30 zile
in stoc
15.00 lei
ARL231386

6.90 Lei

Saculet parfumat Liliac pentru auto / dulap

+

Descriere

Un adaos încântător la atmosfera mediului ambiant, aroma săculețului parfumat Liliac vă va ajuta să odorizați orice spațiu închis, fie că este vorba de mașină, dulap, sertare sau geamantane! Mirosul incredibil de plăcut al săculețului parfumat cu aromă de liliac înflorit este ideal pentru a neutraliza orice fel de miros neplăcut și a readuce armonia în locuința dumneavoastră!

Aroma: Liliac

Ambalare: Un saculet contine material lemnos parfumat

Sugestie: Pentru o persistență mai îndelungată în timp, se recomandă scoaterea progresivă a săculețului din ambalajul de plastic sau perforarea ambalajului de către utilizator. Pentru intensificarea sau împrospătarea parfumului săculețului Liliac, puteți adăuga câteva picături de ulei de aromaterapie Liliac. Astfel vă veți putea bucura mult timp de parfumul dumneavoastră preferat!

Atenție: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În caz de contact cu ochii, spălați abundent cu apă și consultați medicul. Evitați contactul produsului cu suprafețele lăcuite și cu cele de plastic. A nu se folosi de persoane cu probleme respiratorii.

Pretul contine TVA si se refera la un saculet.

Review-uri

Nici o postare găsită

Scrie un review

Beneficii

Showroom Bucuresti

E bine sa stii...

Statutul tau de client

Din aceeasi categorie

Istoricul tau de navigare

Oferta zilei: Roll-on, Amestec uleiuri esentiale Don't Worry! (Calmeaza-te) 10ml
25% reducere
pentru acest produs
Vezi produsul
Pretul este redus doar astazi!