Filtreaza produsele

Navigheaza in categorii

Crocoit Produse gasite: 0

CROCOIT

PROPRIETATI TERAPEUTICE SI INFORMATII DESPRE CRISTAL

In aceasta categorie sunt afisate toate produsele cu CROCOIT disponibile in magazin.

Aspect: cristale alungite sau prismatice mari, bine dezvoltate, in cele mai multe cazuri avand striatii verticale.

Alte denumiri: Minereu de plumb roșu

Tarile de provenienta (unde se gaseste): AUSTRALIA (TASMANIA), RUSIA (MUNTII URAL), STATELE UNITE ALE AMERICII (CALIFORNIA)

Compozitia chimica: PbCrO4

Duritate: 2,5 – 3 (din 10)

Culoare: de la rosu la rosu-portocaliu, uneori chiar si galben

Baze de cristalizare: monoclinic

Cuvinte cheie: noi inceputuri, creativitate, iluminare, iubire si relatii, pasiune

Chakre: radacina(1), inima(4)

Denumire:

Piatra de Crocoit a fost initial denumita „mineral de plumb rosu” si inainte a avut alte nume in istorie. Denumirea actuala a fost stabilita de mineralogul german August Breithaupt pornind de la numele de "Krokoit", nume care apoi a devenit Crocoit. Numele deriva din cuvantul grec care simbolizeaza sofranul, aluzie la culoarea si la aspectul firelor de sofran care sunt foarte similare cu cele ale cristalului de Crocoit. Exemplarele de cristal Crocoit sunt foarte fragile in generale si prin urmare trebuie atentie atunci cand sunt manevrate. Este un cristal aflat sub dominatia planetei Marte.

Introducere:

Piatra de Crocoit se spune ca readuce vitalitatea in viata noastra. Are o vibratie foarte inalta care energizeaza intregul nostru sistem, stimuland creativitatea si ajutand la regasirea pasiunii in fiecare domeniu caruia acordam atentia noastra.

Cristalul de Crocoit este delicat si este clasificat ca fiind cromat de plumb. Piatra de Crocoit este utila pentru a sustine tranzitia si a toate tipurile de descoperiri, dar in special in termeni de constientizare a iluminarii. Aceasta piatra aduce vibratii foarte interesante care stimuleaza chackra radacina, chackra inimii si chackra radacina, contribuind la energizarea acestora. Datorita energiilor puternice si deschizatoare, aceasta piatra ajuta la canalizarea unei enorme cantitati de constientizare si de dispersare a vechilor blocaje. In consecinta poate fi exprimat intregul potential spiritual interior catre corpul fizic. Prin legatura directa dintre chackra radacina, inima si chackra coroana sunt activate si conectate puternic pasiunea, iubirea si constientizarea spirituala, toate in acelasi timp. Acest lucru sustine de asemenea si conectarea intelepciunii inimii pentru comuniunea cu Divinul. Piatra de Crocoit sporeste creativitatea, vitalitatea fizica si toate tipurile de creativitate care au legature cu fertilitatea.

Cristalul de Crocoit contribuie la amplificarea stralucirii interioare si aduce charisma in prim-plan. Este recomandat pentru cei care cauta un nou partener de relatie sau daca activezi intr-un mediu care necesita socializare si esti o persoana timida. Cristalul de Crocoit aduce acceptarea si pretuirea de sine, dar si dezvoltarea unei imagini pozitive si realiste despre propriul corp fizic. Un puternic sustinator al alimentatiei din perspectiva faptului ca hrana este un combustibil pentru organism si nu trebuie transformata nici intr-un inamic, dar nici intr-o obsesie.

Insemnatate:

Menirea cristalului de Crocoit este aceea de aduce ancorare prin luarea energiei din chackra radacina catre pamant si inapoi, acest lucru aducand vitalitate la nivelul organismului. Este o piatra a carui menire este aceea de te face sa te simti bine cu privire la viata. Prin faptul ca aduce energia Pamantului in corpul nostru unde stimuleaza chackra inimii si timusul, acest cristal contribuie la aducerea de iubire si compasiune in viata noastra.

Cristalul de Crocoit are si proprietati metafizice puternice si permite fluxul de energie spirituala sa ajunga in corpul nostru. Aceasta actiune a cristalului contribuie la sustinerea iluminarii spirituale si a sinelui interior, permitand sa stralucesti cu adevarat. Este un cristal ce deschide cu adevarat constientizarea unui numar impresionant de idei. Aceasta piatra are de asemenea menirea de a ne ajuta sa vedem progresul pe care fiecare dintre noi il facem de-a lungul vietii si sa intelegem rolul pe care fiecare persoana l-a avut pentru a ajunge unde suntem astazi.

Crocoitul ofera vibratii care sunt sustinatoare puternice ale actului sexual tantric. Prin pastrarea unei grupari de astfel de cristale in dormitor se poate aduce un val foarte frumos de angajament si o crestere a fluxului de energie dintre parteneri. Aceste energii stimuleaza puternic sexualitatea si fertilitatea, dar la fel si cresterea nivelului de constientizare a partenerilor sexuali pe durata actului intim. De asemenea, Crocoitul este un cristal care sustine si sanatatea organelor sexuale si ajuta la circulatia energiei sexuale prin intreg corpul.

Piatra de Crocoit se crede ca readuce veselia, voia buna si o perspectiva mai optimista pentru cei care sunt mai mereu prea seriosi sau care tocmai ce au trecut prin diferite drame. Prin faptul ca acest cristal contribuie la imbunatatirea imaginii de sine si reevaluarea acesteia, Crocoitul este recomandat pentru aceia care au imagine de sine negativa, dar si pentru acele locuri de munca unde imagine de sine este foarte importanta pentru a reusi in cariera. Este un cristal indicat pentru cei care doresc sa invete noi tehnologii sau care cauta sa isi perfectioneze aptitudinile. Cristalul de Crocoit simbolizeaza faptul ca suntem deschisi catre noi surse si resurse de fericire.

Proprietati vindecatoare:

Piatra de Crocoit are actiuni vindecatoare asupra glandelor si asupra sistemului reproducator. Este de asemenea un vindecator excelent al stresului si pentru indepartarea negativitatii.

Mare atentie atunci cand folositi Crocoitul, acest cristal fiind toxic datorita compozitiei sale chimice. Dupa ce este atins cristalul de Crocoit se recomanda spalarea atenta a mainilor si evitarea atingerii nasului, ochilor sau a gurii. Este recomandata de asemenea a fi tinut departe de copii si de animalele de companie.

Pentru cine este recomandat Crocoitul?

Piatra de Crocoit este talismanul norocos pentru nativii din zodia Berbec, iar numerologic este recomandata pentru cei aflati sub influenta numarului 7. Din punct de vedere al profesiilor, piatra de Crocoit este recomandata acelor profesii care se bazeaza pe creativitate, si anume muzicienilor, artistilor sau scriitorilor.

Nu exista produse in aceasta sectiune

Vrei sa fii primul care afla despre Black Friday 2021? Credem ca da!
Fii primul care afla cand va fi Black Friday 2021. Iti trimitem lista produselor cu cele mai mari reduceri din an imediat ce o pregatim!

Atunci cand va inscrieri la un anumit buletin informativ, noi (STONEMANIA BIJOU) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista de corespondenta corespunzatoare. Va putem contacta prin email cu privire la subiectul pentru care v-ati abonat.

Puteti sa eliminati oricand adresa de email din listele noastra de discutii. Exista mai multe posibilitati:

  • Odata ce contul dumneavoastra este inregistrat, trebuie doar sa va conectati si sa va dezabonati de la buletinele noastre de stiri, din setarile profilului.
  • Utilizati link-ul “Dezabonare” pe care il gasiti la sfarsitul email-urilor trimise catre dumneavoastra.
  • Trimiteti in email la adresa contact@stonemania.ro.

Folosim un serviciu de email externalizat (conectoo) pentru a trimite buletine de stiri. Unii membri ai personalului nostru pot avea acces la liste cu discutii. In felul acesta ei vor putesa sterge adresa dumneavoastra de email in cazul in care ne solicitati acest lucru. Retineti ca listele de discutii sunt independente una de cealalta. Daca decideti sa nu primiti buletine de stiri, va trebui sa va dezabonati de la toate listele de discutii.

Chiar daca va dezabonati de la listele de discutii, ve-ti primi in continuare email-uri legate de cont (notificari privind starea comenzilor, email-uri de resetare a parolei). Este esential in operarea unui magazin online si in administrarea contului dumneavoastra.

Daca decideti ca nu mai doriti sa utilizati magazinul nostru online si doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale din baza noastra de date sau daca doriti sa obtineti toate datele personale asociate contului dumneavoastra pe care le avem, va rugam trimiteti email la contact@stonemania.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Prin furnizarea adresei mele de e-mail, sunt de acord în mod expres să fiu contactat prin e-mail cu comunicări de marketing (inclusiv actualizări exclusive de produse, produse noi și oferte) despre ofertele oferite în magazin. Înțeleg că pot renunța, gratuit, în orice moment. Pentru informații suplimentare puteti să vizitați Politica de confidențialitate .