Cartea pietrelor vol. 1 - Robert Simmons, Naisha Ahsian

79.99 Lei

Noi, (STONEMANIA BIJOU) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista speciala de corespondenta pentru a va putea trimite informatii acest produs. Odata ce produsul este in stoc, ve-ti primi automat un email cu aceasta informatie si adresa de email va fi stearsa din lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale, trimiteti un email la adresa contact@stonemania.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Stoc epuizat
CRT200102
15.00 lei
30 zile

Descriere

Cateva dintre cele mai frumoase si mai puternice creatii ale naturii s-au adunat intr-o lucrare exceptionala. Lumea cristalelor si a pietrelor se deschide in fata cititorilor, observatiile stiintifice imbinandu-se cu legende, superstitii, credinte stravechi si elemente de ocultism. Urmeaza o calatorie in regnul mineral.

Fiecare articol prezinta proprietatile „protagonistei“, corespondentele cu chakrele si intregul sau specific. Fiecare mineral are o istorie pe care autorii o prezinta fascinant, punandu-l in legatura cu energiile specifice si cu sensurile si intrebuintarile lui in spiritualitate.

Vindecarea fizica si emotionala cu ajutorul cristalelor si al altor pietre reprezinta un aspect esential si aceasta carte ii acorda importanta cuvenita in contextul cunoasterii de astazi.

Conceputa ca un amplu manual practic, bogat in informatii si ilustratii, Cartea pietrelor este o excelenta sursa de initiere pentru incepatori, precum si o nepretuita sursa de aprofundare pentru cei mai experimentati practicanti si practicieni.

Data apariției 18 oct. 2016
Titlu original The book of stones
Colecția Mistica
ISBN 978-606-758-167-6
Autor Naisha Ahsian , Robert Simmons
Traducător Adriana Voicu
Format Paperback
Dimensiuni 170 x 215 mm
Nr. pagini 456
Număr volume 1
Editura Mistica

Robert Simmons

Robert Simmons a infiintat Heaven and Earth, o companie care pune la dispozitia doritorilor peste doua mii de pietre si de bijuterii de intrebuintat in autovindecare si in dezvoltarea spirituala si emotionala. A initiat evenimentul anual intitulat The Crystal Conference, la care participa cei mai buni cunoscatori ai cristalelor si profesori de cristaloterapie. A publicat volumele Stones of the New Consciousness si The Pocket Book of Stones.

Naisha Ahsian

Naisha Ahsian a scris, in afara de prezenta lucrare, volumele The Crystal Ally Cards: The Crystal Path to Self Knowledge si The Little Book of Infinite Abundance: A 30 Day Course in Healing Abundance Consciousness. In prezent lucreaza la Crystal Resonance. A sustinut numeroase sesiuni de vindecare, dezvoltand mijloace noi in cristaloterapie si participând la programe de formare in domeniu.

Review-urile acestui produs

Nici o postare gasita. Fii primul care scrie

Scrie un review
Beneficii
  • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
  • — Transport gratuit peste 119 lei
  • — Certificat garantie si conformitate
  • — Plata in rate
  • — Program de fidelizare
  • — Deschidere colet la livrare
  • — Notificari prin SMS
  • — Firma autorizata ANPC
Livrare
Metode de plata
Magazin in Bucuresti
Telefon comenzi
Comanda telefonic
Informatii suplimentare
Categorii similare

Statutul tau de client

Din aceeasi categorie

Istoricul tau de navigare