EnglishRomanian

Tip articole

Despre Feng Shui

Nu este un secret faptul că viața naturală poate fi benefică pentru sănătate. Dacă trăiești deja mai natural, știi probabil avantajele utilizării unui difuzor de ulei esențial, dar dacă abia începi să folosești uleiuri esențiale, iată câteva dintre beneficiile lor. Un difuzor de ulei esențial este, de asemenea, cunoscut sub numele de difuzor de aromoterapie. Acesta dispersează uleiurile esențiale în aer și umple zona cu un parfum natural.
   Bolurile cântătoare tibetane sunt un tip de clopot care vibrează și produc un ton bogat, profund atunci când sunt lovite. Cunoscute și sub numele de boluri pentru cântat sau boluri din Himalaya, se spune că bolurile cântătoare tibetane promovează relaxarea și oferă proprietăți puternice de vindecare.
   Arta ritualică de a arde ierburi, rășini și tămâie pentru curățare, vindecare, crearea spațiului sacru și alte scopuri spirituale, este comună multor culturi ale lumii și de-a lungul vârstelor timpului. Druizii considerau salvia o plantă sacră și o ardeau, împreună cu mușchi de stejar, în scopuri medicinale.
Ratele mandarin sunt originare din Asia și sunt cunoscute sub numele de "Curcubeul Orientului Îndepărtat" sau ratele Yin-Yang. Acestea trăiesc în special în China, Coreea, Japonia sau estul Siberiei dar de puțin timp, se întâlnesc și pe lacurile din Marea Britanie.