarea intelectuală. Promovează gândirea rațională, obiectivitatea, adevărul și percepția intuitivă, precum și exprimarea verbală a emoțiilor. Calmează mintea, permițând să intre noi informații.

   Sodalite încurajează eliberarea vechilor condiționări mentale și a mentalităților rigide, permițând ideilor noi să înflorească. Această piatră calmează atacurile de panică și restabilește echilibrul emoțional. Poate schimba o personalitate defensivă sau suprasensibilă prin eliberarea temerilor de bază, a fobiilor, a vinovăției și a mecanismelor de control care te împiedică să fii cine ești cu adevărat.

   Crește încrederea în sine, stima de sine și acceptarea de sine. Sodalitul este una dintre pietrele care scoate la suprafață calitățile de umbră, permițând cuiva să le accepte fără judecată.

   Piatra Soarelui

   Pietrele solare au o culoare distinctă, vibrantă, care pare să se potrivească perfect cu beneficiile pentru sănătatea mintală pe care le pot oferi: creșterea creativității, productivității, motivației și fericirii. O piatră de soare frumoasă poate fi alegerea potrivită pentru tine dacă te lupți cu creativitatea și rămâi motivat să lucrezi, să creezi artă sau să te angajezi în alte activități creativ

   Ochiul de tigru

   Ochiul de tigru conectează emisferele creierului și îmbunătățește percepția practică. Acesta ajută la colectarea informațiilor împrăștiate într-un întreg unificat. Ajută la rezolvarea conflictelor.

   Ochiul de tigru este deosebit de util pentru vindecarea bolilor mintale și a tulburărilor de personalitate, în special a celor cauzate de mândrie și voință.

   Ochiul de tigru ajută cu respectul de sine, autocritica și blocajele creative. Ajută la recunoașterea talentelor și abilităților cuiva, precum și a defectelor pe care trebuie să le depășească. Ajută o personalitate care creează dependență să facă schimbări. Ochiul de tigru ameliorează depresia și ridică starea de spirit.

   Cristalele au fost vindecători celebri din cele mai vechi timpuri. În prezent, avem acces la cristale de toate tipurile și din toată lumea. Așadar, este timpul să profitați la maximum de aceste pietre prețioase minunate pentru a vă îmbunătăți bunăstarea!

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe