EnglishRomanian

Coliere

COLIERE CU PIETRE SEMIPRETIOASE

Colier confectionat cu perle de cultura lunguiete 7-9mm, albe. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier tibetan mantra mala confectionat manual cu pietre semipretioase de Ametist si argint 925. Se ofera certificat de garantie si autenticitate.
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Agat multicolor triunghiuri . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Rubin safir smarald discuri 4-5mm cu argint 925. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Coral rosu sfere 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu perle de cultura lunguiete 7-9mm, gri. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, S afir albastru sfere fatetate 2-3mm si argint 925
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Cuart roz sfere 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Ametist sfere fatetate 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Tanzanit A+ discuri fatetate 3-4mm cu argint 925. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Smarald discuri 5-6mm si argint 925. Certificat de garantie.
Colier lucrat manual cu pietre semipretioase, Chihlimbar chipsuri 7mm si argint 925. Produsul este insotit de certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Rudraksha 5 mukhi 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier tibetan mantra mala confectionat manual cu pietre semipretioase de Onix negru si argint 925. Se ofera certificat de garantie si autenticitate.
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Cristal de stanca sfere fatetate 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat manual cu pietre semipretioase naturale de Smarald si argint 925
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Lapis lazuli sfere 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Granat sfere 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Perle de cultura autentice, Colier perle de cultura cu noduri 115cm M4. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Lapis lazuli sfere 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Ametist sfere fatetate 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier lucrat manual cu perle de cultura naturale albe
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Perle de cultura lunguiete 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier tibetan mantra mala confectionat manual cu pietre semipretioase de Ochi de tigru si argint 925. Se ofera certificat de garantie si autenticitate.
Colier confectionat cu perle de cultura colorate si sticla, model M1. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Turmalina multicolor discuri 4-5mm si argint 925. Certificat de garantie!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Cuart roz sfere fatetate 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier pentru barbati din cristale naturale mix - 70cm. Se ofera certificat de garantie si conformitate.
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Rubin safir smarald discuri 2-3mm cu argint 925. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Ametist sfere 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Cristal de stanca sfere 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Nefrit (jad canadian) sfere 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
in stoc
1020 
(TVA inclus)
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Azurit sfere 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!