Graţie, călăuzire şi daruri - Sonia CHOQUETTE, carte

3000 Lei
(TVA inclus)
in stoc
DIV42-CRT261806

Cartile nu sunt incluse in promotie!

 • Beneficii
 • Livrare
 • Metode de plata
 • Magazin in Bucuresti
  • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
  • — Transport gratuit peste 199 lei
  • — Certificat garantie si conformitate
  • — Plata in rate
  • — Program de fidelizare
  • — Deschidere colet la livrare
  • — Notificari prin SMS
  • — Firma autorizata ANPC
  • — Oriunde in Romania prin curier rapid
  • — Cost transport: 9,99 lei Easybox, 15 lei DPD si Sameday / 18 lei Fan Courier
  • — Peste 199 lei transport gratuit
  • — Livrare in 1-3 zile
  • — Ramburs la curier
  • — Plata in magazin
  • — Online cu card bancar
  • — Plata cu cardul la easybox
 •  0766613696

  Harta magazin StoneMania Bijou Bucuresti

Descriere

 Graţie, călăuzire şi daruri
Binecuvântări sacre pentru a vă lumina calea

Cel mai important scop al nostru în viaţă este să ne eliberăm de tiparele limitatoare al egoului şi ale sufletului, care ne ţin înlănţuiţi în suferinţe şi lipsiţi de putere. Imediat ce vom face asta, ne vom da seama că suntem adevărate spirite sfinte...

Descriere

Cel mai important scop al nostru în viaţă este să ne eliberăm de tiparele limitatoare al egoului şi ale sufletului, care ne ţin înlănţuiţi în suferinţe şi lipsiţi de putere. Imediat ce vom face asta, ne vom da seama că suntem adevărate spirite sfinte. Această călătorie poate părea copleşitoare – chiar imposibilă – dacă nu obţinem acces la cele trei binecuvântări sacre ale spiritului, oferite nouă de Dumnezeu. Fără ele nu am reuşi.

Aceste trei binecuvântări sacre sunt graţia lui Dumnezeu, călăuzirea lăuntrică şi darurile personale.

Graţia ne înalţă dincolo de propriile noastre capacităţi, călăuzirea lăuntrică ne arată calea, iar darurile personale sunt resurse – interne şi externe – date nouă pentru a reuşi la fiecare pas. Depinde de noi să cerem aceste binecuvântări sacre şi acum trebuie să o facem mai mult decât oricând. Această carte vă va arăta cum.

Prin folosirea lecţiilor zilnice, a rugăciunilor specifice, a intenţiilor personalizate şi a unor mantre puternice, vă veţi bucura de aceste binecuvântări în fiecare zi din viaţă. Deschideţi pur şi simplu această carte şi cereţi chiar acum aceste binecuvântări sacre. Folosiţi-o zilnic pentru a primi binecuvântările şi călăuzirile necesare drumului înapoi acasă.

 

Caracteristici

 • Numărul de pagini: 280
 • Formatul în cm. (l x L x g): 13 x 20 x 1,2
 • I.S.B.N.: 978-606-8420-76-9
 • Traducerea din limba engleză: prof. dr. Mihai Popescu
 • Titlul original: Grace, Guidance, and Gifts: Sacred Blessings to Light Your Way

 • A apărut în: 2015-04

Specificatii

Autor
 • Sonia CHOQUETTE
Colectia
 • Dezvoltare personală
Editura
 • Adevar Divin

Cuprins carte

► Introducere

► Graţie

► Călăuzire

► Daruri

► Un mesaj final de la Spirit (şi de la mine)

► Postfaţă

► Despre autoare

 


A apărut în: 2015-04

Fragmente din carte

GRAȚIE

Mesajul Spiritului

Graţia Divină este cea care ne dă puterea să trecem dincolo de zona de confort şi să trăim deplin în acest fel. Graţia lui Dumnezeu ne ajută să înfruntăm temerile care ne controlează şi să renunţăm la rezistenţă, acceptând toate invitaţiile, să lăsăm lucrurile să curgă şi să ne bucurăm deplin de experienţa vieţii. Graţia Divină este cea care depărtează mândria susţinută de inima noastră şi ne conduce în lumina încrederii. Rugaţi-vă ca graţia lui Dumnezeu să vă elibereze din închisoarea pe care v-aţi creat-o singuri.

Rugăciunea de dimineaţă

Drag şi binecuvântat Sfânt Dumnezeu Mamă-Tată,

Fie ca graţia Ta sfântă să mă ajute să-mi părăsesc propria cale şi să-mi depăşesc ignoranţa, teama şi rezistenţa faţă de viaţă, pe care, conştient sau inconştient, le manifest astăzi. Cu smerenie, cer ca graţia Ta sfântă să mă ajute să spun un „da” din inimă vieţii, aşa cum se desfăşoară ea în faţa mea. Rog ca graţia să umple fiecare invitaţie pozitivă, fiecare deschidere, fiecare oportunitate pe care o primesc cu dorinţa deplină de a mă angaja, de a trăi şi a mă bucura de viaţă ca o Fiinţă Divină, protejată şi luminată. Rog ca graţia Ta sfântă să-mi permită să renunţ la mijloacele de apărare inconştiente, bazate pe ego, la atitudinile orgolioase şi la ideile şi convingerile limitatoare şi să mă ajute să-mi deschid deplin inima pentru a primi mai multă iubire, mai multă lumină, mai mult entuziasm şi mai multă încredere, de-a lungul întregii zile.

Te rog ca graţia Ta să mă ajute să las deoparte orice iluzie de control pe care aş putea să încerc să o exercit asupra altora şi să-mi îndrept în schimb conştiinţa către viaţa lăuntrică şi să-mi deschid inima pentru a urma sugestiile Tale subtile, atunci când apar în faţa mea, pas cu pas. Cer cu smerenie să devin un canal al graţiei Tale sfinte către toţi oamenii pe care îi întâlnesc astăzi. Rog ca graţia Ta sfântă să curgă neîntrerupt prin gândurile, sentimentele, cuvintele şi faptele mele, să mă ajute să deschid inima celor cu care interacţionez prin lumina Ta strălucitoare, plină de iubire, care curge prin fiecare celulă a fiinţei mele. Te rog, Sfinte Dumnezeule Mamă-Tată, revarsă graţia Ta sfântă asupra mea astăzi, astfel încât să pot fi un înger al nesfârşitei Tale iubiri şi al păcii Tale pe această frumoasă şi binecuvântată planetă.

Îmi deschid deplin inima pentru a primi graţia Ta sfântă în această zi. Cu smerită recunoştinţă şi încredere, îţi mulţumesc dinainte pentru că-mi împlineşti rugăciunea.

Mantra zilei

Sfinte Dumnezeule Mamă-Tată, cu smerenie Te rog ca graţia Ta să mă ajute să fiu complet deschis la toate binecuvântările acestei zile.

Binecuvântarea personală

Astăzi, Eu, Sfântul Dumnezeu Mamă-Tată, Creatorul Universului şi Sursa Vieţii, binecuvântez neîncetat Spiritul tău, ___________________(numele dumneavoastră), cu graţia mea binevoitoare, dându-ţi astfel capacitatea de a-ţi deschide spontan, liber şi deplin inima şi de a păşi cu încredere în experienţele acestei zile, cu angajare totală, cu entuziasm admirabil şi participând cu tot sufletul pentru a primi toate darurile pe care ţi le aduce această zi.

Îţi binecuvântez Spiritul cu graţia Mea omniprezentă, întărindu-te cu capacitatea să laşi deoparte orice dorinţă a egoului de a controla şi orice rezistenţă orgolioasă la toate invitaţiile neobişnuite, să treci dincolo de zona de confort şi să înveţi din experienţele acestei zile ceva nou pentru Spiritul tău şi ce va susţine viaţa. Binecuvântez şi umplu Spiritul tăucu graţia Mea în fiecare gând, sentiment, cuvânt şi faptă, pentru a rămâne mereu vigilent şi pentru a-ţi accepta puterea ca Fiinţă Divină şi ca adevărat cocreator al Universului, alături de Mine.

Te binecuvântez şi îţi umplu Spiritul cu graţia Mea sfântă pentru a te bucura la maximum de desfăşurarea acestei zile, pentru a primi orice provocare cu dorinţa din toată inima de a vedea şi îmbrăţişa lumina, învăţămintele, iubirea şi creşterea pe care le oferă. Te binecuvântez şi îţi umplu Spiritul cu graţia Mea pentru a vorbi cu iubire, a acţiona cu iubire şi pentru a fi plin de iubire în timp ce interacţionezi cu alţi copii divini ai Mei, de-a lungul drumului. Te binecuvântez şi îţi umplu Spiritul cu graţia Mea sfântă pentru a fi liber, pentru a ieşi din închisoarea ideilor limitate, convingerilor greşite şi percepţiilor false ale egoului şi pentru a te umple în schimb cu iluminarea bruscă şi cu înţelegerea profundă a unei înţelepciuni sfinte ascunse mai adânc în tinei, copilul Meu sfânt. Prin porunca mea, ca Dumnezeu Sfânt Mamă-Tată, ca răspuns la rugăciunile tale, te binecuvântez şi vă umplu Spiritul cu graţia Mea pentru a trăi cât mai deplin această zi, cu bucurie şi cu pacea minţii.

Și aşa să fie în numele meu, Dumnezeu Sfânt Mamă-Tată, care te-a creat şi te iubeşte necondiţionat; lumina, iubirea şi vindecarea lui Iisus Hristos şi puterea Sfântului Duh, care sălăşluieşte în fiinţa ta.

Mesajul Spiritului

Graţia ne duce într-un loc în care să fim mai cinstiţi cu noi înşine şi cu alţii, ne eliberează de minciunile pe care egoul nostru ni le spune şi care ne împiedică să ne trăim manifestarea deplină, autentică, a naturii noastre divine, pure. Graţia aprinde lumina în mintea întunecată şi ne arată că nu există într-adevăr nimic de care să ne temem, în ultimă instanţă. Cereţi graţia lui Dumnezeu pentru a păşi către propria inimă, în loc să fugiţi de ea. Graţia este apariţia personală a lui Dumnezeu în viaţa voastră. Este o forţă bruscă, eliberatoare, care ne ajută să scăpăm de teamă, de ataşamente, de control şi de orice ne domină într-un anumit moment. Graţia ne deschide închisoarea egoului şi ne reaşează pe tronul conştiinţei universale şi al adevăratei puteri superioare.

Rugăciunea de dimineaţă

Drag şi binecuvântat Dumnezeu Sfânt Mamă-Tată,

Cu smerenie rog să reverşi asupra mea graţia Ta atotputernică, astăzi, pentru a deveni mai cinstit cu alţii şi, mai presus de orice, cu mine însumi. Îţi cer graţia pentru a înceta să mai dau vina pe alţii sau pe mine însumi pentru lucruri care au fost grele sau dureroase în viaţa mea şi pentru a putea începe să-mi trăiesc viaţa eliberat de atacuri, de minciuni, de ruşine, de vină şi de furie, pe care egoul meu le aruncă asupra evenimentelor vieţii mele. Te rog ca graţia Ta iubitoare să lumineze gândurile mele întunecate şi furioase şi să mă elibereze de iluzia stării de victimă, care mă separă de Tine, iubit Creator şi Sursă.

Te rog ca sfânta şi binevoitoarea binecuvântare a graţiei să-mi dea curajul de a păşi în direcţia dorinţei inimii mele, fără ezitare sau teamă. Ajută-mă să nu cedez în faţa valului neîncetat de scuze şi motive pe care egoul meu mi le oferă pentru a ocoli adevărata mea cale. Te rog ca graţia Ta să mă ajute astăzi să nu mai vorbesc despre ce voi face şi mai degrabă despre ceea ce fac. Te rog ca graţia Ta iubitoare şi milostivă să mă ajute să rămân conştient şi atent la prezenţa Ta iubitoare în viaţa mea, la binecuvântările neîncetate cu daruri pline de iubire. Te rog ca graţia Ta preasfântă să mă ajute să am încredere în alţii şi să le cer ajutor şi sprijin, în loc să încerc să mă port arogant, ca şi cum aş avea totul „sub control”. Te rog ca graţia Ta sfântă să mă ajute să duc o viaţă integră, să gândesc, să simt, să vorbesc şi să acţionez în armonie cu adevăratul meu Spirit şi să nu cedez influenţelor negative ale altora sau ale egoului meu cel plin de teamă, care mă îndeamnă să acţionez în opoziţie cu adevărul meu.

Te rog ca graţia Ta sfântă să-mi permită să fiu conştient de adevăratul meu loc în univers, în calitate de copil şi de slujitor sfânt şi iubit al Tău şi să rămân credincios muncii mele lăuntrice şi omeneşti, ca lucrător spiritual cu lumină, care am venit aici să aduc mai multă iubire şi mai multă pace acestei frumoase şi binecuvântate planete, în această zi. Mulţumesc dinainte că-mi împlineşti rugăciunea.

Mantra zilei

Doamne Dumnezeule, dăruieşte-mi, Te rog, graţia de a fi autentic în această zi.

Review-uri

Nici o postare gasita. Fii primul care scrie

Scrie un review