EnglishRomanian

Coliere

Colier lucrat manual cu perle de cultura naturale albe
Colier confectionat cu perle de cultura colorate si sticla, model M1. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier tibetan mantra mala confectionat manual cu pietre semipretioase de Ochi de tigru si argint 925. Se ofera certificat de garantie si autenticitate.
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Turmalina multicolor discuri 4-5mm si argint 925. Certificat de garantie!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Cuart roz sfere fatetate 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier pentru barbati din cristale naturale mix - 70cm. Se ofera certificat de garantie si conformitate.
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Rubin safir smarald discuri 2-3mm cu argint 925. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Nefrit (jad canadian) sfere 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Ametist sfere 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Cristal de stanca sfere 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Onix negru sfere 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
in stoc
1020 
(TVA inclus)
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Azurit sfere 6mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat manual cu pietre semipretioase naturale de Safir albastru si argint 925
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Rudraksha 5 mukhi sfere 12mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Turmalina multicolor A++ discuri 3mm si argint 925. Certificat de garantie!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Ametist sfere 10mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat manual cu pietre semipretioase naturale de Rubin si argint 925
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Rodonit sfere 4mm . Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Turmalina neagra sfere 6mm si argint 925. Certificat de garantie!
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Lapis lazuli pietre micro fatetate 2mm si argint 925. Se ofera certificat de garantie si conformitate!
Colier pentru copii confectionat din chihlimbar natural, multicolor.
Colier confectionat cu pietre semipretioase naturale, Spinel negru pietre micro fatetate 2mm si argint 925. Certificat de garantie si conformitate!
Afiseaza inca 22 produse
Disponibilitate
Pret

 – 

  • 6.12
  • 107.14
Pentru zodia
    Mai mult (2)
Rating minim
Tip piatra
    Mai mult (60)
Cristal natural
Culoare
    Mai mult (3)