EnglishRomanian

Cum se utilizeaza fantanile in feng shui

Cum se utilizeaza fantanile in feng shui

Cum se utilizeaza fantanile in feng shui

 

  Fântânile de apă sunt utilizate în reglajele feng shui deoarece aduc elementul de apă. Dar ce înseamnă asta?

  În primul rând, o fântână poate ajuta la crearea unui mediu pașnic și armonios. Sunetul scurgerii de apă este foarte liniștitor și vă poate ajuta să vă relaxați orice tensiune sau stres pe care ați putea să îl țineți.

  Fântânile invită, de asemenea, elementul de apă în spațiul dvs., ceea ce vă poate ajuta să activați calitățile elementului de apă în viața dumneavoastră. Apa poate fi adâncă și liniștită, ca un lac, sau curgătoare și schimbătoare, ca un râu. Aspectele profunde ale apei sunt legate de înțelepciune, perspicacitate și intuiție, în timp ce partea mai curgătoare a apei reprezintă conexiunile noastre sociale și modul în care interacționăm cu lumea din jurul nostru. Din această cauză, poate doriți să adăugați mai multă apă în spațiul dvs. dacă doriți să invitați înțelepciune și profunzime sau dacă doriți să vă extindeți rețeaua socială.

  Apa, în special apa curgătoare, este, de asemenea, legată de bogăție, abundență și flux de numerar. Este posibil să fiți deja familiarizați cu fântânile utilizate în acest scop și poate fi destul de eficient. Dacă utilizați o fântână pentru a invita bogăția și prosperitatea, există câteva zone ale casei dvs. unde ar putea fi cel mai eficiente.

  Mișcarea constantă a apei într-o fântână poate fi, de asemenea, utilă pentru a agita qi-ul din casa ta. Unul dintre obiectivele principale ale feng shui este de a regla fluxul qi într-un spațiu, care include asigurarea faptului că se poate mișca liber. Qi care nu curge devine stagnant și, atunci când se întâmplă acest lucru, putem deveni blocați și în zonele vieții noastre.

Cum se utilizeaza fantanile in feng shui-bonsai    Unde să pui o fântână

  Fântânile pot fi utile în zona Kan (Carieră) a hărții feng shui bagua, deoarece această zonă este legată de elementul apă. Înțelepciunea și cunoștințele, precum și rețelele și conexiunile sociale sunt ambele calități ale apei și vitale pentru succesul în carieră. Plasarea unui element legat de elementul de apă, cum ar fi o fântână, poate spori aceste calități în cariera ta.

  În plus, poate doriți să amplasați o fântână într-una dintre zonele Feng Shui asociate elementului lemn, deoarece apa alimentează lemnul. Putem vedea acest lucru în natură; plantele și copacii au nevoie de apă pentru a crește și a prospera. Zona Xun (bogăție și abundență) din bagua, precum și zona Zhen (familie și noi începuturi) sunt ambele legate de elementul lemn. Dacă doriți să susțineți unul dintre aceste domenii ale vieții dvs., poate fi util să plasați o fântână de apă în zona corespunzătoare.

  Lângă intrarea unei case este, de asemenea, un loc minunat pentru o fântână dacă doriți să încurajați bogăția și fluxul de numerar. Intrarea din față se mai numește gura qi-ului, deoarece este locul în care energia și oportunitățile intră în casele noastre și în viața noastră. În mod ideal, apa ar trebui să curgă în sus și apoi în jos. Dacă apa curge într-o singură direcție, ar trebui să curgă spre interiorul casei, pentru a încuraja banii să curgă mai degrabă decât în ​​afară.

Cum se utilizeaza fantanile in feng shui-cu bila    Diferite tipuri de fântâni

  Există câteva lucruri diferite de luat în considerare atunci când vine vorba despre a alege fântâna. Poate doriți să luați în considerare materialul din care este făcut și modul în care acesta se referă la cele cinci elemente. O fântână metalică, cum ar fi una din oțel inoxidabil sau cupru, este o alegere excelentă dacă doriți să aduceți mai multe calități ale elementelor metalice în spațiul dvs., cum ar fi precizia, organizarea și bucuria. Dacă doriți mai multă stabilitate sau împământare, vă recomandăm să invitați mai multă energie pământească în casa voastră; dacă acesta este cazul, căutați o fântână din piatră sau ceramică.

  Fântânile vin, de asemenea, în multe forme și dimensiuni. Există fântâni care stau pe podea, care pot fi destul de înalte. De asemenea, puteți obține o fântână care atârnă de perete. Dacă primiți una dintre acestea, asigurați-vă că o aveți instalată profesional, deoarece acestea pot fi destul de grele. Cel mai ușor tip de fântână de încorporat într-o casă este o fântână de masă, pe care o puteți așeza pe o masă, un raft sau o altă suprafață orizontală.

  Cel mai important lucru de care trebuie să ții cont este să alegi o fântână pe care o iubești. Căutați ceva care să se potrivească stilului și preferințelor dvs. de decor, așa că va fi o sursă de bucurie atunci când îl veți vedea acasă.

Cum se utilizeaza fantanile in feng shui-ceainic   Întreținerea Fântânii

  Este important să vă întrețineți fântâna de apă și să o păstrați curată. Fântânile cu alge, nămol sau apă murdară nu sunt benefice pentru a invita qi pozitiv și sănătos în casa ta. De obicei, cel mai bine este să folosiți apă distilată, deoarece apa de la robinet conține adesea minerale care creează depozite pe fântână și înfundă pompa.

  Dacă observați că se formează depozite, asigurați-vă că le frecați bine pentru a le împiedica să se dezvolte în continuare. Adăugarea unei cantități mici de peroxid de hidrogen, precum și plasarea fântânii în afara razelor solare directe, poate ajuta la prevenirea creșterii algelor și a altor microorganisme. Aveți grijă și la nivelul apei pentru a vă asigura că pompa nu funcționează uscat, deoarece acest lucru poate scurta durata de viață a pompei.

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe