Filtreaza produsele

Navigheaza in categorii

Danburit Produse gasite: 0

DANBURIT

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

In aceasta categorie sunt afisate toate produsele cu DANBURIT disponibile in magazin.

Aspect: Cristal cu aspect clar si care prezinta striatii; poate fi gasit sub toate dimensiunile.

Tarile de provenienta (unde se gaseste): BOLIVIA, REPUBLICA CEHA, GERMANIA, ELVETIA, RUSIA, STATELE UNITE ALE AMERICII, MEXIC, JAPONIA, MADAGASCAR

Compozitia chimica: CaB2(SiO4)2

Duritate: 7 – 7,5 (din 10)

Culoare: incolor, roz, galben-auriu, galben-maroniu, albastru-gri

Baze de cristalizare: ortorombic

Cuvinte cheie: comunicare angelica, channeling, calatorie in alte dimensiuni, pace, eliberare de stres

Chakre: inima(4), coroana(7), transpersonale si eteric(8 si mai sus, deasupra capului)

Denumire:

Numele cristalului de Danburit a fost dat dupa numele orasului unde a fost descoperit pentru prima data acest cristal, si anume orasul Danbury, in Fairfield County, statul Connecticut din Statele Unite ale Americii. Acest cristal a fost descoperit in mina care se afla chiar sub orasul Danbury in anul 1839 de catre Charles Upham Shephard. Conform compozitiei sale chimice Danburitul este un borosilicat de calciu. Cristalul de Danburit este sub dominatia planetei Uranus.

Introducere:

Cristalul de Danburit face parte din randul acelor pietre cu o foarte mare profunzime spirituala. Aceasta profunzime spirituala se datoreaza vibratiilor foarte mari ale cristalului, vibratii dintre cele mai ridicate din intreaga lume a mineralelor. Piatra de Danburit este incarcata cu vibratii de o puritate foarte mare si actioneaza asupra inimii. Datorita faptului ca are contributii in activarea intelectului si a constiintei superioare, acest cristal contribuie la crearea unei legaturi cu regatele angelice. Este un cristal ce ofera sprijin pentru a urma cu incredere drumul care trebuie parcurs in viata. Piatra de Danburit este considerata a fi o piatra rara si doar in ultimul timp a inceput sa fie apreciata in randul mineralelor.

Insemnatate:

Danburitul este un cristal care conecteaza „mintea inimii” cu „inima mintii” si ajuta la transformarea viselor in realitate. Este un cristal foarte eficient atunci cand vine vorba despre a urma drumul spre dezvoltarea personala. Cu alte cuvinte contribuie la construirea unui viitor cu adevarat stralucitor. Atunci cand este purtat cristalul de Danburit sustine starea de serenitate, dar si inteligenta eterna. Este o piatra ideala pentru cei care isi doresc schimbarea profunda sau pentru a lasa cu mult curaj in urma trecutul. Nu doar ca aduce sprijin in perioadele de schimbari profunde, dar ajuta si la indicarea acelor aspecte care trebuie schimbate in viata noastra pentru a putea sa ajungem sa traim viata la care visam dintotdeauna. Menirea cristalului de Danburit este si aceea de a indica sufletului care este directia ce trebuie urmata.

Danburitul este un cristal foarte util pentru a scoate in evidenta abilitatile si talentele personale de care dispunem. Se considera ca acest cristal sustine iluminarea si poate sa ajute la gasirea raspunsurilor la  acele intrebari care pareau fara raspuns precum „Care este scopul vietii?” sau „Care este scopul iubirii?”. Nu doar ca ajuta la gasirea unor raspunsuri la astfel de intrebari profunde, dar contribuie la gasirea propriilor raspunsuri cu o foarte mare determinare in acest sens. Prin intelegerea propriilor ganduri, aspect la care contribuie semnificativ piatra de Danburit, vei putea sa ai o viata mult mai confortabila atunci cand vine vorba despre luarea deciziilor importante sau pentru a creste increderea de sine. Este foarte utila si pentru persoanele care doresc sa isi imbunatateasca anduranta si puterea interioara.

Din punct de vedere spiritual este o piatra care are contributii in alinierea chackrei coroana cu chackra transpersonala, dar si chackra inimii cu chackrele superioare. Pentru cei care sunt in cautarea unor vise lucide piatra de Danburit este alegerea ideala, acest cristal putand fi amplasat sub perna in acest scop. Inca din cele mai vechi timpuri cristalul de Danburit este folosit pentru a amplifica energia interioara si pentru a trezi aceasta energie interioara.

La nivel psihologic vorbim despre un cristal care sustine rabdarea si starea de pace profunda a spiritului astfel incat sa incurajeze comportamentul natural si sa ajute in eliminarea atitudinilor recalcitrante. Tot in plan psihologic se considera ca piatra de Danburit scoate la suprafata emotii si motive profund ascunse in interiorul nostru. In acest sens se considera un cristal util pentru a intelege cine suntem si pentru reevaluarea profunda in plan personal intr-un mod corect si autentic. Piatra de Danburit este foarte utila si pentru meditatie.

Proprietati vindecatoare:

In planul proprietatilor vindecatoare pe care le are piatra de Danburit pot fi amintite contributiile in calmarea afectiunilor cronice si a alergiilor datorita faptului ca are o putere detoxifianta foarte ridicata. In consecinta sustine si tratarea ficatului si a vezicii biliare. In plus vorbim despre un cristal recomandat pentru a sustine sanatatea functiei musculare si a functie motrice, dar si pentru cei care au nevoie sa ia in greutate. Pentru a beneficia de efectele tamaduitoare ale Danburitului se recomanda pozitionarea acestuia acolo unde este nevoie, dar in special in zona inimii.

Pentru cine este recomandat Danburitul?

Cristalul de Danburit este indicat in special pentru nativii nascuti sub semnele Leu si Varsator ale zodiacului, iar din punct de vedere numerologic este un cristal pentru nativii aflati sub influenta numarului 4. Din perspectiva mediului profesional piatra de Danburit este indicata a fi folosita cu precadere de catre ingineri si cei care activeaza in mediul academic sau in domeniul cercetarii.

Varietati specifice de Danburit:

Pe langa proprietatile si caracteristicile specifice ale pietrei de Danburit anumite varietati ale acestui cristal prezinta si anumite proprietati aditionale specifice fiecarei varietati dupa cum urmeaza:

Danburitul roz este o varietate care are un aport important in deschiderea chackrei inimii si sustine iubirea de sine. Aceste proprietati se datoreaza culorii roz a acestei varietati de Danburit. De asemenea, varietatea de Danburit roz sustine relatiile armonioase si sentimentele de iubire in toate relatiile.

Varietatea de Danburit albastru are menirea de a directiona energiile catre dezvoltarea spirituala, pe cand varietatea de Danburit cu tenta de auriu este foarte util pentru succesul in domeniul profesional si in domeniul carierei, dar si in domeniul financiar.

Nu exista produse in aceasta sectiune

Vrei sa fii primul care afla despre Black Friday 2021? Credem ca da!
Fii primul care afla cand va fi Black Friday 2021. Iti trimitem lista produselor cu cele mai mari reduceri din an imediat ce o pregatim!

Atunci cand va inscrieri la un anumit buletin informativ, noi (STONEMANIA BIJOU) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista de corespondenta corespunzatoare. Va putem contacta prin email cu privire la subiectul pentru care v-ati abonat.

Puteti sa eliminati oricand adresa de email din listele noastra de discutii. Exista mai multe posibilitati:

  • Odata ce contul dumneavoastra este inregistrat, trebuie doar sa va conectati si sa va dezabonati de la buletinele noastre de stiri, din setarile profilului.
  • Utilizati link-ul “Dezabonare” pe care il gasiti la sfarsitul email-urilor trimise catre dumneavoastra.
  • Trimiteti in email la adresa contact@stonemania.ro.

Folosim un serviciu de email externalizat (conectoo) pentru a trimite buletine de stiri. Unii membri ai personalului nostru pot avea acces la liste cu discutii. In felul acesta ei vor putesa sterge adresa dumneavoastra de email in cazul in care ne solicitati acest lucru. Retineti ca listele de discutii sunt independente una de cealalta. Daca decideti sa nu primiti buletine de stiri, va trebui sa va dezabonati de la toate listele de discutii.

Chiar daca va dezabonati de la listele de discutii, ve-ti primi in continuare email-uri legate de cont (notificari privind starea comenzilor, email-uri de resetare a parolei). Este esential in operarea unui magazin online si in administrarea contului dumneavoastra.

Daca decideti ca nu mai doriti sa utilizati magazinul nostru online si doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale din baza noastra de date sau daca doriti sa obtineti toate datele personale asociate contului dumneavoastra pe care le avem, va rugam trimiteti email la contact@stonemania.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Prin furnizarea adresei mele de e-mail, sunt de acord în mod expres să fiu contactat prin e-mail cu comunicări de marketing (inclusiv actualizări exclusive de produse, produse noi și oferte) despre ofertele oferite în magazin. Înțeleg că pot renunța, gratuit, în orice moment. Pentru informații suplimentare puteti să vizitați Politica de confidențialitate .