Programul de detoxificare cu ajutorul îngerilor - Doreen Virtue, Robert Reeves, carte

3000 Lei
(TVA inclus)
Stoc epuizat
30 zile
DIV96-CRT261854

Cartile nu sunt incluse in promotie!

 • Beneficii
 • Livrare
 • Metode de plata
 • Magazin in Bucuresti
  • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
  • — Transport gratuit peste 199 lei
  • — Certificat garantie si conformitate
  • — Plata in rate
  • — Program de fidelizare
  • — Deschidere colet la livrare
  • — Notificari prin SMS
  • — Firma autorizata ANPC
  • — Oriunde in Romania prin curier rapid
  • — Cost transport: 12 lei Easybox, 15 lei DPD si Sameday / 18 lei Fan Courier
  • — Peste 199 lei transport gratuit
  • — Livrare in 1-3 zile
  • — Ramburs la curier
  • — Online cu card bancar
  • — Plata cu cardul la easybox
  • — Plata cu cardul la FANbox
  • — Plata in magazin
 •  0766613696

  Harta magazin StoneMania Bijou Bucuresti

Descriere

 Programul de detoxificare cu ajutorul îngerilor
Bucură-te de viaţă şi treci pe un nivel superior de conştiinţă prin eliminarea toxinelor emoţionale, fizice şi energetice

Programul de detoxificare cu ajutorul îngerilor te învaţă pas cu pas cum să îţi detoxifici dieta, stilul de viaţă şi relaţiile. Dacă o vei citi, vei învăţa să îţi reduci sau să elimini complet poftele pentru anumite alimente şi substanţe, fapt care te va ajuta să te simţi motivat şi să te bucuri de bunăstare în toate domeniile vieţii tale.

Descriere

Programul de detoxificare cu ajutorul îngerilor este o modalitate simplă de eliminare a impurităţilor din corp, care reduce starea de oboseală şi vindecă dependenţele. Autoarea de bestselleruri Doreen Virtue şi medicul naturist Robert Revees te învaţă în câţiva paşi simpli cum să îţi amplifici energia şi cum să îţi îmbunătăţeşti puterea de concentrare mentală, cum să scapi de balonare, cum să arăţi mai tânăr şi cum să îţi redobândeşti energia personală. De-a lungul procesului vei elimina numeroase toxine fizice, dar şi emoţii şi energii negative.

Cartea include mai multe planuri de detoxificare în 7 zile pentru cei care doresc să se lase de fumat şi de alcool, sau să elimine poluarea din mediul lor înconjurător.

Renunţarea la dependenţe, la modul de viaţă nesănătos şi la prieteniile dizarmonioase îmbunătăţeşte conexiunea cu lumea îngerilor prin eliminarea ceţii psihice create de toxine. Această ceaţă este creată de substanţele chimice şi de energiile negative; de aceea, îngerii ne invită în permanenţă să scăpăm de ea. Dacă vei lucra cu ei, vei descoperi că apetitul tău faţă de alimentele sănătoase şi nutritive va creşte, iar tu vei deveni din ce în ce mai conştient de reacţiile corpului tău la substanţele artificiale. Este posibil să îţi doreşti să încerci o dietă vegetariană pentru o săptămână sau să te simţi atras de dieta cu sucuri proaspăt stoarse. Toate aceste exemple reprezintă modalităţi prin care îngerii îţi răspund la rugăciuni.

Se întâmplă uneori să ratezi accidental mesajele îngerilor. De aceea, roagă-i să te ajute să auzi distinct aceste mesaje, de pildă să îţi indice care este maniera cea mai eficientă de detoxificare în cazul tău. Vei constata că îngerii îţi dau sfaturi legate de nutriţie şi de modul de viaţă. Ei ştiu cu precizie de ce ai nevoie în momentul de faţă, iar dacă le vei urma mesajele, te vor conduce pe calea bucuriei perfecte.

Lucrează cu îngerii pentru a-ţi detoxifica organismul şi pentru a-ţi creşte nivelul energetic.

Caracteristici

 • Numărul de pagini: 322
 • Formatul în cm. (l x L x g): 13 x 20 x 2
 • I.S.B.N.: 978-606-8420-47-9
 • Traducerea: Cristian HANU
 • Titlul original: Angel Detox: Taking Your Life to a Higher Level Through Releasing Emotional, Physical, and Energetic Toxins

 • A apărut în: 2014-05

Specificatii

Autor
 • Doreen Virtue ,
 • Robert Reeves
Colectia
 • Lumea îngerilor
Editura
 • Adevar Divin

Review-uri

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie

Cuprins carte


Introducere referitoare la programul de detoxificare
Capitolul 1
Metode de vindecare pentru o detoxificare de succes
Capitolul 2
Hrănirea corectă a corpului fizic
Capitolul 3
Plante medicinale şi vitamine care te pot ajuta să realizezi cu succes programul de detoxificare cu ajutorul îngerilor
Capitolul 4
Aromaterapie şi uleiuri esenţiale
Capitolul 5
Detoxificarea bucătăriei tale
Capitolul 6
„Ce trebuie să mănânc?”
Capitolul 7
Planuri de detoxificare de 7 zile
Capitolul 8
Programul de detoxificare a emoţiilor tale
Capitolul 9
Programul de detoxificare a energiei tale
Capitolul 10
Programul de detoxificare a casei tale
Cuvânt de încheiere
Bibliografie
Despre autori
 

A apărut în: 2014-05

Fragmente din carte


CAPITOLUL 8
Programul de detoxificare a emoţiilor tale

 

 

Procesul de detoxificare nu se aplică numai corpului fizic, ci te poate elibera inclusiv de vechile emoţii nocive. Nu are niciun sens să te cramponezi de stres, de durerile sufleteşti sau de inca­pacitatea de a ierta. Corpul şi energia ta îşi doresc să scape de aceste vibraţii grele. Îngerii te călăuzesc de-a lungul întregului proces de eliberare. De aceea, a sosit timpul să te abandonezi în mâinile lor şi ale Sinelui tău Superior. Acesta este singura sursă reală a fericirii tale. Atunci când te conectezi cu iubirea, tu expe­rimentezi bucuria cea mai pură. Cu siguranţă, poţi face acest lucru. Nu asculta vocea egoului tău, care încearcă să te convingă să te cramponezi de emoţiile tale negative. Este numai în inte­resul tău să urmezi sfaturile îngerilor. Aşadar, nu mai sta nicio clipă pe gânduri.

Detoxificarea de stres

Stresul psihologic este cât se poate de real şi poate deveni toxic dacă este suportat perioade prelungite de timp. El este definit ca orice factor care determină corpul şi mintea ta să lucreze din greu. Puţin stres poate fi sănătos şi te poate chiar motiva, căci te determină să lucrezi mai mult, să îţi respecţi termenele limită şi să dai tot ce este mai bun din tine. Pe de altă parte, stresul con­stant îţi consumă rezervele de vitalitate şi te epuizează.

Pentru a contracara situaţiile stresante, corpul este progra­mat să treacă prin anumite procese metabolice, în timpul cărora creierul tău secretă adrenalină. Pomparea acestui hormon prin corpul deja stresat te face să devii încă şi mai anxios. Este posibil să intri în panică şi să simţi că nu ai suficient timp la dispoziţie pentru a face tot ce ai de făcut, căci adrenalina pare să accele­reze mersul timpului. Atunci când te afli în această fază, egoul îţi transmite un mesaj fals, căci în realitate ai tot timpul din lume. Reţine: timpul este o creaţie a omului. Ce crezi? Dacă am elimina toate ceasurile din lume, am mai putea funcţiona? Cu siguranţă! Stresul te convinge că trebuie să te grăbeşti, dar cu cât devii mai anxios, cu atât mai greu îţi vine să te conectezi cu Dumnezeu şi cu lumile angelice, umplându-te astfel de pace şi de linişte.

Pe lângă adrenalină, corpul secretă şi endorfine, substanţe care te fac să te simţi bine. Unii oameni devin dependenţi de stres din cauza valului de adrenalină şi de endorfine care îi ia pe sus, făcându-i să intre într-un fel de transă. De asemenea, orga­nismul produce cortizon, un hormon steroid benefic în doze mici, cu scopul de a te readuce la starea de echilibru. Stresul continuu echivalează cu o secreţie constantă de cortizon, care amplifică retenţia lichidelor, conducând la oboseală şi la creş­terea în greutate.

Îngerii te pot ajuta să te eliberezi de stres şi de griji, astfel încât să te bucuri de mai multă claritate şi de confort interior.

Amanda Dowel a descoperit beneficiile terapeutice ale eli­minării stresului şi oamenilor negativişti din viaţa ei. În trecut, ea a lucrat în cadrul unei afaceri de familie extrem de abuzive. Din fericire, a fost ajutată de mulţi purtători de lumină plini de iubire, căci s-a împrietenit cu diferiţi clarvăzători, terapeuţi, masori şi nutriţionişti. Aceşti oameni au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a o menţine pe Amanda în siguranţă, acţionând ca nişte îngeri tereştri.

De-a lungul timpului, Amanda a ajuns să se simtă stresată şi secătuită de energie, iar pe picior i-a apărut un semn inexplica­bil. Prietena ei cea mai bună, o terapeută, i-a sugerat să nu mai lucreze pentru patronii ei, doi oameni foarte negativişti, căci stresul în care muncea o afecta din punct de vedere emoţional şi mental, distrugându-i lent sănătatea.

Din păcate, această prietenă apropiată avea cancer ovarian. Ea i-a spus Amandei că atunci când va trece în lumea de din­colo, avea să continue să o sprijine, la fel ca un înger păzitor. Când prietena ei a murit, o nutriţionistă pe care a cunoscut-o cândva a reintrat în viaţa Amandei şi i-a transmis acelaşi mesaj: că trebuie să schimbe ceva în viaţa ei. Ea a recunoscut că îngerii îi transmiteau personal acelaşi lucru, dar gândul la un pas deci­siv o speria, căci nu ştia ce să facă în continuare. Singurul mesaj pe care îl auzea era: „Trebuie să renunţi la această slujbă. Vei renunţa la această slujbă.”

Amanda a ajuns la concluzia că a sosit vremea să se vin­dece. Ea începuse deja să practice yoga, dar acum s-a gândit să îşi schimbe inclusiv regimul alimentar. Dorea să îşi hrănească mai bine corpul, mintea şi sufletul. Îngerii ei nu aveau nevoie de mai mult. Fără să ştie, Amanda le dăduse deja consimţământul de a fi ajutată, iar acum aceştia o călăuzeau către vindecare.

Primul pas pe care trebuia să îl facă era să părăsească afacerea de familie pentru care lucra. În luna octombrie a anului 2012, familia de proprietari i-a cerut să se mute. Pe moment, acest lucru a indispus-o pe Amanda, căci ea nu dorea să facă acest lucru, dar în cele din urmă s-a dovedit că avea nevoie de acest mic brânci înainte. Mai târziu, ea a primit viziuni ale unor vieţi anterioare petrecute cu aceeaşi familie, care a atacat-o în fel şi chip. De aceea, ea le-a mulţumit îngerilor pentru că de această dată au protejat-o.

Nu avea unde să plece, aşa că pentru o clipă s-a întrebat dacă nu cumva avea să rămână fără adăpost. Ea a stat o vreme cu pri­etena ei nutriţionistă şi a vizitat mai multe locuinţe potenţiale, dar niciuna nu i s-a părut potrivită. Amanda dorea să se simtă confortabil în noua ei casă, aşa că s-a rugat să găsească un loc care să o ajute să se vindece. Aproape instantaneu, a început să comunice pe internet cu un vechi prieten. Acesta i-a spus că putea veni să locuiască cu el şi că totul va fi bine. Îngerii i-au auzit rugăciunile şi i l-au scos din nou în cale pe prietenul ei.

La scurt timp, Amanda a observat că începe să slăbească în mod natural, că se simte mai bine şi că pata apărută pe picior se micşorează. Când i-a întrebat pe îngeri ce anume cauza acel semn, aceştia i-au răspuns că stresul. Amanda şi-a dat seama de impactul formidabil pe care îl putea avea stresul asupra corpului ei. De îndată ce s-a eliberat de oamenii negativi din viaţa ei, pro­cesul de vindecare a început practic instantaneu.

Metode vindecătoare de detoxificare de stres

Rugăciune

„Dragă Doamne şi preaiubiţii mei îngeri, vă rog să mă eliberaţi de stres şi de efectele acestuia. Începând de astăzi, doresc să rup tiparele stresului. Nu mai vreau să mă simt nervos, anxios sau speriat.

Preaiubite arhanghel Haniel, te rog să îmi transmiţi starea de pace şi să mă înveţi să trăiesc o viaţă mai calmă şi mai armonioasă.

Preaiubite arhanghel Jofiel, te rog să mă înconjori cu iubire, astfel încât să simt cum stresul meu dispare pe măsură ce corpul şi mintea mea absorb energia ta vindecătoare. Arată-mi frumuseţea care mă înconjoară de pretutindeni.

Preaiubite arhanghel Mihail, te rog să mă eliberezi de orice energie negativă din viaţa mea. Sunt conştient că cu cât lumina mea interioară va străluci mai puter­nic, cu atât mai puţin mă va putea influenţa egoul meu. Mă bazez pe puterea şi pe curajul transmise de tine pentru a mă elibera de gândurile mele de frică.

Preaiubite arhanghel Metatron, te rog să îmi reechi­librezi întreaga viaţă, să îmi purifici sistemul de cha­kra-e şi să îmi armonizezi energia. Am încredere în călăuzirea ta şi îţi promit să pun în practică mesajele primite de la tine. Vă mulţumesc tuturor.”

Îngeri care ridică moralul

Tu eşti înconjurat întotdeauna de îngeri. Unii arhangheli au specializări care îi fac extrem de utili pentru eliminarea stresului. Nu trebuie să foloseşti rugăciuni sau cuvinte speciale pentru a-i invoca pe îngeri; este suficient să îţi declari din inimă intenţia de a intra în contact cu ei. Chiar şi simpla rostire a numelui lor reprezintă o invocare a lor. Nu uita însă să le acorzi permisiunea ta de a acţiona prin abandonarea voinţei tale în faţa celei a lui Dumnezeu. Simpla rugăciune: „Vă rog să mă ajutaţi” este sufici­entă pentru a putea beneficia de o intervenţie divină.

Arhanghelul Haniel conferă graţie şi echilibru. Este un arhanghel feminin, care te ajută să îţi păstrezi calmul, să rămâi centrat şi să acţionezi întotdeauna la unison cu voinţa divină. El îţi reaminteşte că nu are niciun sens să te stresezi din cauza unei anumite situaţii. Cu siguranţă, stresul nu te va apropia în niciun fel de rezultatul dorit. Lucrează cu arhanghelul Haniel şi roagă-l să restabilească starea de pace în interiorul tău. Este posi­bil ca arhanghelul să te inspire să lucrezi cu energiile Lunii. În acest caz, reciteşte secţiunea „Binecuvântarea Lunii pline” din capitolul 2. În acest fel, îţi vei calma energia şi te vei conecta cu Sursa Divină.

Arhanghelul Jofiel te înconjoară cu lumina sa roz, extrem de mângâietoare. Şi acesta este un înger feminin, care elimină tipa­rele mentale negative şi le înlocuieşte cu altele, pline de iubire. Jofiel te ajută să te focalizezi asupra unor soluţii fericite şi pozi­tive la problemele tale. Adoptarea acestei atitudini este sufici­entă pentru a te elibera de stres.

Arhanghelul Mihail elimină energia fricii din aura ta. El ştie că stresul este creat de acumularea energiilor inferioare. Egoul se hrăneşte cu aceste vibraţii. Atunci când Mihail elimină energi­ile negative din viaţa ta, egoul nu mai dispune de combustibil pentru a te stresa.

Arhanghelul Metatron creează echilibru în viaţa ta. El îţi modifică programul astfel încât să lucrezi, să te odihneşti şi să te distrezi perioade egale de timp. Metatron ştie că oamenii mun­cesc cel mai bine atunci când sunt fericiţi. De aceea, el elimină stresul din viaţa lor, astfel încât toţi cei implicaţi să aibă de câş­tigat. Dacă îţi place ce faci, nu va mai trebui să munceşti nici măcar o zi din viaţa ta. Adoptă această atitudine şi pune-o în practică! Dacă vei accepta natura pozitivă a oamenilor din jurul tău, îngerii îţi vor asigura nenumărate oportunităţi.

Raza sacră de lumină a arhanghelului Metatron

Invocă-l pe arhanghelul Metatron şi roagă-l să îţi echilibreze toate aspectele vieţii. El îţi va purifica chakra-ele, astfel încât să poţi procesa mai bine energia. Toate aspectele vieţii necesită un anumit echilibru, lucru valabil inclusiv pentru dăruire. Dacă nu faci decât să dăruieşti, dar nu primeşti niciodată nimic, tu creezi practic un dezechilibru. Metatron îţi atrage atenţia asupra aces­tor dezechilibre.

Tehnica de aspirare spirituală cu ajutorul arhanghelului Mihail

Egoul agravează întotdeauna stresul. El te face să crezi în minciunile sale, şi astfel să te simţi frustrat şi copleşit. Aceste stări nu te ajută în niciun fel, inclusiv să îţi împlineşti menirea. Egoul se hrăneşte cu energia negativă. De aceea, cu cât corpul tău acumulează mai multă energie negativă, cu atât mai puter­nic devine egoul tău. Opusul acestei afirmaţii este la fel de ade­vărat: cu cât acumulezi mai multă energie pozitivă, cu atât mai puternică devine vocea îngerilor tăi. Mihail îţi poate aspira corpul şi aura, eliminând energiile negative din acestea.

Uleiuri esenţiale pentru eliminarea stresului

Uleiurile esenţiale au proprietăţi vindecătoare puternice, care transcend lumea fizică. Ele pătrund în sistemul tău olfactiv (prin simţul mirosului) şi au un efect profund asupra corpului, minţii şi spiritului tău. Acţiunea lor este de regulă instantanee sau foarte rapidă (cu alte cuvinte, proprietăţile lor vindecătoare sunt percepute aproape instantaneu).

Este foarte important să lucrezi cu uleiuri esenţiale de foarte bună calitate. Asigură-te întotdeauna că uleiurile pe care le cum­peri au o puritate de sută la sută şi nu sunt amestecate cu alte substanţe. Unii producători adaugă parfumuri artificiale sau substanţe chimice la „uleiurile esenţiale” pe care le comercia­lizează. De regulă, preţul determină calitatea produsului, aşa că uleiurile superioare calitativ sunt mai scumpe. Fă întotdeauna cercetări şi pune cât mai multe întrebări legate de companiile producătoare şi de brandul care te interesează.

Unele uleiuri sunt prea scumpe pentru a putea fi vândute ca esenţe de o puritate sută la sută, motiv pentru care sunt diluate cu ulei de jojoba. Printre acestea se numără uleiul de trandafir şi cel de muşeţel german. Deşi diluate, aceste uleiuri sunt per­fect acceptabile şi au efecte terapeutice minunate. Jojoba nu are parfum, dar este o bază perfectă pentru alte uleiuri.

Dacă te simţi stresat, miresmele cu efecte calmante din casă sau de la birou pot avea efecte terapeutice foarte puternice. Fă-ţi un ritual zilnic din a-ţi umple casa cu un astfel de miros. În acest fel, îţi vei umple practic casa cu o energie a iubirii.

Printre uleiurile care calmează cel mai bine se numără lavanda şi muşeţelul german. Acestea relaxează cu blândeţe şi sunt foarte mângâietoare. În plus, se combină minunat unul cu celălalt!

Aparatele de aromaterapie

Adaugă patru picături de ulei de lavandă şi patru picături de ulei de muşeţel într-un aparat de aromaterapie. Poate fi vorba de un aparat de difuzare care încălzeşte uleiul sau de unul care nu foloseşte nicio sursă de căldură. Cercetările sugerează că uleiurile neîncălzite au efecte terapeutice mai bune, căci căldura le poate schimba uleiurilor structura chimică şi vibraţia.

Uleiurile impregnează imediat atmosfera şi dizolvă blocajele negative care te împiedică să atingi o stare de calm. Îngerii îşi doresc să îţi păstrezi calmul, căci în această stare le poţi auzi cel mai uşor mesajele. Aşadar, relaxează-te şi savurează miresmele minunate ale uleiurilor.

Baia aromată

Adaugă patru picături de ulei de lavandă şi patru de muşeţel în cada plină cu apă caldă. Multe companii producătoare furni­zează inclusiv agenţi de dispersare care ajută la amestecarea uleiu­rilor cu apa. Încearcă un amestec de ulei cu oţet organic înainte de a-l adăuga la apa de baie. În acest fel, uleiul se va dispersa în mod uniform, iar efectele sale asupra pielii vor fi mult îmbunătăţite.

Pentru o detoxificare şi mai profundă, poţi adăuga la apa de baie inclusiv săruri terapeutice, de pildă o cană de sare cel­tică, atlantică, himalayană sau de la Marea Moartă. Mineralele şi energia din sare extrag energia toxică din corpul fizic şi din cel eteric. Multe temeri şi griji dispar după o baie cu săruri şi ule­iuri aromate. Eliberează-te astfel de blocajele care te împiedică să mergi mai departe.

Pentru a amplifica şi mai mult efectele de detoxificare ale băii, ţine-ţi palmele deasupra apei. Invocă îngerii şi spune-le:

„Preaiubiţii mei îngeri, vă rog să impregnaţi apa din baia mea cu lumina voastră plină de iubire. Dorinţa mea este să absorb această energie vindecătoare, pentru a-mi recăpăta starea de calm şi de linişte. Doresc să mă eliberez acum de orice stres şi de orice tensiune la nivelul corpului fizic. Vă rog să dizolvaţi toate blocajele care mă împiedică să experimentez binele suprem. Vă mulţumesc.”

În continuare, amestecă apa cu mâinile pentru a te asigura că toate elementele pe care le-ai introdus în ea s-au uniformizat. Stai în această apă terapeutică cel puţin 15 minute, chiar mai mult dacă poţi. Lasă-ţi mintea să viseze. În urma procesului de detoxificare declanşat, îngerii te vor călăuzi. Ori de câte ori per­cepi un gând sau o emoţie negativă, eliberează-te de ele, imagi­nându-ţi că sunt spălate de apă.

Ţinerea unui jurnal

Ţinerea unui jurnal nu trebuie făcută neapărat în stil „Dragă jurnalule”. Este suficient să scrii în el gândurile şi sentimentele pe care le experimentezi în momentul de faţă. Fă-ţi o listă cu lucrurile, situaţiile şi persoanele de care doreşti să te eliberezi, apoi abandonează-te la picioarele lui Dumnezeu. Nu trebuie să păstrezi foaia de hârtie pe care ai scris lista de mai sus. O poţi arde sau mototoli în mod ceremonial, după care o poţi arunca. Poţi face acelaşi lucru pe calculator. Poţi deschide un document nou, îţi poţi descărca aici inima, iar apoi îl poţi închide fără să îl salvezi. Nimeni nu trebuie să vadă ce ai scris pe el. Aceste rân­duri sunt între tine şi Dumnezeu. Notarea în scris a problemelor care te preocupă reprezintă o modalitate de eliberare. În acest fel, nu mai trebuie să le reiterezi la infinit în minte.

Ceaiurile din plante medicinale

Ceaiul de muşeţel este renumit pentru efectele sale de cal­mare şi pentru gustul delicat. În zilele în care te simţi stresat, bea câteva căni de ceai. Poţi combina muşeţelul cu florile de lavandă, care au un gust minunat şi amplifică şi mai tare starea de rela­xare. Poţi bea din acest ceai de-a lungul întregii zile. Alternativ, poţi bea o cană seara, pentru a te bucura de un somn odihnitor.

Plantele medicinale nu forţează niciodată corpul, ci colabo­rează cu el. De aceea, poţi bea liniştit ceai de muşeţel de-a lungul zilei fără a te teme că vei adormi. În schimb, dacă îl vei bea seara, îţi va crea o stare de somnolenţă plăcută. Îngerii supervi­zează aceste procese, asigurându-se că vei beneficia întotdeauna de vindecarea de care ai nevoie.

Foloseşte ceaiuri organice vărsate, nu pliculeţe. Vei constata că gustul acestora este diferit, iar energia lor este mult mai ele­vată. Dacă ai posibilitatea, consumă muşeţel proaspăt cules. O singură inflorescenţă la o cană de apă fierbinte este suficientă.

Exerciţiile fizice

Exerciţiile fizice pun în mişcare rezervele naturale de ener­gie ale corpului. Ele relaxează şi elimină în mod firesc stresul. Atunci când faci exerciţii fizice, corpul tău secretă endorfine, care te fac să te simţi mai bine. Cu cât vei exersa mai mult, cu atât mai relaxat te vei simţi.

Este foarte important să optezi pentru acele forme de exer­ciţii fizice care te fac fericit. Dacă îţi face plăcere, fă drumeţii în natură. Puritatea acesteia te detoxifică cu uşurinţă de stresul vieţii moderne. Multe parcuri naţionale au cărări pe care poţi merge liniştit, dar în pas alert. Pădurarii te pot îndruma către traseele cele mai uşoare sau cele mai solicitante, astfel încât poţi opta în deplină cunoştinţă de cauză.

Poate preferi să fii înconjurat de alţi oameni atunci când faci exerciţii fizice. Mediul colectiv are avantajele sale. El te motivează să dai tot ce este mai bun din tine. Simultan, stimulează spiritul de echipă şi adaugă o perspectivă socială antrenamentului tău. Ia un prieten cu tine la plimbarea de dimineaţă sau la sala de gimnastică.

Caută o sală cu o energie plăcută şi cu oameni amabili, în care să te simţi în siguranţă şi încurajat. Dacă te simţi ruşinat de performanţele tale, nu are niciun rost să te duci la sală. Mergi de câteva ori fără abonament, pentru a te decide dacă merită să plăteşti pentru toată luna. La unele cluburi de sănătate, instruc­torii îşi ţin orele în aer liber, pentru ca participanţii să profite de soare şi de aerul curat.

O altă alternativă sunt exerciţiile fizice dublate de meditaţie. Yoga este ideală în această privinţă, întrucât solicită corpul, dar sileşte şi mintea să se concentreze. În timp ce stai într-o postură de yoga, poţi face anumite vizualizări uşoare. Pilates este o altă categorie excelentă de exerciţii fizice. Mişcările pe care le pro­movează par simple, dar contribuie prin repetiţie la acumularea unei mari rezistenţe fizice.

Cu cât îţi vei crea mai rapid o rutină de exerciţii fizice, cu atât mai rapid vei descoperi beneficiile vindecătoare ale acesteia. Pentru a simţi relaxarea pe care o produc ele, trebuie să lucrezi suficient de mult. Nu-ţi depăşi limitele (lucrează într-un ritm moderat), dar încearcă să afli cât de mult te poţi forţa.

Pentru a te asigura că organismul tău secretă endorfinele care creează euforie, trebuie să ajungi la limita abandonului. Dacă mai faci o ultimă forţare şi depăşeşti această limită, simţi că prinzi aripi. Acesta este momentul în care organismul tău secretă endor­fine. Simultan, începi să transpiri mai mult. La sfârşitul şedinţei de lucru, te simţi profund relaxat, flexibil şi extrem de lucid.

Cristale care induc o stare de calm

Conectează-te cu cristalele care îţi relaxează sistemul nervos şi care te ajută să experimentezi o stare de pace interioară.

Agatul albastru marmorat conferă linişte interioară. Energia sa de culoarea cerului senin dizolvă stresul şi grijile. Acest cristal alungă anxietatea, elimină temerile şi te ajută să înţelegi cauza profundă a stresului tău. Agatul albastru marmorat proiectează acest stres către straturile exterioare ale aurei, până când îl eli­mină complet.

Ametistul dizolvă energia negativă şi o transmută în iubire. Este o piatră protectoare, utilă să o ai la tine atunci când eşti înconjurat de oameni negativi sau care îţi fură energia. Alungă gândurile neplăcute şi dureroase şi te ajută să te focalizezi asupra iubirii. Trezeşte capacităţile intuitive, ajutându-te să înţelegi ce căi conduc la pace şi ce căi conduc la stres. În această stare de iluminare poţi evita cu uşurinţă situaţiile stresante.

Citrinul calmează anxietatea şi conferă o stare de autoritate (de gen „Ştiu în ce direcţie să o apuc”). Ancorează energia în corp şi te împiedică să te gândeşti la scenarii negative. Amplifică preţuirea de sine şi încrederea în sine, şi îţi reaminteşte să te bucuri de creativitatea ta. Dacă vei da curs talentelor tale natu­rale, stresul va dispărea în mod firesc din viaţa ta.

Fluoritul echilibrează gândurile şi emoţiile şi te ajută să îţi creezi priorităţi legate de sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Îţi pune gândurile în ordine şi te ajută să înţelegi de unde provin ele. Te relaxează şi te face să crezi că totul se întâmplă la momen­tul oportun, în acord cu voinţa lui Dumnezeu.

Cuarţul fumuriu elimină ceaţa confuziei. El te ajută să vezi clar calea din faţa ta şi să recunoşti gândurile născute din ego. Tu eşti protejat şi călăuzit în permanenţă de îngeri, iar cuar­ţul fumuriu îţi dă o mână suplimentară de ajutor, ridicându-ţi vibraţia energetică.

Flori care conferă o stare de pace

Îngerii naturii îţi impregnează atmosfera din casă cu vibraţiile liniştii şi păcii. Înconjoară-te cu florile enumerate mai jos şi te vei bucura astfel de energia lor mângâietoare. Aceasta îţi va vindeca toate aspectele vieţii. Pune-ţi o imagine cu flori pe desktop-ul computerului sau ca screen saver. În acest fel, îţi vei reaminti în permanenţă de iubirea lui Dumnezeu. Florile îţi arată că ai două opţiuni în orice situaţie: te poţi descurca singur sau poţi cere ajutorul îngerilor.

Florile din lista care urmează te ajută să îţi dizolvi stresul şi să te impregnezi cu starea de pace.

Begoniile te ajută să devii mai răbdător. Ele întăresc frontie­rele spaţiului personal şi elimină distragerile din mediu.

Margaretele te învaţă să îţi simplifici viaţa. Până acum ţi-ai pus prea multe măşti. Acordă-ţi o perioadă de repaus şi solicită ajutor. În plus, margaretele te sfătuiesc să renunţi la prietenii care te secătuiesc de energie.

Fucsia elevează starea de spirit şi te ajută să treci peste greu­tăţi. Ea te îmbie să mergi mai departe şi să ieşi din starea de stres. Arhanghelii Mihail şi Metatron lucrează cu această floare şi te ajută să îţi echilibrezi orarul de lucru.

Gardenia elimină stresul şi grijile, reamintindu-ţi să nu uiţi să te distrezi. Această floare este ideală pentru stresul pe termen lung. Inhalarea parfumului ei delicat te calmează instantaneu.

Hibiscus îţi reaminteşte de imensul sprijin de care benefici­ezi, atât din partea celor dragi cât şi din partea îngerilor. Chiar

Pag. 197 – 210


A apărut în: 2014-05

Cumparate frecvent impreuna