Filtreaza produsele

Navigheaza in categorii

Ochi de tigru Produse gasite: 135

OCHI DE TIGRU

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

In aceasta categorie sunt afisate toate produsele cu OCHI DE TIGRU disponibile in magazin.


Alte denumiri: ----

Tarile de provenienta (unde se gaseste): Statele Unite, Mexic, India, Australia, Africa de Sud

Compozitia chimica: SiO2

Duritate: 7

Culoare: maro-galbui, roz, albastru, rosu

Baze de cristalizare: trigonal

Cuvinte cheie: echilibrul extremelor, discernamant, vitatitate, forta, simt practic, corectitudine

Chakre: plex solar(3), sexuala/creativa(2), radacina(1)

12.00 Lei  

Sirag chipsuri ochi de tigru mix 90cm. Spartura din pietre semipretioase naturale pentru confectionarea bijuteriilor handmade acasa. Certificat de garantie!


20.00 Lei  

Sticluta cu pietre semipretioase naturale, Ochi de tigru


45.00 Lei  

Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Mix ochi sfere 6mm. Se ofera certificat de garantie si conformitate!


10.00 Lei  

Sticla mica cu pietre semipretioase protectoare, Ochi de tigru. Se ofera certificat de garantie!


50.00 Lei  

Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Ochi de tigru freeform. Se ofera certificat de garantie si conformitate!


25.00 Lei  

Medalion confectionat cu metal si pietre semipretioase, Pandantiv bufnita ochi de tigru 48x24x8mm. Se ofera certificat de garantie si conformitate!


35.00 Lei  

Piatra semipretioasa naturala pentru montat, Cabochon ochi de tigru 42x27x6mm R18. Se ofera certificat de garantie si conformitate!


30.00 Lei  

Brosa in forma de floare confectionata din pietre semipretioase naturale, Ochi de tigru. Se ofera certificat de garantie si conformitate.


45.00 Lei  

Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Ochi de tigru sfere fatetate 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!


40.00 Lei  

Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Ochi de tigru nugget mic. Se ofera certificat de garantie si conformitate!


25.00 Lei  

Pandantiv inima confectionat cu pietre semipretioase de Ochi de tigru. Certificat de garantie si conformitate.


10.00 Lei  

Piatra semipretioasa naturala bruta, Ochi de tigru rulat 30-40mm. Se ofera certificat de garantie!


20.00 Lei  

Pendul pandantiv confectionat cu piatra semipretioasa naturala, Ochi de tigru 22mm. Se ofera certificat de garantie si conformitate!


3.00 Lei  

Punguta cu spartura din pietre semipretioase naturale de Ochi de tigru pentru confectionat decoratiuni si bijuterii. Certificat de garantie si conformitate!


10.00 Lei  

Semn de carte din metal confectionat din pietre semipretioase de Ochi de tigru si inima. Se ofera certificat de garantie!


15.00 Lei  

Spartura / Chips din pietre semipretioase naturale de Ochi de tigru pentru confectionat decoratiuni si bijuterii. Certificat de garantie si conformitate!


15.00 Lei  

Pandantiv in forma de glont 40mm confectionat cu pietre semipretioase de Ochi de tigru. Se ofera certificat de garantie!


52.00 Lei  

Piatra semipretioasa naturala pentru montat, Cabochon iron tiger 51x31x5mm R14. Se ofera certificat de garantie si conformitate!45.00 Lei  

Bratara lata confectionata cu pietre semipretioase fatetate, Ochi de tigru. Produsul este insotit de certificat de garantie si conformitate!


15.00 Lei  

Bratara confectionata cu pietre semipretioase naturale, Ochi de tigru mix 4mm. Se ofera certificat de garantie si conformitate!


30.00 Lei  

Pandantiv dreptunghi cu montura in forma de pomul vietii confectionat cu pietre semipretioase de Ochi de tigru. Se ofera certificat de garantie!


20.00 Lei  

Bratara confectionata cu pietre semipretioase naturale, Ochi de tigru freeform. Se ofera certificat de garantie si conformitate!


20.00 Lei  

Bratara confectionata cu pietre semipretioase naturale, Ochi de tigru sfere fatetate 6mm. Se ofera certificat de garantie si conformitate!


25.00 Lei  

Pandantiv piatra semipretioasa naturala, Ochi de tigru cu varf neregulat. Se ofera certificat de garantie!


30.00 Lei  

Piatra semipretioasa naturala slefuita manual, Inger ochi de tigru figurina gravata 50mm. Se ofera certificat de garantie si conformitate!


25.00 Lei  

Bratara confectionata cu pietre semipretioase naturale, Mix ochi sfere 6mm. Se ofera certificat de garantie si conformitate!


50.00 Lei  

Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Ochi de tigru albastru sfere 6mm. Se ofera certificat de garantie si conformitate!


20.00 Lei  

Piatra semipretioasa naturala slefuita manual, Inger ochi de tigru figurina gravata 35mm. Se ofera certificat de garantie si conformitate!


15.00 Lei  

Pandantiv piatra semipretioasa PI, donut, confectionat din Ochi de tigru 35mm. Certificat de garantie si conformitate.


50.00 Lei  

Bratara confectionata cu pietre semipretioase naturale, Ochi de tigru pietre micro fatetate 2mm si argint 925. Certificat de garantie si conformitate!


10.00 Lei  

Piatra semipretioasa naturala bruta, Ochi de tigru brut 40x30mm. Se ofera certificat de garantie!

1 2 3 4 5
Oferta zilei: Lampa din sare de Himalaya pe suport din lemn 2-3 Kg
26% reducere
pentru acest produs
Vezi produsul
Pretul este redus pentru scurt timp!