Sarea Himalaya (numită și sare tibetană) este o sare de mare fosilizată care s-a format din depozite marine în urmă cu peste 250 de milioane de ani. În forma sa cea mai prețioasă, această sare este extrasă manual și nerafinată și conține încă câteva rămășițe ale vieții marine antice. Această sare roz este vândută în cea mai mare parte pe piețele de bucătărie și produse alimentare sănătoase, apreciate pentru urme de minerale care îi conferă...
Nu este un secret faptul că viața naturală poate fi benefică pentru sănătate. Dacă trăiești deja mai natural, știi probabil avantajele utilizării unui difuzor de ulei esențial, dar dacă abia începi să folosești uleiuri esențiale, iată câteva dintre beneficiile lor. Un difuzor de ulei esențial este, de asemenea, cunoscut sub numele de difuzor de aromoterapie. Acesta dispersează uleiurile esențiale în aer și umple zona cu un parfum natural.
   Bolurile cântătoare tibetane sunt un tip de clopot care vibrează și produc un ton bogat, profund atunci când sunt lovite. Cunoscute și sub numele de boluri pentru cântat sau boluri din Himalaya, se spune că bolurile cântătoare tibetane promovează relaxarea și oferă proprietăți puternice de vindecare.
   Arta ritualică de a arde ierburi, rășini și tămâie pentru curățare, vindecare, crearea spațiului sacru și alte scopuri spirituale, este comună multor culturi ale lumii și de-a lungul vârstelor timpului. Druizii considerau salvia o plantă sacră și o ardeau, împreună cu mușchi de stejar, în scopuri medicinale.
Odată ce cristalul dvs. a fost curățat, va trebui să îl energizați din nou, astfel încât să poată continua să elibereze propriile vibrații și energii naturale. Există mai multe moduri de a energiza cristalele
   Atunci când obțineți cristale pentru prima dată sau le folosiți de ceva timp, sau chiar dacă au fost lăsate așezate undeva, vor absorbi o serie de energii diferite atat de la dumneavoastra, cat și de alții care ar fi putut să le manipuleze transerand diferite energii și emoții în ele. Prin urmare, este important să vă „curățați” cristalele imediat ce le obțineți și, în mod regulat (zilnic, săptămânal, bi-săptămânal sau lunar,...
   Dacă există ceva în natură care a fascinat omul de-a lungul timpului, fiind o constantă în acest sens, acest ceva trebuie să fie pietrele, iar diversitatea şi frumuseţea unora dintre ele le-au făcut centrul multor mituri. Chiar şi astăzi, există o întreagă industrie a pietrelor preţioase, de la explorare, exploatare la transformarea acestora în ornamentele pe care le cunoaştem din magazine. Astfel, pietrele preţioase si...
De-a lungul timpului, oamenii au continuat să descopere minunății ale lumii înconjurătoare și au profitat din plin de fiecare nouă descoperire. La fel s-a întâmplat și cu pietrele semiprețioase. Având culori unice și modele diverse au ajuns să fie utilizate pentru bijuterii și să fie iubite de toți cei care le poartă, pentru simplul fapt că înfrumusețează orice ținută și îi oferă un plus de valoare.
In anul 2021 va trebui sa va concentrati energia asupra prosperității pentru dumneavoastra și familia dumneavoastră. Ar trebui să dati mai multa atentie stabilitatii mentale și să vă consolidați relațiile emoționale. Familia este importantă; prin urmare, ar trebui să fiți mereu acolo pentru familie si prieteni.
Ratele mandarin sunt originare din Asia și sunt cunoscute sub numele de "Curcubeul Orientului Îndepărtat" sau ratele Yin-Yang. Acestea trăiesc în special în China, Coreea, Japonia sau estul Siberiei dar de puțin timp, se întâlnesc și pe lacurile din Marea Britanie.
Aceste cristale pot fi folosite pentru a stimula distractia si aventura. Ele asigura protectie pentru o calatorie in siguranta. Iata care sunt cele 7 cristale pe care trebuie sa le ai cu tine intr-o excursie:
Structura moleculara a cristalelor si pietrelor semipretioase rezoneaza la anumite frecvente, care pot corespunde cu propriile campuri energetice, ajutang la echilibrarea energiei si imbunatatirea bunastarii noastre. Deci, data viitoare cand urci in pat, incearca sa dormi cu aceste cristale langa tine pentru a-ti imbunatati somnul:
1 2 3 4 5 6