Testimoniale

Postari reale ale clientilor despre StoneMania Bijou

Puteti citi review-uri despre produsele si serviciile noastre si pe retelele sociale

Pareri clienti StoneMania Bijou pe Facebook Recenzii clienti StoneMania Bijou googleSortati dupa:
5

Multumesc frumos pt comanda trimisă foarte rapid ,pt cele trei brățări 7 Chacre cristal sunt la fel ca cele din poză foarte frumoase ,livrare rapidă. Multumesc frumos pt cadoul frumos și mul dorit Cristal național de stâncă.
5

Bratarile si butonii au ajuns. Sunt incantata, sper sa le placa si celor carora le voi oferi. Multumesc si pentru cadou si cu siguranta voi mai comanda.
5

Am primit bratarile ,sunt incantata, sper sa se bucure si cei carora le voi oferi.Mie imi plac cele care le-am comandat pentru mine si imi plac si butonii comandati pentru baietii mei sunt finuti.Multumesc.
5

Design placut si expediere la timp.
5

Este o bratara minunata, motiv pentru care am mai comandat doua pt cadou! Arata exact ca in fotografie. Multumesc pt promptitudine!
3

Brățara nu are mărgelele egale ca număr (pe culori/pietre), ca mărime și nici nu sunt toate sferice. În plus, am comandat un pandantiv care nu era disponibil, deși era și este pe site și acum.
4

Brățara este drăguță, dacă nu ești perfecționistă. Mărgeluțele nu sunt egale ca număr și dimensiune, nici măcar cele de același fel, și nu sunt toate sferice.
Elasticul pare a fi rezistent.
5

Este superba!
5

Foarte frumoasa si benefica!
5

Bratara este de o finete deosebita. Servicii prompte si de calitate. Multumesc pentru cadou trimis!
1 2 3
Scrie un review