Intarziere comenzi!

Ulei esential de Seminte de Morcov, Mayam 5ml

14.65 Lei

+
in stoc
MAY795550
15.00 lei
30 zile

Descriere

Ulei esential de Seminte de Morcov, Mayam 5ml

Extras din semințele de morcov, cunoscut pentru efectul regenerator, antirid forte și depigmentar, este un ulei esențial utilizat pentru îmbunătățirea aspectului și condiției pielii, combate multiplele semne ale îmbătrânirii tenului.

Obținut prin distilarea semințelor, uleiul esențial de morcov este un ingredient de luat în seamă pentru majoritatea compozițiilor cosmetice dedicate îngrijirii tenului, datorită capacității sale de a stimula dezvoltarea celulelor cutanate. Conținutul bogat în carotol îl face, de asemenea o opțiune bună pentru aplicații care ajută la vindecarea pielii deteriorate.
Cu proprietățile de rejuvenare și de stimulare a creșterii noilor celule, uleiul esențial de morcov poate fi un ajutor de nădejde în combaterea semnelor îmbătrânirii.

Notă: a nu se confunda cu uleiul vegetal de morcovi, care este un macerat uleios obținut din rădăcina morcovului

Metoda de obținere: prin distilare cu vapori de apă din semințe

Proprietăți organoleptice: lichid fluid de culoare galbenă

Descriere olfactivă: miros pământiu, dulceag și înțepător, pregnant, puternic și persistent

Ingrediente (INCI): daucus carota seed oil


Proprietățile uleiului esențial de morcov

  • antirid de excepție
  • regenerator celular
  • revitalizant cutanat
  • tonifiant cutanat
  • reparator, cicatrizant
  • depigmentar, în special pentru pete de bătrânețe


Recomandări, aplicații

  • este potrivit pentru toate tipurile de ten
  • îngrijirea pielii afectate de semnele îmbătrânirii
  • în compoziții cosmetice cu efect rejuvenant, regenerator, de reînnoire celulară
  • revitalizarea tenului tern, obosit, palid
  • atenuarea petelor pigmentare
  • îngrijirea pielii problematice, cuperoză, post-acnee, descuamări
  • regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, crăpături


Mod de utilizare în cosmetică

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice
  • dozaj uzual recomandat în compozițiile cosmetice 0,5-2%
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, loțiuni, seruri de îngrijire și înfrumusețare a tenului
  • ca ingredient în seruri și tratamente regeneratoare
  • inclus în balsamuri și creme specifice pentru ameliorarea afecțiunilor cutanate, piele deteriorată


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz cosmetic

Cantitate: 5ml

Ambalare: Sticluta cu picurator

Pretul contine TVA si se refera la 5ml.

Review-urile acestui produs

Nici o postare gasita. Fii primul care scrie

Scrie un review
Beneficii
  • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
  • — Transport gratuit peste 119 lei
  • — Certificat garantie si conformitate
  • — Plata in rate
  • — Program de fidelizare
  • — Deschidere colet la livrare
  • — Notificari prin SMS
  • — Firma autorizata ANPC
Livrare
Metode de plata
Magazin in Bucuresti
Telefon comenzi
Comanda telefonic
Informatii suplimentare

Statutul tau de client

Din aceeasi categorie

Istoricul tau de navigare