Ulei de Zmeură Saimara 30ml

59.00 Lei

+
in stoc
NAT582917
15.00 lei
30 zile

Descriere

Ulei de Zmeură Saimara 30mlUlei de Pin Saimara 10ml

  • restabilește tonusul, elasticitatea
  • revitalizează, atenuează ridurile
  • ideal pt. toate tipurile de ten
Beneficii ulei

Uleiul Saimara este obținut din semințe de zmeură netratată chimic. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, se absoarbe rapid, fără să încărce pielea. Este potrivit atât pentru tenul uscat cât și pentru cel mixt, gras.

Conține antioxidanți și acizi grași esențiali cu nenumărate beneficii pentru piele: revitalizează pielea, atenuează ridurile și liniile fine, accelerează regenerarea pielii, îmbunătățesc textura pielii și îi conferă tonus, luminozitate.

Uleiul de zmeură conține:

- vitamina E care protejează pielea de radicalii liberi, hidratează, estompează ridurile și liniile fine, îmbunătățește elasticitatea și aspectul pielii. Redă pielii strălucire, luminozitate și o lasă netedă, catifelată.

- acizi grași esențiali – acid linoleic (Omega 6) și acid alfa linolenic (Omega 3) - care stimulează regenerarea pielii, hidratează, protejează pielea de efectele negative ale poluării, reduc inflamațiile și acneea, ajută pielea să rețină mai bine apa, atenuând în același timp semnele îmbătrânirii. Mențin pielea netedă, elastică, tânără și luminoasă.

Uleiul din semințe de zmeură este recomandat pentru:

- toate tipurile de ten, în special pentru tenul matur, sensibil;

- pielea flască lipsită de tonus și elasticitate;

- pielea iritată și deteriorată (roșeață, iritații, piele crăpată, etc);

- hidratarea zonei contur ochi;

- a preveni formarea ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii;

- a stimula regenerarea pielii și pentru a-i reda luminozitatea naturală.

Uleiul de zmeură se poate folosi direct pe ten, în stare pură, sau se poate amesteca cu alte uleiuri pentru crearea propriului elixir pentru ten. Este un ulei stabil (nu se oxidează repede), iar atunci când este amestecat cu alte uleiuriri crește stabilitatea acestora (adică durata de viață).

Se poate aplica atât seara cât și dimineața, pe pielea puțin umedă, în loc de cremă de noapte, respectiv, cremă de zi.

Ulei de zmeură – ingredient cosmetic

Se poate folosi ca ingredient cosmetic pentru realizarea de cosmetice handmade: creme antirid pentru ten, creme de noapte regenerante, serumuri pentru ten, măști pentru ten și păr, creme pentru corp și mâini, uleiuri de masaj, crema de ochi, creme solare, loțiuni aftersun, etc.

Ulei de zmeură – ulei purtător pentru uleiuri esențiale

Uleiul de zmeură este un excelent ulei bază pentru diluarea uleiurilor esențiale.

Presat la rece. 100% pur. Ulei BIO.

Detalii
Ingrediente: rubus idaeus seed oil*

*ingredient bio

Utilizare ulei de zmeură:
ten: se aplică pe pielea umedă și se masează până când intră în piele; păr: se aplică câteva picături pe părul umed, se lasă să acționeze minim 30 de minute după care se șamponează. Pentru un efect sporit, se acoperă părul cu o cască de duș și un prosop și se lasă să acționeze cel puțîn 1 oră.

Depozitare: A se depozita în spațîi uscate la temperaturi sub 25° C, departe de lumina directă a soarelui.

Specificatii

Producator:
  • Saimara
Cantitate:
  • 30ml

Review-urile acestui produs

Nici o postare gasita. Fii primul care scrie

Scrie un review

Intrebari despre produs

Intrebari

Beneficii
  • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
  • — Transport gratuit peste 119 lei
  • — Certificat garantie si conformitate
  • — Plata in rate
  • — Program de fidelizare
  • — Deschidere colet la livrare
  • — Notificari prin SMS
  • — Firma autorizata ANPC
Livrare
Metode de plata
Magazin in Bucuresti
Telefon comenzi
Comanda telefonic
Informatii suplimentare

Statutul tau de client

Istoricul tau de navigare