30 zile
Stoc epuizat
15.00 lei
VAS033038

30.00 Lei

Vas pentru ardere tamaie si ierburi parfumate, cu ideograme - mic

Noi, (STONEMANIA BIJOU) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista speciala de corespondenta pentru a va putea trimite informatii acest produs. Odata ce produsul este in stoc, ve-ti primi automat un email cu aceasta informatie si adresa de email va fi stearsa din lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale, trimiteti un email la adresa contact@stonemania.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Descriere

Vas / Bol din alama pentru ardere tamaie si ierburi parfumate, cu ideograme, dimensiune mica.

Dimensiuni: 8,3cm inaltime x 9,7cm x 6,5cm

Material: Alama

Pozele produsului sunt reale. Culoarea poate varia putin in functie de setarile monitorului dumneavoastra.

Pretul contine TVA si se refera la un vas.

Review-uri

Sortati dupa:
5

Bol foarte frumos.
Recomand!
4

Wow. Adevarul este ca ma așteptam la ceva putințel mai mare. Sa zicem ca merita 30 de lei pentru dimensiunea asta, dar va recomand sa luați o rigla și sa va creați o imagine in minte cu dimensiunea produsului ca sa nu fiti surprinși la livrare. Era împachetat intr-un ambalaj...
5

Este foarte frumos, îmi place. Recomand ca atunci când îl folosiți, sa puneți o farfurioara pe dedesupt întrucât este format din mai multe elemente care trebuiesc asamblate și mai bine sa evitați riscul de a se dezasambla.
5

Ok si asta
Scrie un review

Beneficii

Showroom Bucuresti

Statutul tau de client

Din aceeasi categorie

Istoricul tau de navigare

Oferta zilei: Sapun natural de sare din Praid 250g
30% reducere
pentru acest produs
Vezi produsul
Pretul este redus pentru scurt timp!