EnglishRomanian

Metode de purificare fara fum

Metode de purificare fara fum

Metode de purificare fara fum

 

  În timp ce purificarea este una dintre cele mai simple modalități de a îmbunătăți energia unui spațiu, nu este întotdeauna cea mai bună metodă din diverse motive. De exemplu, nu este întotdeauna de dorit să arzi și să afumi dacă te afli într-o cameră de hotel, ai alergii, nu ai chibrituri sau călătorești.

  Din fericire, puteți crea în continuare un spațiu sacru fără să pătrundeți sau să ardeți salvie albă. Aflați elementele de bază ale purificarea și câteva alternative fara-fum.

  Deși există definiții diferite, în general, „curatarea” se referă la o tehnică de binecuvântare și purificare care implică arderea substanțelor botanice, cum ar fi ierburile și rășinile. Arderea materialului creează fum care poate curăța energetic spațiile, obiectele și oamenii. Cele mai populare și mai cunoscute ierburi sunt salvie albă și palo santo.

  În feng shui, arderea ceremonială a substanțelor pentru curatarea spațiului este adesea utilizată în tandem cu alte ajustări pentru a îmbunătăți fluxul qi în mediu. Din punct de vedere feng shui, este util să vă purificati spațiile în mod regulat.

Metode de purificare fara fum-palo santo  Palo santo este un lemn care este folosit în dcuratarea spațiului. Palo santo se traduce prin „lemn sfânt” în spaniolă. În mod tradițional, ați arde bețișoare de palo santo pentru a crea fum pentru a curata un spațiu, o persoană sau un lucru. O alternativă este ceața palo santo. Această ceață poate fi creată prin difuzarea uleiului esențial într-un spațiu.

  Puteți face o ceață fără fum palo santo combinând ulei esențial palo santo, apă și alcool într-o sticlă de spray curată. O altă opțiune este de a prepara un ceai cu palo santo pe care îl aburim. Când vă creați propria ceață (de orice fel), fiți atenți și concentrați atunci când o puneți împreună.

 

  Salvia albă este probabil cea mai cunoscută plantă. Veți găsi adesea salvie la pachet cu alte plante botanice într-un buchet de plante. În loc să ardeți salvie, puteți folosi metode fără fum cu ulei esențial de salvie albă. De exemplu, puteți difuza uleiul sau puteți crea o ceață de salvie albă. Puteți face o ceață fără fum de salvie albă, combinând ulei esențial de salvie albă, apă și alcool într-o sticlă de spray curată.

  Portocalele sunt folosite în feng shui pentru a binecuvânta și a ridica energia unui spațiu. Este o alternativă excelentă de curatare, plus că sunt ușor de găsit. Dacă este posibil, utilizați portocale organice de cea mai înaltă calitate în scopul curățării spațiului. Cea mai ușoară metodă este utilizarea de coji proaspete de portocale pentru a purifica un spațiu. Pur și simplu curățați portocalele și salvați pielea. Cojile pot fi stoarse ușor pentru a elibera uleiurile și energia în aer. Puteți crea o ceață fără fum de portocală, combinând ulei esențial de portocale dulci, apă și alcool într-o sticlă. Sau, puteți folosi coji proaspete de portocale cu apă într-o sticlă de pulverizare.

Metode de purificare fara fum-bol

  Vibrația sunetelor radiază prin spații, oameni și obiecte și, la rândul său, poate binecuvânta și purifica. Puteți utiliza diferite instrumente pentru a face acest lucru. Când vibrațiile sonore se mișcă printr-o cameră, obiect sau persoană, poate transmuta energiile negative în energie pozitivă înălțătoare.

  Există mai multe moduri diferite de a curăța cu sunet, inclusiv gong-uri, cinale sau clopote. Instrumentele metalice pot tăia energia negativă, în timp ce cristalul sau sticla pot clarifica. Folosiți o mantră sau repetați o afirmație pentru a schimba energia. Cântatul poate ridica și aduce mai multă bucurie. Poate deschide inima atunci când „îți lași inima să cânte”.

 

 

Metode de purificare fara fum-turmalina  Turmalina neagră este o piatră prețioasă semiprețioasă care este utilă pentru a absorbi și transmuta energiile negative. Chiar și a avea piatra în casa ta este protector. Este o piatră minunată să ai în casă în general pentru a echilibra energiile. Este ușor să faci o ceață de apă neagră de turmalină. Așezați turmalina neagră și apa într-o sticlă.

Cu toate aceste alternative fără fum, asigurați-vă că utilizați în continuare ritualul și ceremonia pentru a purifica spațiul. O ceremonie simplă de degajare a spațiului este următoarea:

    Inspirați adânc și expirați.
    Stabiliți o intenție.
    Eliberați spațiul cu tehnica alternativă.
    Stabiliți din nou o intenție.
    Completați ritualul cu o inspirare profundă și expirați.

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe