EnglishRomanian

Tot ce trebuie sa stiti despre clustere de cristal si cum sa le folositi

 

  Tot ce trebuie sa stiti despre clustere de cristal si cum sa le folositi

  Tot ce trebuie sa stiti despre clustere de cristal si cum sa le folositi

   În mod normal, când ceva este descris ca un cluster, te aștepți la o mizerie haotică. Un grup de fire, un grup de mașini, un grup de oameni - cuvântul în sine este suficient pentru a vă stârni anxietate. Considerați grupurile de cristale drept excepție de la regulă. De fapt, dacă aveți anxietate, un grup de cristale poate fi chiar remediul.

   Aceste formațiuni frumoase apar atunci când se formează mai multe puncte de cristal pe aceeași matrice. În loc să ai energia aglomerată sau întortocheată la care te-ai putea aștepta, multe puncte de pe clustere lucrează toate împreună pentru a oferi o energie unificată care emană în exterior din baza lor comună. Punctele de cristal și piramidele sunt amplificatoare, iar punctele care apar pe clustere nu sunt diferite. Ele amplifică energia pe care o insuflați în ei. Din acest motiv, ciorchinele sunt cristale ideale pentru decorarea casei .

   Clustere de cristal pentru casă

   Nu numai că grupurile de cristal radiază energia intenției tale în spațiul din jurul lor, ci și absorb și purifică orice negativitate rămasă în cameră. Proprietățile vindecătoare specifice fiecărui cluster vor diferi în funcție de tipul de mineral care sunt, dar capacitatea clusterelor de a ridica vibrațiile înalte din jurul lor este o constantă. Unele dintre cele mai bune grupuri de cristale pe care să le folosiți pentru îmbunătățirea energetică a casei sunt:   Tot ce trebuie sa stiti despre clustere de cristal si cum sa le folositi

    Cristale de fluorit pentru bunastare si calm in sufragerie sau baie
    Ciorchini de stilbit în bucătărie pentru sprijin sporit si iubire necondiționată
    Cluster de cristal de ametist in dormitor pentru a facilita un somn mai bun si intuitie in relatii
    Agat din dantela albastra in camera de familie pentru onestitate si comunicare deschisa
    Cristalul de cuarț aura spirit și cristalele de apofilită de vânzare pot ajuta in orice cameră avand o doză de bucurie pură si imaginație.  

   Meditația Clusterului de Cristal

   Din cauza naturii brute a grupurilor de cristale, poate fi dificil să știi cum exact ar trebui să le implementezi în practica ta de meditație. Nu sunt la fel de intuitive precum sferele sau pietrele la atingere, ciorchinii sunt un pic neplăcuti, ceea ce ii poate face mai greu de manevrat. Daca este prea greu de ținut chiar și atunci când folosești două mâini, este în regulă! Puteți folosi în continuare un grup în meditație fie așezându-l în fața picioarelor în poziție așezată, așezându-l deasupra capului în timp ce stați întins pe pământ, fie așezându-l pe corp în timp ce vă culcați. Cunoașterea cu ce chakre sau zone ale corpului spiritual cu care piatra va răspunde cel mai mult vă va ajuta să vă ghidați unde să o plasați.

   Grile mari de clustere de cristal

    Tot ce trebuie sa stiti despre clustere de cristal si cum sa le folositi Puterea naturală de amplificare a clusterului îi permite să fie deosebit de benefic atunci când este plasat în centrul unei rețele. De exemplu, grupurile de cristale de apofilită sunt pietre intens calmante. Utilizarea unui grup de apofilită în centrul unei rețele pentru calm și înconjurarea acestuia cu pietre precum selenitul, cuarțul roz, ametist, agat de dantelă albastră și lepidolit îl va ajuta să maximizeze energia de eliberare a stresului din spațiul dumneavoastră. Pentru a vă ridica întreaga casă cu vibrații strălucitoare, de curățare, nu puteți face mai bine decât un ghețar de selenit în centrul unei grile pentru fericire. În jurul selenitului, luați în considerare vibrațiile însorite ale carneolului, un cristal de citrin, un cristal de piatră solară, cuarț aură și o piatră de calcit portocaliu.

   Grile mici de clustere de cristal

   Dacă doriți să creați o grilă mică pe birou sau pe altarul dvs. sacru, încercați un grup mic, cum ar fi o piatră prețioasă de aragonit sau un cristal brut de pirita. Dacă frica sau negativitatea te împiedică să savurezi momentele fericite, trezește-ți capacitatea de a te bucura de viață, creând o mică grilă pentru a elibera negativitatea și frica pe altarul tău sacru. Începeți cu un grup de stele de aragonit în centru și mergeți spre exterior cu bucăți de turmalină neagră, jasp roșu, piatră de prasiolit și piatră de jasp dalmatian.

 Pentru biroul tău de la serviciu, o mică rețea de cristale pentru prosperitate, cu un grup de pirită în centru, este ideală pentru a seta energia. Înconjoară pirita cu cristale pentru bogăție . Acestea vor fi în principal cristalele tale verzi și aurii, cunoscute pentru a te deschide spre noroc și oportunități, cum ar fi aventurinul, citrinul și jadul. Adăugați câteva cristale de cuarț transparent la amestec pentru a vă spori energia și un granat pentru o performanță sporită la lucru. Șeful tău ne poate mulțumi mai târziu.

   Sfat profesionist: pentru cei dintre voi care nu vă pot păcăli exact biroul de lucru cu grile de cristal, puteți plasa și un mic grup de pirita pe cartea de vizită. Acest lucru va programa pirita pentru a menține prosperitatea intenției în timp ce lucrați.

 

Distribuie mai departe