EnglishRomanian

Două modalități importante de a vă proteja Feng Shui-ul casei

Două modalități importante de a vă proteja Feng Shui-ul casei

Două-modalități-importante-de-a-vă-proteja-Feng-Shui-ul-casei

 

1. Depășirea energiei proaste din cele zece direcții

Toate direcțiile transportă o cantitate mică de energie proastă, indiferent cât de favorabilă este pentru anul respectiv. Acestea sunt cunoscute sub numele de suferințele celor Zece DIRECȚII - care includ toate cele 8 direcții ale busolei, precum și de sus și de jos. În zilele care sunt indicate "rele" pe Almanah sau într-o zi în care zboară o stea zburătoare proastă, energia proastă din aceste direcții poate acționa ca un „declanșator” pentru a amplifica ghinionul. Prin urmare, este o idee bună să folosiți unele practici feng shui elementare pentru a suprima aceste cantități mici de energie proastă. Acestea sunt deosebit de utile pentru zilele în care intenționați să fiți departe de casă în interes de afaceri sau în vacanță. Aceste remedii vă protejează casa de suferințele celor 10 direcții.   

 •     În primul rând, neutralizează energia proastă de deasupra ta cu lumină și tămâie.

    Puteți folosi lumina și tămâia pentru a ușura energiile din casa dvs. și a risipi chi-ul dăunător de sus. Aprindeți luminile și, dacă puteți, proiectati o lumină puternică spre cer. Aceasta risipeste energia negativa de sus. Arde tămâie și oferă-o gardienilor locali din casa ta. Tămâia și lumina subțiază energia proastă a unui spațiu, făcând efectele sale negative mai puțin puternice.

 •     Folosește cele 5 Elemente în avantajul tău

    Puteți utiliza cele cinci elemente pentru a dezarma puterea chi-ului provenind din cele 8 direcții ale busolei. Doar puțin din aceste elemente sunt necesare - nu trebuie să mergeți atât de departe încât să plasați obiecte mari care reprezintă aceste elemente. Plasarea obiectelor mari ar putea deteriora elementul intrinsec al sectorului respectiv. Deci, se recomandă doar puțin.

 •     Neutralizați energia proastă de la sol cu ​​plante delicioase

    Energia din pământ poate uneori să devină prea yin și aceasta poate deveni sursa bolilor și a altor probleme. Acest lucru se întâmplă atunci când există lipsă de iarbă sau viață vie pe pământ. Contracarați acest lucru înconjurându-vă casa cu plante și arbuști veșnic verzi.

 •     Restabilirea echilibrului yin și yang în Tai Chi de acasă

    Ar trebui să existe un amestec sănătos dintre fiecare. Este minunat să ai un pic mai mult yang decât yin. Echilibrul dintre yin și yang asigură o combinație sănătoasă a acestor forțe complementare.

Două-modalități-importante-de-a-vă-proteja-Feng-Shui-ul-casei-chiv

2. Imbunatatiti energia Chi cu simboluri

Activați interiorul casei dvs. cu energizatori simbolici excelenți. Acestea nu numai că îți protejează casa, ci invită vibrații bune să intre în casa ta!

 •     Investiți într-o vază Dragon de Aur sau Phoenix pentru a aduce armonie în casă. Loc în sud-vest.
 •     Un Ru Yi întărește chi-ul întreținătorului. Ru Yi reprezintă puterea înaltului oficial care are autoritatea de a lua decizii importante. Așezați Ru Yi în casa dvs. în direcția nord-vest.
 •     Este important ca colțul SW al unei case să nu lipsească. Colțul de sud-vest al casei ar trebui să fie păstrat curat și lipsit de aglomerație și să fie decorat cu un simbol de bun augur care să beneficieze chi de pământ al mamei.
 •     Creează un izvor în casa ta. O modalitate foarte eficientă cu apa este de a crea izvor natural în casa ta sau cel puțin ceea ce arată ca un izvor natural. Selectați un colț de bun augur în interiorul casei dvs. și apoi săpați o mică gaură circulară de aproximativ 18 inci în diametru. Instalați o țeavă și apoi pompați apa prin ea, astfel încât să pară că țâșnește de la sol într-un mod natural. Proiectați-vă sistemul de drenaj astfel încât apa să fie reciclată în mod constant.
 • Tavanele pot fi proiectate pentru a spori și transforma energia cerească. Incorporați un design circular în tavan. Forma circulară este simbolică pentru energia cerului.
 • Modelele de pardoseală pătrată stimulează fundația chi. Este o idee bună să creați modele și desene pătrate la parter, pe aleea dvs. din exterior sau chiar în grădina dvs., deoarece acest lucru literalmente cimentează în pământul chi al casei dvs.
 • Scările determină calitatea comunicării familiale. Dacă doriți ca legăturile interpersonale dintre toată lumea care locuiește în casă să fie în general armonioase și plăcute, atunci este bine să vă asigurați că scara este bine luminată în orice moment și să decorați pereții scării.
 • Coridoarele influențează starea de spirit care străbate o casă. Dacă aveți coridoare, atunci cel mai bun tip sunt coridoarele largi și decorate cu artă colorată. Păstrați coridoarele bine iluminate pentru a crea energie yang care se revarsă în camere și crește senzația de armonie în casă.
 • Îmbogățește-te și bucură-te de Buddha care râde. Invitarea imaginii sale în casă nu numai că aduce bogăție și prosperitate, ci înseamnă, de asemenea, că toți cei care locuiesc acolo vor fi fericiți și cu o dispoziție permanentă.
Pagina principalaUrmatorul articol
Distribuie mai departe

Produse recomandate