EnglishRomanian

Care sunt beneficiile rolelor de masaj

Care sunt beneficiile rolelor de masaj

Care sunt beneficiile roleleor de masaj

   Pasionații de frumusețe sunt mereu în căutarea celor mai noi inovații în domeniul îngrijirii pielii, dar de data aceasta gizmo-ul de vârf care captivează mulțimile este un instrument înrădăcinat în istorie. Vorbim despre rolele derma tradiționale chinezești, despre care se spune că stimulează circulația și ajută la drenarea sistemului limfatic pentru a dezvălui pielea plină și strălucitoare. Un instrument care a cunoscut o creștere a popularității în ultima vreme.

   Rolele de jad sau cuart roz devin rapid cel mai nou instrument de înfrumusețare obligatoriu - și din motive întemeiate. Nu numai că cristalele au proprietăți și puteri unice, care sunt minunate pentru pielea noastră, ci ajută și la energizare, echilibrare și restabilire a minții și corpului.

Care sunt beneficiile rolelor de masaj

 

   •Jad

   În medicina tradițională chineză, se crede că jadul transportă o energie vindecătoare care vă poate ajuta să vă echilibrați propriile energii interioare, să relaxați sistemul nervos și să creați un sentiment de armonie și echilibru. În ceea ce privește funcționalitatea, în timp ce toate rolele faciale contribuie la reducerea umflăturilor și la încurajarea funcției limfatice, rolele de jad vor avea în mod normal puțină rezistență pe piele, deoarece nu este la fel de netedă ca alte cristale, cum ar fi cuarțul roz sau ametistul. Din acest motiv, mulți utilizatori vor raporta adesea că găsesc role de jad care au un impact mai mare asupra conturării și / sau ridicării pielii.
  Rola are de obicei o piatră mai mare concepută pentru utilizare pe obraji, maxilar și frunte, în timp ce piatra mai mică este ideală pentru sub ochi și în jurul gurii.
Rolele de jad pot fi utilizate în moduri diferite, dar este întotdeauna mai bine să le folosiți pe pielea curată și înainte de a utiliza produsele dvs. de îngrijire a pielii. Acestea fiind spuse, seara puteți adăuga puțin ulei înainte de a folosi rola. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați rola înainte și înapoi, în sus și în jos și în lateral, asigurându-vă că aplicați o presiune ușoară în timp ce vă deplasați pentru a ajuta la ridicarea mușchilor.

Care sunt beneficiile rolelor de masaj

 

   •Cuarț roz

   Egiptenii antici credeau că cristalele de cuarț roz au proprietăți anti-îmbătrânire. Se crede că zeița Isis ar aduna cristale de cuarț roz lângă râul Nil și le-ar folosi pentru a-și păstra pielea limpede și fără riduri. Cuarțul roz este, de asemenea, cunoscut sub numele de piatra iubirii și este apreciat pentru vibrațiile sale de iubire necondiționată, îngrijire de sine, bucurie, vindecare și proprietăți antiinflamatorii. Deci, dacă vă luptați cu pielea sensibilă, ușor reactivă sau aveți afecțiuni inflamatorii ale pielii, cum ar fi rozaceea, rola de cuarț roz este perfectă pentru dvs. Rola poate calma și pielea roșie și iritată. Are un efect calmant asupra pielii inflamate, care este aspră și uscată. Există atât de multe beneficii pentru piele când folosești rola de cuarț roz în fiecare zi. Instantaneu, va da pielii o strălucire luminoasă.
 

 

Care sunt beneficiile rolelor de masaj   •Cum se folosește rola de față

    Pentru a obține cele mai bune rezultate din oricare rolă facială pe care o utilizați, există o procedură încercată și testată de urmat. Pașii sunt după cum urmează:

    -Curăță-ți fața. Înainte de rulare, îndepărtați orice machiaj, murdărie sau transpirație care s-ar putea acumula în timpul zilei sau al nopții.
    -Aplicați un strat de lubrifiere. De exemplu, un ulei facial, un ser sau o cremă hidratantă care are multă alunecare. Lubrifierea este importantă pentru a permite rolei să alunece fără efort pe față. Rularea fără lubrifiere poate duce la tragerea pietrei de piele, ceea ce poate duce ulterior la dezvoltarea ridurilor.
    -La rulare, începeți de la gât și rulați în sus. Faceți întotdeauna rostogolirea într-o direcție, în sus, și nu în sus și în jos. Astfel se obțin cele mai bune rezultate.
    -Continuați să rulați ușor de la linia maxilarului la ureche.
    -Rulați în sus de la maxilar la pomeț.
    -Continuați spre frunte, rostogolindu-vă de pe frunte spre temple, menținând o direcție ascendentă tot timpul.
    -În cele din urmă, rotiți plat pe sprâncene.

  •Curățare după utilizare

  După utilizarea rolei, ștergeți orice exces de ulei sau ser din sesiunea de rulare. Folosiți un prosop moale și curat pentru a o șterge ușor. Utilizați apă caldă pentru a curăța rola. După curățare, așezați rola orizontal pe un prosop curat.
Evitați expunerea rolei dvs. la apă extrem de fierbinte prea mult timp, deoarece poate afecta durata de viață a acestuia.

 

Care sunt beneficiile rolelor de masaj  •Verdictul

   Credem că nu puteți greși cu niciuna dintre aceste pietre prețioase, deoarece ambele role pot ajuta la eliminarea, încurajarea drenajului limfatic și pot fi utilizate cu seruri, măști, uleiuri faciale și hidratante pentru a spori absorbția lor.

   Pe scurt, Jadul este o piatră cunoscută pentru pace, înțelepciune și echilibru, în timp ce cuarțul roz este un cristal cunoscut pentru îmbunătățirea a tot ceea ce este legat de dragoste. În afară de diferența de culoare, structura moleculară a jadului dispersează căldura mai ușor decât cristalul de cuarț roz, așa că vă puteți aștepta ca rola dvs. de cuarț roz să rămână mai răcoroasă puțin mai mult, în timp ce jadul este mai bun dacă căutați ceva care să vă ajute conturându-vă pielea.

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe