Llanit Produse gasite: 2

LLANIT

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

In aceasta categorie sunt afisate toate produsele cu LLANIT disponibile in magazin.

Aspect: Se prezinta sub foarte multe aspecte si forme diferite, ceea ce il face unic; compozitie felsica si ca urmare a extrudarii rocii cristalele sunt de mici dimensiuni

Alte denumiri: Vulcanit, Que Sera

Tarile de provenienta (unde se gaseste): STATELE UNITE ALE AMERICII, BRAZILIA

Duritate: 7 (din 10)

Culoare: albastru, negru, roz, maro

Cuvinte cheie: perspectiva superioara

Chakre: toate chackrele (in special chackra inimii(4) si cel de-al treilea ochi(6))

Denumire:

Numele cristalului de Llanit a fost dat dupa locul unde a fost descoperit acest cristal, si anume in Llano County, statul Texas, din Statele Unite ale Americii. O alta denumire a Llanitului, si anume denumirea de Que Sera provine de la fraza „que sera, sera” si aceasta traduce ideea de accepta faptul ca „ceva va fi, va fi”. Llanitul este un cristal guvernat de planeta Pamant.

Introducere:

Aceasta piatra reprezinta riolit porfiric cu fenocristale distincte. Mineralele care se gasesc combinate in cristalului de Llanit lucreaza in sinergie astfel incat formeaza o formatiune mineralogica unica ale carei proprietati energetice sunt pastrate cu ajutorul matricei cristaline. Frecventele pe care le are piatra de Llanit contribuie la realizarea unei conexiuni a tuturor centrilor energetici ai corpului, contribuind la deschiderea, purificarea si stimularea tuturor chackrelor astfel incat sa permita energiei sa aiba un flux constant de curgere si fara vreun obstacol la nivelul intregii fiinte. Prin urmare atunci cand utilizezi cristalul de Llanit vei beneficia de o crestere a starii de bine fizice, dar si o imbunatatire la nivelul campurilor energetice.  

Insemnatate:

Cristalul de Llanit este menit a atrage „vremuri bune”. Astfel vei fi capabil sa descoperi mai multa bucurie si activitati interesante, invatand ca fiecare eveniment si fiecare intamplare reprezinta o ocazie de a invata, iar acest lucru se datoreaza faptului ca piatra de Llanit incurajeaza introspectia. Energia emanata de cristalul de Lanit sprijina acele persoane care sunt deschise catre energia vibratiilor superioare, crescand astfel constientizarea cu privire la dimensiunile superioare si catre abundenta si perfectiunea Universului. Compozitia unica a acestui cristal il face ideal pentru linistire, vindecare si energizare. Piatra de Llanit este recomandata si pentru a aduce in prim-plan care sunt adevaratele intentii pentru acele persoane care sunt nesigure cu privire la ei insisi sau care cauta sa se elibereze. Mai mult, vei putea gasi sprijin in aceasta piatra pentru acele situatii in care ai o problema in a te abandona pe tine insuti la ideile sau emotiile tale.

In planul emotional contribuie la depasirea emotiilor negative, ajutand de asemenea la linistirea emotionala si la gasirea unei perspective mai pozitive asupra vietii. De asemenea ajuta la eliberarea de anxietate si la depasirea starilor depresive. Datorita vibratiilor sale inalte, piatra de Llanit este recomandata pentru a depasi situatiile de furie, atacuri de panica sau alte episoade de suparare. Chiar si in perioadele mai intunecate ale vietii piatra de Llanit ne poate ajuta sa vedem lumina de la capatul tunelului. Prin urmare este un cristal care te imputerniceste pentru a descoperi lumina din interiorul nostru. In plus vei putea beneficia de indrumare in realizarea scopurilor tale prin oferirea de motivatie chiar si in situatiile de depresie sau de pierdere a determinarii. Cu ajutorul energiei oferite de cristalul de Llanit vei invata sa renunti la sentimentele de vina atunci cand spui celorlalti „nu”, eliberand astfel toate obligatiile pe care ti le-ai autoimpus.

Din perspectiva spiritualului vorbim despre un cristal care incurajeaza constiinta unita si descoperirea constientizarii dimensiunilor superioare. Energia foarte puternica pe care o transmite cristalul de Llanit poate sa te conecteze la taramurile superioare astfel incat sa poti solicita indrumare si sprijin atunci cand te simti pierdut din punct de vedere spiritual. Din acest punct de vedere este un cristal excelent pentru a debloca abilitatile tale transcendentale prin faptul ca ajuta la deschiderea canalelor transcendentale si acest lucru ajuta la facilitarea comunicarii cu acele taramuri superioare. De asemenea vei beneficia de deblocarea abilitatii de claraudienta astfel incat sa primesti mult mai usor raspuns la intrebarile pe care le ai cu privire la viata. Menirea acestei pietre din punct de vedere spiritual este aceea de a oferi indrumare si de a te incuraja sa iti urmezi propriu drum.

In planul relatiilor interumane acest cristal contribuie la imbunatatirea acestor relatii. Acest lucru se datoreaza faptului ca ajuta la imbunatatirea comunicarii si la deschiderea mintii. Astfel poti deveni mai atractiv in relatiile cu ceilalti avand o minte deschisa.

Proprietati vindecatoare:

Contribuie la regasirea unei stari de bine la nivelul corpului fizic. Prin urmare vorbim despre un cristal care sustine sanatatea sistemului imunitar si ofera putere de vindecare la nivel celular. De asemenea ajuta la energizarea tuturor organelor si la activarea neurotransmitatorilor pentru a creste vitalitatea organismului. Este recomandat a fi utilizat si pentru a trece peste starile de oboseala sau pentru a te reenergiza. In plus cristalul de Llanit este utilizat atunci cand exista o dificultate in a pune un diagnostic in cazul unei suferinte.

Pentru cine este recomandat Llanitul?

Prin prisma proprietatilor sale cristalul de Llanit este considerat a fi extrem de util pentru nativii din Rac, Sagetator, Varsator si Capricorn. Din perspectiva numerologica acest cristal este asociat cu numarul 5.

Disponibilitate
Pret

лв  –  лв

  • 7.98лв
  • 9.97лв
Tip piatra
Cristal natural
Culoare