Intarziere comenzi!

Summer Sale 2019

Reduceri de vara in magazinul StoneMania Bijou


In perioada 1-4 August 2019, in magazinul StoneMania Bijou se desfasoara campania de reduceri "Summer Sale".

In aceasta perioada toate produsele sunt reduse cu 15% atat in magazinul online www.stonemania.ro, cat si in magazinul fizic din Bucuresti, Bulevardul Carol I Nr. 25 (Piata Rosetti).

Reducerea se cumuleaza in magazinul online cu discount-ul acordat prin programul de fidelizare.

* Exemplu: Daca esti client Gold si beneficiezi de reducere permanenta 10%, la aceasta se va adauga si reducerea de 15%, conform promotiei "Summer Sale".

In magazinul fizic din Bucuresti reducerea se poate cumula cu discount-ul in functie de valoarea cumparaturilor.

* Exemplu: Daca valoarea cumparaturilor este de 400 lei, beneficiezi de 10% reducere standard + 15%, conform promotiei "Summer Sale", total 25%.

Spor la cumparaturi!