EnglishRomanian

Coliere

COLIERE CU PIETRE SEMIPRETIOASE

Colier confectionat cu perle de cultura lunguiete 7-9mm, albe. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier tibetan mantra mala confectionat manual cu pietre semipretioase de Ametist si argint 925. Se ofera certificat de garantie si autenticitate.
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Rubin safir smarald discuri 4-5mm cu argint 925. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu perle de cultura lunguiete 7-9mm, gri. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Coral rosu sfere 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, S afir albastru sfere fatetate 2-3mm si argint 925
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Cuart roz sfere 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Ametist sfere fatetate 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Tanzanit A+ discuri fatetate 3-4mm cu argint 925. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Smarald discuri 5-6mm si argint 925. Certificat de garantie.
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Rudraksha 5 mukhi 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier lucrat manual cu pietre semipretioase, Chihlimbar chipsuri 7mm si argint 925. Produsul este insotit de certificat de garantie si conformitate!
Colier tibetan mantra mala confectionat manual cu pietre semipretioase de Onix negru si argint 925. Se ofera certificat de garantie si autenticitate.
Colier confectionat manual cu pietre semipretioase naturale de Smarald si argint 925
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Cristal de stanca sfere fatetate 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Lapis lazuli sfere 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Granat sfere 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Lapis lazuli sfere 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Perle de cultura autentice, Colier perle de cultura cu noduri 115cm M4. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Perle de cultura lunguiete 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Ametist sfere fatetate 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier lucrat manual cu perle de cultura naturale albe
Afiseaza inca 22 produse
Disponibilitate
Pret

 – 

  • 6.12
  • 107.14
Pentru zodia
    Mai mult (2)
Rating minim
Tip piatra
    Mai mult (60)
Cristal natural
Culoare
    Mai mult (3)