Purificați energia în spațiul dvs. de locuit folosind bolul cântător

Purificați energia în spațiul dvs. de locuit folosind bolul cântător

 

   Purificarea spațiului elimină vibrațiile negative, permițând noul chi proaspăt să pătrundă în casa ta. Un spațiu curat ne pune în legătură cu sufletul și energia universului, astfel încât să trăim în armonie unul cu celălalt și cu mediul nostru. Purificarea spațiului se face folosind tămâie, urmată de purificarea bolului. Pe măsură ce spațiul dvs. de locuit este curățat cu utilizarea regulată a castronului, sunetul său metalic va deveni mai pur și mai clar în fiecare zi pentru a reflecta o energie mai curată în jurul vostru.
 

Caracteristicile unui bol bun de cântat

 •     În mod ideal ar trebui să aibă o culoare aurie strălucitoare, să fie destul de gros și perfect rotund.
 •     Poate fi lustruit sau mat; în orice nuanță metalică.
 •     Când bolurile cântătoare sunt frecate, lovite sau bătute, produc un sunet minunat, pur și de durată. Acest lucru este adevărat chiar dacă îl atingeți cu unghiile.
 •     Calitatea sunetului este determinată de grosimea marginii bolului.
 •     Rezonanța sa zumzăitoare și vibrațiile cântătoare depind de adâncimea sa.
 •     Este fabricat din 7 tipuri de metale.

   Șapte tipuri de metal

   Pentru a produce sunetul special de cântat, bolurile ar trebui să aibă o formă de creuzet rotund și să fie realizat din șapte metale diferite: argint, aur, tablă, cupru, zinc, fier și plumb.

   Adăugarea de aur adevărat în boluri îmbunătățește sunetul; și simbolizează bunul augur al aurului. Cele șapte tipuri de metale sunt o tradiție. Aurul reprezintă soarele, sursa supremă de energie yang. Argintul reprezintă luna, sursa supremă de energie yin. Prin urmare, utilizarea argintului și a aurului reprezintă uniunea yinului și a yangului în interiorul bolului în sine. Celelalte metale reprezintă fiecare planetele din univers.

Fiecare dintre cele șapte metale produce propriul său sunet individual și împreună produc un sunet de cântat excepțional care străpunge energia spațiului.

Purificați energia în spațiul dvs. de locuit folosind bolul cântător-bol auriu

  Lovind bolul cu un ciocan

   Lovirea bolului de trei ori creează primul set de sunete. Lăsați sunetul să sune tare și urmați rezonanța acestuia. Pe măsură ce sunetul începe să se estompeze, loviți din nou și continuați să faceți acest lucru în timp ce vă deplasați prin cameră.

    „Bâzâind” castronul cu ciocanul

  De asemenea, puteți glisa ciocanul în jurul marginii bolului în sensul acelor de ceasornic pentru a genera un sunet. Păstrați o tensiune fermă pe ciocan și ascultați pe măsură ce un zumzet blând crește în intensitate.

  Dacă la început nu puteți face vasul să „fredoneze” folosind această metodă, încercați să loviți mai întâi vasul pentru a „trezi” înainte de a aluneca ciocanul de-a lungul jantei. Trucul constă în presiunea continuă a ciocanului împotriva jantei. Apăsați ușor janta uniform și ferm.

  Când te pricepi la asta, frumusețea sunetului te va purta departe. Această metodă scoate în evidență armonicele castronului. Când bolul tău cântă frumos, poti începe să te plimbi încet prin cameră. Încercați să rămâneți aproape de pereți, astfel încât orice energie dezechilibrată care ar putea fi lipită de pereți să fie curățată și purificată de sunet. Înconjurați ușile și ferestrele de trei ori în sensul acelor de ceasornic.

   Purificarea tămâiei

  De asemenea, puteți efectua purificarea tămâiei înainte de a vă cânta bolul. Tămâia umple casa cu energie yang pură, echilibrată, mai ales dacă tămâia este făcută din plante și ierburi speciale de munte. Tămâia calmează spiritele locale și, atunci când este urmată de purificarea bolului, cântă, generează o armonie imensă.

Purificați energia în spațiul dvs. de locuit folosind bolul cântător-boluri cantatoare

  Concentrează-ți mintea

  Purificarea bolului cântător acționează și ca o metodă terapeutică pentru a deschide chakrele corpului uman. Pe măsură ce vă curățați spațiul de locuit cu bolul cântător, concentrați-vă mintea spre curățarea energiilor negative din corp și minte, precum și din jurul vostru.

Avantajele purificării bolului de cântat

 •     Elimină energiile negative ale unui spațiu de locuit care provin din afecțiuni, certuri și evenimente feng shui.
 •     Transformă energia nepotrivită în energie propice.
 •     Activează energiile elementare ale sectoarelor metalice ale casei (Nord-Vest pentru Patriarh și Vest pentru copii).
 •     Deschide chakrele corpului uman și vă curăță mintea, oferindu-vă un sentiment de înălțare și relaxare după ce vă scăldați în tonurile armonice ale unui castron.
 •     Îmbunătățește eficacitatea tratamentelor feng shui.
 •     Lasă vibrații pozitive care fac casele să fredoneze de fericire.

   Folosirea bolului în purificarea spațiului

  Lăsați bolul cântător să stea confortabil pe o pernă specială în palma stângă răsturnată. Petreceți câteva secunde acordându-vă greutatea bolului. Apoi ridicați ciocanul de lemn și loviți ușor marginea bolului.

  Fiecare persoană va auzi un alt fel de sunet de zumzet sau cântat. Loviți bolul continuu pentru a vă familiariza cu sunetele care pătrund în cameră. Închideți ușor ochii și permiteți-vă să fiți învăluit de undele sonore create.

  Țineți vasul în palma stângă și mergeți încet dintr-o cameră în alta în casa dvs. În fiecare cameră, loviți bolul de trei ori și deplasați-vă în sensul acelor de ceasornic în jurul camerei.

  Ascultați sunetele generate de castron. Sunetele produse în colțurile „moarte” sunt adesea plate și plictisitoare, în timp ce cele care provin dintr-o parte plină de viață a casei tind să fie clare și line. Această primă rundă prin casă permite bolului să rezoneze peste tot. Acesta va echilibra energiile din casa ta aproape instantaneu.

Dacă aveți o cameră pe care o considerați deosebit de ghinionistă, așezați vasul pe o masă cu o pernă dedesubt. Lăsați bolul să se stabilizeze singur și apoi loviți marginea bolului cu ciocanul de lemn.

Purificați energia în spațiul dvs. de locuit folosind bolul cântător-cantat

Comentarii

Review-uri clienti

Ii place acest articol?
Scrie un comentariu care poate fi vizualizat si de ceilalti cititori.
Scrie un review

Nici o postare gasita. Fii primul care scrie

Scrie un review