Ulei vegetal de Trandafiri, Mayam 50ml

17.80 Lei

+
in stoc
UVG273277
15.00 lei
30 zile

Descriere

Ulei vegetal de Trandafiri, Mayam 50ml

Obținut din petale de trandafiri macerate în ulei de susan, este un ulei de frumusețe recomandat pentru îngrijirea tenului, masaje faciale sau ca ingredient în creme de față, cu proprietăți regeneratoare, antirid și tonifiante.

Ulei de Trandafiri - descriere, recomandări

Rosa centifolia sau trandafirul cu o sută de petale ori "Rose de Mai", este foarte popular în special în Franța ca materie primă din care se pot obține o serie de ingrediente cosmetice: ulei esențial, ulei absolut, apă florală, macerat din petale.
Elementele liposolubile ale petalelor de trandafir care se transferă în uleiul de bază în timpul macerării au proprietăți antirid, tonifiante și de regenerare cutanată.

Uleiul de susan - baza acestui macerat - este un ulei nutritiv, emolient și catifelant, ușor absorbit de piele, constituind o bază ideală pentru obținerea acestui macerat nobil.

Metoda de obținere: prin macerarea petalelor uscate de trandafir în ulei de susan

Proprietăți organoleptice: lichid uleios limpede de culoare gălbuie; nu este un ulei parfumat, are miros vegetal crud ușor dulceag

Ingrediente (INCI): sesamum indicum seed oil, rosa centifolia flower extract


Proprietățile uleiului macerat de trandafiri

  • emolient, înmoaie și catifelează pielea
  • antirid, anti-age, contribuie la regenerarea pielii și la prevenirea semnelor îmbătrânirii cutanate
  • hrănitor, bogat în acizi grași esențiali nesaturați
  • ușor tonifiant și îmbunătățește fermitatea pielii


Recomandări, aplicații

  • este un ulei adecvat în special pentru tenul normal, uscat, descuamat, matur
  • îngrijirea tenului, pielii gâtului și decolteului
  • îngrijirea pielii ridate, lipsite de tonus și elasticitate
  • masaj facial


Cum se folosește uleiul macerat de trandafiri

  • se poate aplica pe piele ca atare, după curățare și tonifiere
  • ca atare sau în combinație cu alte uleiuri vegetale și active liposolubile, pentru masaj facial
  • se poate utiliza ca ingredient în creme, seruri și balsamuri
  • în creme emulsionate se poate include în faza grasă

Combinații recomandate:

  • cu ulei de margarete, ulei din germeni de grâu și extract de acmella pentru un ser îmbunătățește fermitatea pielii
  • cu ulei de rosa mosqueta, ulei de coacăze negre și vitamina A pentru un ser de noapte regenerator
  • cu ulei de luminița serii și coenzima Q10 pentru un ser anti-age


Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se utiliza de persoanele alergice la susan; uz cosmetic

 

Specificatii

Producator:
  • Mayam
Cantitate:
  • 50ml

Atașamente

Ulei de Trandafiri (M-1239_MSDS.pdf, 194 Kb) [Descarcare]

Ulei de Trandafiri (M-1239_TDS.pdf, 136 Kb) [Descarcare]

Review-urile acestui produs

Nici o postare gasita. Fii primul care scrie

Scrie un review

Intrebari despre produs

Intrebari

Pachete cu produse

Piatra Gua Sha din Cuart roz + Ulei vegetal de Tra

Total list price 76.80 Lei
Discount comanda 7.68 Lei
Pret pentru toate 69.12 Lei
Beneficii
  • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
  • — Transport gratuit peste 119 lei
  • — Certificat garantie si conformitate
  • — Plata in rate
  • — Program de fidelizare
  • — Deschidere colet la livrare
  • — Notificari prin SMS
  • — Firma autorizata ANPC
Livrare
Metode de plata
Magazin in Bucuresti
Telefon comenzi
Comanda telefonic
Informatii suplimentare

Statutul tau de client

Istoricul tau de navigare