EnglishRomanian

Coliere

Colier confectionat cu perle de cultura colorate si elemente metalice, model M2. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale in stare bruta, Cuart roz. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Perle de cultura autentice, Colier perle de cultura cu noduri 120cm M10. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Ametist disc fatetat 3mm si argint 925. Certificat de garantie!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Colier super seven (Melody Stone) sfere 8mm si argint 925. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Perle de cultura autentice, Colier perle de cultura cu noduri 120cm M12. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
in stoc
714 
(TVA inclus)
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Onix alb sfere 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale slefuite, Cristal de stanca cu pietre polisate. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Peridot patratele 4-5mm. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Granat rhodolite discuri 2-3mm si argint 925. Certificat de garantie!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Peridot discuri 3mm si argint 925. Certificat de garantie!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Carneol sfere 10mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat manual cu pietre semipretioase naturale de Tanzanit si argint 925
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Ochi de tigru sfere 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Jasp rosu sfere 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Onix alb sfere fatetate 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, -vezi titlul produsului- . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Rudraksha 5 mukhi sfere 10mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Fluorit sfere 10mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Ochi de tigru verde sfere 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Turmalina neagra sfere 4mm si argint 925. Certificat de garantie!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale de Coral portocaliu 10-14mm.
Afiseaza inca 22 produse
Disponibilitate
Pret

 – 

  • 6.12
  • 107.14
Pentru zodia
    Mai mult (2)
Rating minim
Tip piatra
    Mai mult (60)
Cristal natural
Culoare
    Mai mult (3)