Filtreaza produsele

Navigheaza in categorii

Pietre semipretioase A-Z Produse gasite: 6093

Pietre semipretioase de la A la Z

PIETRE SEMIPRETIOASE

Cea mai variata gama de cristale naturale

Pietrele pretioase sunt minerale care, din punct de vedere estetic, arata frumos sau decorativ, fiind folosite ca pietre în bijuterii. Dupa calitatile estetice ele se împart in pietre pretioase (numite si pietre nestemate) si pietre semipretioase.

În afara de originea minerala (anorganica) mai pot fi si de origine organica ca de exemplu chihlimbarul, sau perlele si coralul.

Inca din cele mai vechi timpuri a fost dovedit si acceptat faptul ca pietrele pretioase si semipretioase au o mare influenta, prin proprietatile lor terapeutice si a energiilor pe care le emana, asupra vietii noastre. Cristalele naturale sunt talismane sacre si puternice.

Pietrele amplifica direct si accelereaza modelele de energie care combina puterea lor naturala cu puterea dorintelor noastre si ne ajuta in vindecarea spirituala, emotionala, fizica si holostica. Fac parte din natura emitand vibratii binefacatoare care vin in rezonanta cu corpul nostru.

Sunt apreciate pentru culorile lor frumoase si variate dar sunt folosite si in cristaloterapie, datorita proprietatilor terapeutice.

Mineralele, care au o calitate corespunzatoare, sunt folosite ca nestemate. Astfel, dupa felul diferit al mineralului se poate aminti diamantul, chihlimbarul, malachitul, care, din punct de vedere al calitatii, sunt categorisite dupa diferite criterii. Un criteriu frecvent de stabilire a calitatii unui cristal natural este: gradul de transparenta, puritatea, culoarea, marimea, modul de slefuire.

De exemplu, un ametist fara impuritati, transparent, care are o culoare frumoasa si este prelucrat intr-un mod profesionist poate fi mult mai scump decat un diamant cu impuritati in stare bruta.

In magazinul nostru online si fizic cristalele tratate, sintetice sau colorate artificial sunt prezentate corect si aceste informatii sunt aduse la cunostinta cumparatorului.

5.00 Lei  

Punguta cu spartura din pietre semipretioase naturale de Peridot pentru confectionat decoratiuni si bijuterii. Certificat de garantie si conformitate!


25.00 Lei  

Bratara confectionata cu pietre semipretioase naturale, Malachit natural 3mm. Se ofera certificat de garantie si conformitate!


12.00 Lei  

Sirag chipsuri agat verde 90cm M2. Spartura din pietre semipretioase naturale pentru confectionarea bijuteriilor handmade acasa. Certificat de garantie!


12.00 Lei  

Sirag jasp verde 90cm. Spartura din pietre semipretioase naturale pentru confectionarea bijuteriilor handmade acasa. Certificat de garantie!


12.00 Lei  

Piatra semipretioasa naturala pentru montat, Cabochon pirita 30x14x4mm R49. Se ofera certificat de garantie si conformitate!


3.00 Lei  

Punguta cu spartura din pietre semipretioase naturale de Aventurin pentru confectionat decoratiuni si bijuterii. Certificat de garantie si conformitate!


5.00 Lei  

Piatra semipretioasa naturala bruta, Magnetit brut 10-12mm. Se ofera certificat de garantie!


25.00 Lei  

Pandantiv piatra semipretioasa PI, donut, confectionat din Cuart roz. Certificat de garantie si conformitate.


15.00 Lei  

Spartura / Chips din pietre semipretioase naturale de Cristal de stanca pentru confectionat decoratiuni si bijuterii. Certificat de garantie si conformitate!


20.00 Lei  

Medalion confectionat cu pietre semipretioase, Pandantiv floare din scoica abalone. Se ofera certificat de garantie!


20.00 Lei  

Medalion confectionat cu pietre semipretioase, Pandantiv spirala din scoica abalone, model 2. Se ofera certificat de garantie!


15.00 Lei  

Bratara confectionata cu pietre semipretioase naturale, Agat crazy vernil fatetat 4mm. Se ofera certificat de garantie si conformitate!


20.00 Lei  

Bratara confectionata cu pietre semipretioase naturale, Lepidolit sfere 6mm. Se ofera certificat de garantie si conformitate!


50.00 Lei  

Sirag piatra lunii alba discuri fatetate 4-5mm. Pietre semipretioase naturale pentru confectionarea bijuteriilor handmade, slefuite manual in India. Certificat de garantie!


25.00 Lei  

Pandantiv confectionat cu pietre semipretioase de Malachit natural in forma de inima. Se ofera certificat de garantie!


50.00 Lei  

Pandantiv confectionat cu pietre semipretioase de Ametist druzy cu baza argintie (geoda, floare de mina). Se ofera certificat de garantie!


15.00 Lei  

Spartura / Chips din pietre semipretioase naturale de Aventurin pentru confectionat decoratiuni si bijuterii. Certificat de garantie si conformitate!


30.00 Lei  

Brosa in forma de floare confectionata din pietre semipretioase naturale, Ametist. Se ofera certificat de garantie si conformitate.


15.00 Lei  

Pandantiv in forma de triunghi confectionat cu pietre semipretioase de Lapis lazuli. Se ofera certificat de garantie si conformitate!


50.00 Lei  

Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Piatra soarelui maro freeform. Se ofera certificat de garantie si conformitate!


65.00 Lei  

Bratara confectionata cu pietre semipretioase naturale, Granat discuri 4mm si argint 925. Certificat de garantie!


80.00 Lei  

Bratara confectionata cu Malachit natural oval 6-8mm (pietre semipretioase naturale) si argint 925.


50.00 Lei  

Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Cuart roz freeform. Se ofera certificat de garantie si conformitate!


5.00 Lei  

Piatra semipretioasa naturala in stare bruta, Fluorit mov rombic brut 10mm. Se ofera certificat de garantie si conformitate!

1 2 3 4 5 6
2 - 16