Succesul cuantic - Sandra Anne Taylor, carte

3000 Lei
(TVA inclus)
Stoc epuizat
30 zile
DIV122-CRT261877

Cartile nu sunt incluse in promotie!

 • Beneficii
 • Livrare
 • Metode de plata
 • Magazin in Bucuresti
  • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
  • — Transport gratuit peste 199 lei
  • — Certificat garantie si conformitate
  • — Plata in rate
  • — Program de fidelizare
  • — Deschidere colet la livrare
  • — Notificari prin SMS
  • — Firma autorizata ANPC
  • — Oriunde in Romania prin curier rapid
  • — Cost transport: 9,99 lei Easybox, 15 lei DPD si Sameday / 18 lei Fan Courier
  • — Peste 199 lei transport gratuit
  • — Livrare in 1-3 zile
  • — Ramburs la curier
  • — Online cu card bancar
  • — Plata cu cardul la easybox
  • — Plata cu cardul la FANbox
  • — Plata in magazin
 •  0766613696

  Harta magazin StoneMania Bijou Bucuresti

 Succesul cuantic
Extraordinara ştiinţă a bogăţiei şi fericirii

O privire plină de intuiţie asupra mijloacelor practice de atragere a abundenţei.

Descriere

„Succesul cuantic este o carte strălucită – îţi dă instrumentele practice cu care poţi să-ţi schimbi instantaneu viaţa!”

– Candace B. Pert, doctor în ştiinţe, autoarea cărţii de mare succes
Tot ce trebuie să ştii ca să te simţi (Dumne)Zeu

Ce ai face dacă s-ar putea să ţi se împlinească într-adevăr tot ce îţi doreşti? Această trecere în revistă revelatoare asupra ştiinţei succesului îţi va arăta cum să realizezi exact acest lucru! Formula pe care ţi-o oferă Sandra Anne Taylor pentru o viaţă sub semnul abundenţei se bazează pe principiile fizicii cuantice, pe forţele enorm de puternice care te pot ajuta să îţi transformi visele în realitate.

Sandra Anne Taylor, lector de talie internaţională, consilier şi consultant corporatist, predă aceste principii şi tehnici în toate colţurile lumii cu rezultate uimitoare. Succesul cuantic este o carte plină de informaţii care deschid ochii şi de strategii dinamice care îţi pun în mână cheile reale ale bogăţiei şi abundenţei. Nu mai aştepta niciun moment şi descuie această uşă către Univers. Înţelegând ştiinţa atracţiei şi manifestării, poţi să realizezi cu adevărat saltul cuantic către o viaţă de prosperitate şi fericire fără seamăn.

Caracteristici

 • Numărul de pagini: 325
 • Formatul în cm. (l x L x g): 13 x 20 x 2,1
 • I.S.B.N.: 978-606-8420-31-8
 • Traducerea din limba engleză: Bogdan Chircea
 • Titlul original: Quantum Success: The Astounding Science of Wealth and Happiness

 • A apărut în: 2013-11
Autor
 • Sandra Anne Taylor
Colectia
 • Dezvoltare personală
Editura
 • Adevar Divin

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie

Introducere: Numărătoarea inversă pentru atingerea succesului ... IX

Partea I: Cele şapte legi universale ale succesului ... 1

Capitolul 1: Legea manifestării ... 3

Capitolul 2: Legea magnetismului ... 11

Capitolul 3: Legea dorinţei pure ... 23

Capitolul 4: Legea intenţiei paradoxale ... 33

Capitolul 5: Legea armoniei ... 45

Capitolul 6: Legea acţiunii drepte ... 57

Capitolul 7: Legea expansiunii influenţei ... 67

Partea a II-a: Cele şase puteri personale ale succesului ... 77

Capitolul 8: Puterea de a te desprinde ... 79

Capitolul 9: Puterea conştiinţei ... 95

Capitolul 10: Puterea energiei ... 107

Capitolul 11: Puterea intenţiei ... 117

Capitolul 12: Puterea alegerii ... 129

Capitolul 13: Puterea iubirii ... 141

Partea a III-a: Cele cinci energii magnetice ale succesului ... 151

Capitolul 14: Energia încrederii ... 153

Capitolul 15: Energia optimismului ... 163

Capitolul 16: Energia hotărârii ... 171

Capitolul 17: Energia prezenţei ... 181

Capitolul 18: Energia aprecierii ... 189

Partea a IV-a: Cei patru paşi ai succesului ... 201

Capitolul 19: Dedică-te scopului ... 203

Capitolul 20: Fă-ţi un plan pas-cu-pas ... 211

Capitolul 21: Acţionează zilnic ... 217

Capitolul 22: Desprinde-te de ataşamente fără să opreşti acţiunea ... 223

Partea a V-a: Cei trei asistenţi nevăzuţi ai succesului ... 231

Capitolul 23: Eul tău superior ... 233

Capitolul 24: Îngeri, călăuze şi spirite ale iubirii ... 243

Capitolul 25: Prezenţa divină ... 251

Partea a VI-a: Cele două obstacole din calea succesului ... 257

Capitolul 26: Adoptarea credinţelor limitatoare ... 259

Capitolul 27: Renunţarea înainte de vreme ... 271

Partea a VII-a: Calea unică spre succes ... 279

Capitolul 28: Trăieşte cu o conştienţă binedispusă şi de succes ... 281

Postfaţă ... 299

Mulţumiri ... 307

Despre autor ... 309

A apărut în: 2013-11

Partea a V-a

CEI TREI ASISTENŢI NEVĂZUŢI AI SUCCESULUI

 

Este clar fără putinţă de tăgadă că energia este o parte fundamentală a mecanismului universului. Nenumărate forţe nevăzute acţionează în lăuntrul şi în jurul nostru, cu impact asupra însuşi felului în care trăim experienţa vieţii. Însă în afara forţelor vibraţionale despre care am vorbit deja, există şi trei asistenţi nevăzuţi care sălăşluiesc exclusiv în tărâmul energiei.

Sunt vibraţii ale spiritului şi energia lor este atât de puternică, încât ar fi o gravă greşeală să le ignorăm ajutorul.

Energia spirituală răzbate prin întreaga creaţie. De fapt, cea mai dinamică forţă, atât din lumea naturală, cât şi din cea supranaturală – şi capabilă de împliniri nelimitate. Conectarea conştientă cu această putere incomensurabilă este unicul şi cel mai important lucru pe care îl putem face cu viaţa noastră, dar cu toate acestea primeşte cel mai adesea o prioritate foarte redusă. Chiar şi partea spirituală a propriei noastre identităţi este respinsă cu uşurinţă – în cea mai mare măsură pentru că pur şi simplu nu pare la fel de importantă pentru nevoile noastre fizice şi materiale. Suntem atât de ocupaţi încercând să câştigăm bani pentru a fi fericiţi, încât desconsiderăm una din cele mai profunde surse de mulţumire care ne stau la dispoziţie!

Lumea spiritului este plină de o bucurie abundentă şi de resurse nelimitate. Energia ei e atât localizată, cât şi nelocalizată, individuală şi universală, prezentă şi infinită. Fiecare fiinţă – inclusiv tu – are o identitate specifică, dar cu toate acestea nu poate să fie separată de nici un alt individ, şi nici de sursa şi fluxul creaţiei în întregul ei.

Toate acestea sunt concepte absolut ameţitoare, dar trebuie să fie luate în considerare, deoarece această vibraţie spirituală este sursa din care vine „magia”. Când te conectezi la această forţă copleşitoare a Universului, te ataşezi la sursa tuturor lucrurilor minunate. În bucuria acestei conexiuni strălucitoare, creezi miracole şi îţi dai seama că tu însuţi eşti un miracol! De fapt, sferele eterică şi fizică sunt impresionante dincolo de limitele înţelegerii noastre; şi când rezonezi la nivelul spiritual, vibraţiile tale îţi deschid viaţa pentru tot ce este frumos, abundent şi dătător de bucurie.

 

Capitolul 23

SINELE TĂU SUPERIOR

Primul asistent nevăzut al succesului

 

 „Sursa este nelimitată. Nu cunoaşte margini; se întinde la nesfârşit şi este de o abundenţă fără de sfârşit… Renunţarea la îndoială înseamnă decizia de reconectare la sinele tău iniţial.”

– Dr. Wayne W. Dyer

 

Lumea spirituală ne asigură energii minunate care au cele mai înalte intenţii şi puterea de a ne ajuta în împlinirea scopurilor noastre – şi cel mai apropiat şi mai prompt dintre aceşti asistenţi eşti, de fapt, tu însuţi! Această identitate este sufletul tău sau sinele tău superior. (Nu este „superior” pentru că pluteşte deasupra ta sau pentru că este cumva mai bun decât eşti tu însuţi; se numeşte aşa pentru că vibrează cu o frecvenţă superioară celei a sinelui tău fizic.) Tu îţi realizezi propria conexiune şi cu prezenţa Divină, şi cu marea abundenţă pe care o poate aduce prin intermediul sufletului tău şi tot acesta este şi modul în care poţi să accesezi toate informaţiile, toată puterea şi resursele de care ai putea avea nevoie vreodată.

Sinele tău spiritual ştie că esenţa şi însăşi existenţa lui sunt nelimitate şi eterne. Îţi dă seama că exprimarea lui nu se sfârşeşte odată cu sfârşitul acestei vieţi, care nu e decât un şuier scurt al gândului în îndelungata şi glorioasa călătorie a existenţei. Conştientizarea acestui adevăr conferă o stare de calm şi siguranţă experienţei noastre cotidiene, care ne depăşeşte percepţiile de timp limitat şi oportunităţi restrânse. Propriul nostru spirit se deschide în faţa realităţii infinite şi fără nici o limită, care este prezentă chiar aici şi chiar acum.

 În absenţa acestei definiţii eterne, timpul este duşmanul tău. Poţi să ajungi disperat, nervos şi obsedat de control – frica fiind curentul subteran al vieţii tale. Această energie îţi umple toate căutările personale cu o grabă care sabotează însăşi fericirea pe care o cauţi. Însă percepţia corectă a timpului îţi modifică în mod radical experienţa umană a fricii, integrând o abordare mai largă, mai împăcată, a tot ceea ce există – inclusiv a scopurilor tale.

Sine superior, puteri superioare

Sinele tău superior este, de fapt, cu mult mai conştient decât tine de ceea ce îţi trebuie. Are soluţiile pe care le cauţi şi are acces la câmpuri imense de informaţii, oricând doreşti. De asemenea, este capabil de toată tăria de care ai putea avea nevoie vreodată, dar trebuie să te deschizi pentru a primi această putere. Când stai în dubiu, cere-i să-ţi aducă încrederea şi împăcarea care vin din eliberarea de îngrijorare. Dacă eşti confuz în privinţa opţiunilor tale, cere-i sinelui tău superior înţelepciunea de a şti exact ce anume să faci – şi curajul de a merge până la capăt.

Prin intermediul acestor vibraţii sunt accesibile toate caracteristicile personale. Atribute cum ar fi încrederea, înţelepciunea, curajul, hotărârea, iubirea şi speranţa sunt toate în sinele spiritului tău. Şi chiar dacă ţi se pare că n-ai mai trăit niciodată până acum experienţa unora dintre ele, sufletul tău etern a mai trăit-o. este dornic să ţi le aducă oricând ai nevoie de ele – în orice situaţie şi în orice moment.

Meditaţia puterii

Pentru a conferi o anumită calitate experienţei tale fizice şi mentale, relaxează-te şi vizualizează o lumină frumoasă care luceşte din centrul inimii tale. Priveşte-i strălucirea şi simte căldura sclipirii ei minunate. Conştientizează că această radiaţie este sinele tău adevărat şi superior, capabil să-ţi asigure orice calitate îţi doreşti. Indiferent dacă e vorba de graţie, compasiune, perseverenţă, disciplină, împăcare, hotărâre, demnitate sau orice altceva, alege şi cere-i orice calitate spiritului tău etern. Ajunge să rosteşti cuvântul, să respiri profund, să te laşi să te relaxezi şi vei simţi energia aceea specială învăluindu-te.

Încearcă acum asta: respiră profund, pentru a te curăţa şi rosteşte „Încredere”. Apelează senzaţia din adâncul inimii şi sufletului tău. Respiră din nou şi relaxează-te cu această senzaţie, meditând la ea pe măsură ce continui să repeţi numele acestei minunate calităţi. Simte-o cum îţi vibrează în inimă şi în minte. Trăieşte experienţa încrederii care creşte în tine, cum te umple, înălţându-te şi făcându-te puternic, sigur şi liber.

Acordă-ţi libertatea de a parcurge acest proces cu orice forţă consideri că vrei să experimentezi. Relaxează-te, repetă numele caracteristicii pe care ţi-o doreşti şi retrăieşte senzaţia – iar aceasta va fi în curând doar a ta.

În afara acestei tehnici simple, mai există o afirmaţie minunată pe care mi-a spus-o un prieten, consilier şi lector în Lily Dale, New York, o adevărată inspiraţie pentru cei din jurul său. La seminarele lui, Tom Cratsley îi încurajează pe participanţi să acceseze în sufletele lor puteri extraordinare, folosind afirmaţii care încep cu formula Sunt deschis faţă de capacitatea spiritului meu… Aceste afirmaţii se încheie apoi cu intenţia de schimbare, vindecare sau de a primi – orice este necesar la momentul respectiv.

Este un mod dinamic de conectare cu propria noastră forţă interioară. Indiferent ce trebuie să faci, poţi să foloseşti această intenţie pentru a duce lucrul respectiv la bun sfârşit. Pentru început, relaxează-te şi respiră profund; pe urmă, meditează la centrul inimii şi simte cum îţi creşte puterea în el. În acest timp, gândeşte-te la problema cu care te confrunţi şi afirmă-ţi punctul focal spiritual precis.

Foloseşte această tehnică pentru orice ai avea nevoie. De exemplu, poţi să afirmi:

Sunt deschis faţă de capacitatea spiritului meu de a…

• …avea încredere.

• …de a se elibera de îngrijorare.

• …de a mă ierta pe mine însumi.

• …de a primi informaţii.

• …de a duce acest proiect la bun sfârşit.

• …de a mă trezi revigorat.

• …de a-mi asuma riscuri.

• …de a fi împăcat.

Poţi să te bazezi pe această tehnică eficientă oricând ai nevoie. Îţi aminteşte că ai la dispoziţie nesfârşite opţiuni în sferele puterii personale, a emoţiilor pozitive şi a intenţiilor creative – aşadar, foloseşte-le!

Demnitatea spiritului este în aceeaşi măsură parte a experienţei umane ca şi frica sau îngrijorarea. De fapt, sinele tău superior este partea din tine care nu simte frica şi nu cunoaşte nici o limită. Identitatea sufletului tău este cea care îţi aduce o inventivitate nesfârşită în viaţă. În afara oricărei stări energetice de care ai putea avea nevoie vreodată, acest aspect are acces la întreaga înţelepciune a Universului infinit şi etern.

Eşti una cu mintea Divină şi această sursă a întregii cunoaşteri îţi este disponibilă chiar acum. Sinele tău absolut este un izvor de informaţie, aşa că pune-ţi întrebările, linişteşte-ţi mintea, meditează şi ascultă-ţi răspunsul intuitiv. Oricând eşti obligat să iei o decizie sau să capeţi claritate într-o privinţă oarecare, cere informaţia şi pregăteşte-te pentru răspunsurile pe care în mod cert le vei primi.

Descoperă inspiraţia

Ce se întâmplă când te defineşti pe tine însuţi potrivit expansivităţii sufletului tău în locul limitelor corpului şi minţii? Te deschizi faţă de inspiraţia Universului. Există nenumărate cazuri de oameni care au fost inspiraţi cu adevărat în situaţii neaşteptate. Domeniile ştiinţei, artei, literaturii şi chiar domeniul finanţelor, sunt pline de poveşti despre ceea ce-ar părea să fie adevărate miracole. Aceste ocazii sunt răspunsuri energetice care intervin într-un moment în care sinele superior rezonează cu spiritul Universului. De fapt, însuşi cuvântul inspirat înseamnă a fi „in spirit”.

Nu este în mod necesar un proces mistic, cu toate că aşa poate părea. Cosmosul este în realitate plin de informaţie şi de o nesfârşită creativitate. Asemenea câmpurilor morfogenetice care transportă energia emoţiei, imense câmpuri de date transportă înţelepciunea eternă şi cunoaşterea tuturor erelor – trecute, prezente şi viitoare. această înţelepciune este disponibilă prin intermediul conexiunii rezonante cu fluxul Universului. Singurul lucru care te împiedică să accesezi acest câmp de informaţie este propria ta opoziţie. Obstacolele pot să intervină sub forma îndoielii şi abaterilor, dar din momentul în care laşi aceste blocuri de energie să treacă, vei vedea că răspunsurile pe care le cauţi vor veni la tine în moduri cu totul şi cu totul neaşteptate şi miraculoase!

Cred că această sincronicitate cu mintea Divină este izvorul a nenumărate invenţii, descoperiri şi chiar a unor extraordinare opere de artă plastică, muzicale şi literare. O inspiraţie absolut uluitoare a avut chimistul californian Kary Mullis, când a inventat reacţia în lanţ a polimerazei fără discuţie unul din cele mai importante progrese înregistrate vreodată în înţelegerea şi decodarea ADN-ului.

În cartea sa intitulată Dancing Naked in the Mind Field – Dansând în pielea goală pe câmpul minţii – Mullis povesteşte cum lucra în laborator, încercând fără succes să descopere o soluţie pentru identificarea ADN-ului. Într-o zi, a plecat de la laborator cu maşina, la cabana lui din Anderson Valley, California. Soluţia i-a devenit brusc clară uitându-se în sus la dealuri şi la castanii în floare. Într-o fracţiune de secundă i-a fost inspirat răspunsul şi s-a oprit pe dreapta drumului să o noteze. A continuat să lucreze când s-a întors în laborator, dar soluţia iniţială a fost rezultatul unei străfulgerări de inspiraţie. Ulterior, a spus că era atât de simplă, încât nu putea să înţeleagă cum de nu-i trecuse nimănui prin minte. Dar informaţia era stocată în câmpurile morfogenetice, aşteptând ca rezonanţa lui corespunzătoare să se acordeze la ea şi să o preia.

Mullis a fost cu adevărat inspirat. Răspunsul nu i s-a dezvăluit în laborator, în timp ce era cufundat în notele sale. I-a venit când se afla la volanul decapotabilei sale, privind extaziat copacii minunaţi care punctau pantele dealurilor. Căutase răspunsul şi era relaxat şi deschis ca să-l primească. Răspunsul era pregătit şi-l aştepta, iar dorinţa şi ţelul lui au mutat informaţia din sfera energetică în realitatea lui.

Această revelaţie i-a adus Premiul Nobel şi influenţa lui s-a răspândit în întreaga lume. Procesul care a rezultat în urma descoperirii lui a schimbat complet înţelegerea ADN-ului, ajutând la anticiparea şi salvarea oamenilor de la afecţiuni cu predispoziţie genetică şi modificând radical criminalistica judiciară.

Mullis nu este singurul care a trăit o asemenea experienţă. Scriitori, artişti, inventatori şi oameni de toate stările şi condiţiile sociale, din toate timpurile, au trăit experienţa magiei inspiraţiei spontane. Einstein a spus adeseori că soluţiile cele mai importante i-au venit în minte în momente în care nu se gândea deloc la probleme. Thomas Edison avea un pat în laborator şi a dezvăluit că adeseori găsea câte un răspuns pe care îl căuta când trăgea un pui de somn. Şi tu poţi să fii inspirat dacă pur şi simplu te relaxezi, te deschizi şi întrebi.

Lasă-ţi sinele superior să lucreze pentru tine

Un mod de accesare a acestei uluitoare puteri este să te simţi din ce în ce mai confortabil cu acordarea la intuiţia ta. Pentru aceasta, trebuie să-ţi linişteşti mintea şi să asculţi răspunsurile; pe urmă, trebuie să fii dispus să recunoşti şi să urmezi recomandările pe care le primeşti. Învaţă să asculţi mai des de impulsurile venite din lăuntrul tău şi începe să distingi deosebirile dintre glasul intuiţiei şi glasul fricii. Uneori pot părea atât de asemănătoare, încât trebuie să te duci adânc şi să-ţi asculţi inima ca să faci diferenţa.

Am cunoscut cândva o femeie care avea un zbor programat pentru avionul care a fost detonat în Lockerbie, Scoţia. Se simţise îndemnată să-şi amâne plecarea cu câteva ore numai, dar altă parte din ea ezitase să plătească diferenţa pentru schimbarea rezervării. Însă ea şi-a ascultat sinele superior şi s-a eliberat de frica banilor. A cheltuit nişte bani în plus, iar intuiţia i-a salvat viaţa.

Pentru a-ţi amplifica legătura intuitivă cu fluxul universal, calmează-ţi energia şi eliberează-te de griji. Învaţă să te relaxezi şi eliberează-te de toată graba şi de toate grijile pe care le simţi. Acestea sunt vibraţiile care te scot din conexiunea spirituală. Meditaţia regulată şi reflectarea împăcată te vor conecta la o sursă superioară şi te vor deplasa în curentul plin de pace al iubirii, îndrumării şi al informaţiei Universului.

Ori de câte ori ai nevoie, gândeşte-te la subiectul la care lucrezi şi cere-i ajutor sinelui tău superior. Când te culci seara, trimite-ţi spiritul în lume să muncească în locul tău. Indiferent dacă o să convingă pe cineva de eficienţa ideilor tale sau doar îţi va aduce informaţia specifică de care ai nevoie pentru a-ţi urmări în continuare scopul, sinele tău superior are mai multă putere decât ştii.

Când adormi, instruieşte-ţi sinele superior să se ducă în Univers, în numele tău. Ţine pe noptieră un carnet în care să poţi nota orice impresii pe care le-ai putea avea în cursul serii. Şi visele pot să conţină răspunsurile pe care le cauţi, aşa că notează-le şi rămâi deschis la  observarea adevărului din ele.

Energia spiritului care te însoţeşte mereu este parte din definiţia ta, atât prezentă, cât şi eternă. Nu vei fi niciodată mai în spirit decât eşti acum. Sufletul tău nu devine mai mare, mai puternic sau mai înţelept când este eliberat din corpul fizic; pur şi simplu este mai puţin tulburat de grijile materiale. Chiar acum, esenţa ta are puterea de a accesa câmpurile în care este stocată toată înţelepciunea şi poate să se conecteze la toate sferele energetice. Prin urmare, cere-i ajutorul sinelui tău superior, dar nu te opri la asta. trimite-ţi cererea în lume – este posibil să fii surprins de răspunsurile pe care le primeşti!

Afirmaţii pentru conectarea cu sinele superior

• Zi de zi devin din ce în ce mai conştient de spiritul meu etern. Trăiesc în pacea pe care mi-o aduce spiritul meu.

• Sunt deschis faţă de claritatea, înţelepciunea, graţia şi puterea spiritului meu.

• Mă deschid în faţa capacităţii spiritului meu de a iubi şi a fi iubit, de a crea, de a avea încredere şi de a primi.

• Din ce în ce mai mult, ascult glasul intuiţiei mele. Inspiraţia vine sub multe forme şi în momente neaşteptate, aducând în fiecare zi cunoaşterea şi călăuzirea.

• Mă eliberez de grijile pământene şi îmbrăţişez pacea identităţii mele eterne.

Pag. 233 – 241

A apărut în: 2013-11

Cumparate frecvent impreuna