EnglishRomanian

Coliere

Colier confectionat cu pietre semipretioase in stare bruta, druzy, Cuart negru electroplacat. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase, Piatra soarelui sfere 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Crisopraz patratele 5-6mm. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Sodalit sfere 10mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Prehnit sfere 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Sidef alb sfere 10mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Coral rosu pasta sfere 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase, Cuart cherry sfere 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier tibetan statement confectionat artizanal in India cu pietre semipretioase si alama, Model M7.
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Labradorit picaturi 6-7mm. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Citrin pietre micro fatetate 2mm si argint 925. Certificat de garantie si conformitate!
Colier lung confectionat cu pietre semipretioase naturale, Cuart roz - 120cm
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Mookait sfere 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase, Turcoaz sfere fatetate 10mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Labradorit sfere 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Mix agate sfere fatetate 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Bronzit freeform . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Opal roz pietre micro fatetate 2mm si argint 925. Certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase, Crisocola sfere 10mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase, Cuart cherry sfere 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase, Piatra soarelui albastra sfere 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Cuart fumuriu sfere fatetate 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Afiseaza inca 22 produse
Disponibilitate
Pret

 – 

  • 6.12
  • 107.14
Pentru zodia
    Mai mult (2)
Rating minim
Tip piatra
    Mai mult (60)
Cristal natural
Culoare
    Mai mult (3)