EnglishRomanian

Coliere Produse gasite: 489

Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Pirita sfere fatetate 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Onix alb sfere 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
in stoc
1796  898 
Discount: 8.98 € (TVA inclus)
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Rudraksha 5 mukhi sfere 10mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Perle de cultura autentice, Colier perle de cultura cu noduri 120cm M10. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Perle de cultura autentice, Colier perle de cultura cu noduri 120cm M12. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Perle de cultura A+ sfere 11mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat manual cu pietre semipretioase naturale de Tanzanit si argint 925
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale slefuite, Agat Botswana cu pietre polisate. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Disponibil acum in ShowroomDa - Bucuresti
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Ochi de tigru sfere 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale slefuite, Cristal de stanca cu pietre polisate. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Disponibil acum in ShowroomDa - Bucuresti
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Ochi de tigru verde sfere 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Jasp rosu sfere 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Granat rhodolite discuri 2-3mm si argint 925. Certificat de garantie!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Turmalina neagra sfere 4mm si argint 925. Certificat de garantie!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Peridot patratele 4-5mm. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Granat rosu discuri 3mm si argint 925. Certificat de garantie!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Ametist pietre micro fatetate 2mm si argint 925. Certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Labradorit sfere 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Carneol sfere 10mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, -vezi titlul produsului- . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Onix alb sfere fatetate 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Peridot discuri 3mm si argint 925. Certificat de garantie!
Afiseaza inca 22 produse
Disponibilitate
Pret

 – 

  • 0
  • 114.28
Disponibil acum in Showroom
Pentru zodia
    Mai mult (2)
Rating minim
Tip piatra
    Mai mult (66)
Cristal natural
Culoare
    Mai mult (3)