30 zile
Stoc epuizat
15.00 lei
FNG202231

88.00 Lei

Breloc Feng Shui Amuleta Anti imbolnavire cu Wu Lou si Garuda 2020

Noi, (STONEMANIA BIJOU) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista speciala de corespondenta pentru a va putea trimite informatii acest produs. Odata ce produsul este in stoc, ve-ti primi automat un email cu aceasta informatie si adresa de email va fi stearsa din lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale, trimiteti un email la adresa contact@stonemania.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Descriere

Breloc Feng Shui Amuleta Anti imbolnavire cu Wu Lou si Garuda 2020

Dimensiuni: 11cm x 4cm

Material: Metal

Pretul include TVA si se refera la un breloc.

Aceasta amuleta are Garuda si Wu Lou pe o parte si Amuleta pentru sanatate pe cealalta. Wu Lou este simbolul de sanatate despre care se crede ca prelungeste viata si este purtat intotdeauna de Sau, Zeul Longevitatii. Impreună cu amuleta Dakini Health, aceasta amuleta va protejeaza impotriva energiilor aducatoare de boala.

În 2020, Illness Star afecteaza pe toti cei nascuti in anii Calului si pe cei care trsiesc, muncesc sau petrec mult timp în sectorul de Sud.

Review-uri

Nici o postare găsită

Scrie un review

Beneficii

Showroom Bucuresti

E bine sa stii...

Statutul tau de client

Din aceeasi categorie

Istoricul tau de navigare